Pomysł na serwer fps mmorpg.org.pl

Witam, przed chwilą zrodził mi się pomysł kupienia serwera do jakiegoś fps i może by tak go stworzyć pod banderą mmorpg.org.pl ?

myślę że to by bardzo ucieszyło znudzonych szukaniem graczy, mogę kupić np 12-16 slotów w jakimś fps

np cod4,cod2,cs 1.6,quake 3arena... takie wiecie w co każdy chętnie by zagrał, najlepiej przeprowadzić ankietę a na końcu wstawić newsa na stronie i myślę że chętnych do gry by nie brakowało.

Co o tym myślicie?

a no tak ,byłbym zapomniał. Serwer byłby krakowany żeby każdy miał dostęp bez kupna kluczyka

Pomysł może fajny, tylko najpierw znajdź stałych sponsorów, bo stawianie serwera na 2-3 miesiące nie ma najmniejszego sensu. ^^

@bump

Serwer dla piratów raczej nie przejdzie. Co ja piszę, na pewno nie przejdzie.

bardzo chetnie bym pograł na takim w cod 4 :)

z użytkownikami popykać bordzo miło by było :)

W Coda 4 fajnie się gra,z chęcią bym popykał ,a i jak widzę na "krakowanych" serwerach gra dość sporo ludzi(w tym polacy).

Wiecie, założenie miałem takie że byłby to serwer dla użytkowników tego portalu co bardzo dobrze wpłynie na relacje użytkowników forum itd

Serwer myślę że krakowany jest lepszym pomysłem gdyż byłby dostępny dla wszystkich, nie tylko posiadaczy kluczyka a chyba o to chodzi żeby wszyscy stali bywalcy mieli dostęp do gry oraz jakiegoś komunikatora głosowego

Mogę pomóc w robocie przy serwerze.

Znajdźcie sponsora pierw. QQi ma rację, postawi się serwer, który padnie po 2-3 miesiącach z powodu braku funduszy. To zbytnio sensu niema. Pomysł sam w sobie dobry i na prawdę może poprawić relację użytkowników. Popieram.

dobra dobra :] narazie chciałbym się dogadać z adminem czy możemy zrobić coś takiego pod nazwą portalu, wiesz o co chodzi kolego ;)

następnie mogę kupić np 16slotów na miesiąc jak to wypali to opłacę kolejny :)

1. Więc odpada, a temat można zamknąć od razu.
  2. Nie wspieramy PIRACTWA.
  3. To że kogoś nie stać 15zł na coda lub inny tytuł nie oznacza, że ma prawo grania na multiplayerze.
  4. Kto chce grać z kimś, już dawno wymienił się danymi kontaktowymi.
  5. Jeśli uwielbiasz tak grać ze społecznością mmorpg.org.pl to dołącz do grupy na steam, bez wątpienia znajdziesz kompanów do gry.

To co zrzuta?

Ja mogę wystawić za serwer, muszę poprostu pogadać z adminem czy takie coś wogóle może istnieć, serwer normalny czy krakowany to też już nie od nas zależy tylko od administratora, bo to pod jego portalem miałby stać serwer.

według mnie to byłby za***isty pomysł :D sam nawet mógłbym się dokładać.

Jak QQi napisał server "krakowany" nie przejdzie, bo forum nie wspiera piractwa. Pomysł bardzo fajny. Nic tylko czekać na osobny server w WoWie ^^

http://allegro.pl/ca...2904669963.html

co do kluczyka to myślę że każdego stać na taki wydatek,tylko nie każdy ma konto żeby wpłacić ;/

jest też możliwość kupienia serwera Wolfie ET :) gra jest dostępna za free tylko serwer na własną rękę się opłaca

HeHe to właśnie Polacy,nie zapłacą 9.50 zł gdyż wolą grać na śmiesznych "Pirackich" serverach,gdybyście panowie grali w CoD BO2 chętnię pogram.

wiecie, najlepszy bylby serwer CS 1.6 STEAM/Non-STEAM, weszliby na niego i posiadacze oryginalow, jak i Ci, ktorzy poskapili tych 20 zł

pomysł nieglupi, bo koszt serwera ze sredniej serwerowni polskiej to 20 zl/mc, moze nawet mniej

też myślałem o cs 1.6 jest to grywalny fps i na każdy komputer co nie wykluczy użytkowników forum ze słabszymi maszynami:]

Jeżeli wybierzecie Cs'a Source lub 1.6 to mogę pomóc z konfiguracją serwera czy zajęciem się nim od strony technicznej.

myślę że musimy z wszystkim poczekać na Chmarusa ale cieszę się że pomysł ma spore zainteresowanie ;) póki co dobranoc, jutro zaczniemy działać mam nadzieję ;)

Jestem za. :)

Musze w csie Skilla na kims potrenowac :P