Pomysł na serwer fps mmorpg.org.pl

A co z CoD 4 ?

A Wy rly myślicie, że portal będzie(chcąc nie chcąc) promowało ns, czy serwery umożliwiające grę na piracie?

Jeżeli chodzi o Coda 4 to chyba bez oryginału se nie zagrasz bo to na cd keyu nie wiem czy sie to da spiracić

Pomysł dobry, ale po co? Jak wypali to prawdopodobnie z wami pogram ale tak aby piraci grać nie mogli.

Zombie mod xDDDDDDDDD

pomysł fajny ale z piratem na pewno nie przejdzie, jeśli kogoś nie stać zeby sobie zakupic np klucz za 10 zł no to już dla niego trudno

Zrzuta na serwer hehe to nie przejdzie w życiu... non steam dla piratów jeszcze lepszy pomysł :P

Starsi użyszkodnicy pamiętaja, że był serwer minecraft dla mmorpg i po miesiącu upadł. Wątpie aby to wypaliło już są problemy, jedni nie chcą pirackich serwerów , a drudzy chcą. Już się wszystko komplikuje.

okej, chlopaki, serwer zakupiony (16+1 slotów) S + NS

spędzilem w cs 1.6 dluugie lata, wiec troche sie na tym znam, ale jakaś pomoc pewnie by się przydała - najlepsi dostaną admina:) piszcie na GG

będzie to zwykły serwer z RPG modem, gdzie zdobywa sie lvl'e za fragi, a pozniej kupuje za to umiejetnosci

I dobrze, chętnie pogram z wami ;) Chociaż wolał bym bardziej normalne FFA. Gdzie się liczy bardziej skill niż czas poświęcona na danym serverze.

I dobrze, chętnie pogram z wami Chociaż wolał bym bardziej normalne FFA. Gdzie się liczy bardziej skill niż czas poświęcona na danym serverze.

ja rowniez, ale RPG mod idealnie wpasuje w tematyke naszego portalu

postaram sie wyrabac z modu najglupsze umiejetnosci i zostawic takie, ktore nie beda krzywdzace

Super Hero Mod też jest super ale trzeba dobry hosting albo crashe co chwila (skille bishopa są...)

btw.

Kiedy dostaniemy IP?

Super Hero Mod też jest super ale trzeba dobry hosting albo crashe co chwila (skille bishopa są...)btw.Kiedy dostaniemy IP?

kiedy wszystko zostanie ustawione

Myślałem, że ten temat będzie rozwlekany przez długie tygodnie, a tu drugi dzień i voila, jest server :)

Był już taki temat o Cs 1.6 , ale dobry pomysl :)

..., a po ki wój cokolwiek zakładać, kto grał i tak gra, a reszta może dołączyć na jakiś fajny gotowy serwer, według mnie skończy się na zapale, pomysł klapa totalna, patrząc ile zostało prawdziwie oldskulowych serwerów np. wolfteam.pl - kiedyś mieliśmy masę graczy, były konkursy, ale nowa fala graczy best graph is the best, co podostawała pc-ty na komunię woli darmowe ładne gówno z pupy maryny

Dla kilku graczy nie opłaca się czegokolwiek utrzymywać, a większość z obecnych tu graczy skacze po grach jak pszczółka z kwiatka na kwiatek, co tydzień nowa gra, jak się nie jest the best w poprzedniej, już nie piszę o utrzymywaniu bo większość będzie miał problem zapłacić nawet 1 zł, tutaj 99% nie chce płacić za cokolwiek, pamiętam jak w GW2 był problem z zebraniem kasy na ts i złożyło się tylko kilka oso po większej sumie żeby ts-a na roczek opłacić (promocyja była), a reszta miała w D bo mogą sobie pójść gdzie indziej za darmo (było 170 osób złożyło się 10)

btw. nudzi się chyba, że takie durne pomysły umysł zaprzątają

..., a po ki wój cokolwiek zakładać, kto grał i tak gra, a reszta może dołączyć na jakiś fajny gotowy serwer, według mnie skończy się na zapale, pomysł klapa totalna, patrząc ile zostało prawdziwie oldskulowych serwerów np. wolfteam.pl - kiedyś mieliśmy masę graczy, były konkursy, ale nowa fala graczy best graph is the best, co podostawała pc-ty na komunię woli darmowe ładne gówno z pupy marynyDla kilku graczy nie opłaca się czegokolwiek utrzymywać, a większość z obecnych tu graczy skacze po grach jak pszczółka z kwiatka na kwiatek, co tydzień nowa gra, jak się nie jest the best w poprzedniej, już nie piszę o utrzymywaniu bo większość będzie miał problem zapłacić nawet 1 zł, tutaj 99% nie chce płacić za cokolwiek, pamiętam jak w GW2 był problem z zebraniem kasy na ts i złożyło się tylko kilka oso po większej sumie żeby ts-a na roczek opłacić (promocyja była), a reszta miała w D bo mogą sobie pójść gdzie indziej za darmo (było 170 osób złożyło się 10)

nikt tu nie wamaga, aby serwer finansowali userzy

serwer wypali - przedluzymy go z wlasnych pieniedzy, nie wypali - coz, to tylko paredziesiat zlotych

portal o grach > piracki serwer pod banderą mieć :), róbta jak chceta, tylko tym razem ja napisze a nie "mówiłem" bo pomysł połamany :)

btw. pamiętam ja guru organizował już kilka gildii w różnych gra i skończyło się jak się skończyło - choć zapał był, tyle ode mnie :)

edit. nie doczytałem, ze już kupiłeś :)

Gdyby zrobic w cs 1.6, server tylko dla posiadaczy gry na steamie, server by nie wypalił na 100%. Same popularne servery cs 1.6 sa ns/s.

Dodaj @guru newsa na głównej z IP i opisem jak już będzie gotowe :D