bedzie, wszystko bedzie
na razie sie glowie nad modem i chyba go wyjebi*, bo ladowanie zycia, albo zamrazanie przeciwnika strzalami to jednak przegiecie
bedzie, wszystko bedzie
na razie sie glowie nad modem i chyba go wyjebi*, bo ladowanie zycia, albo zamrazanie przeciwnika strzalami to jednak przegiecie
Nie można odpalić zwykłego czystego 1.6? Pełno jest serwerów rpg czy jakichś innych diablo modów. Podobno miał być to serwer 4fun, a z tego co jeszcze pamiętam dodawanie jakichś poziomów i innego rodzajów gówna wymaga większego poświęcenia czasu. Wtedy już nie liczy się skill tylko wyexpiona postać.
nie duinguj modów
TP tylko S 17 slotów.... nie no wiem za mało ludzi by grało
Wszystko fajnie, guru nam tu stawia serwa, tak? (DZIĘ-KU-JE-MY). Tylko ciekawi mnie, czy jak mamy tutaj tylu userów, to uda się wbić ;].
@up, parę godzin po wrzuceniu newsa mogą być problemy. Myślę, że później się to unormuje
Ja i tak polecam super hero moda bo jest ich bardzo mało(niestabilne są czasami) ale frajdy co nie miara bo można mieć np liny z klasy spidermana, potężną kulę ognia od bishopa(tu ten problem z niestabilnością był kiedyś) i dużo innych ciekawych klas
A może Battlefield 3 ?
UP dopiero by nikt nie grał
Cs jest chyba najsensowniejszym wyborem.
będę trollem i podam IP ^^ nie pytajcie skąd je mam xD
31.186.81.70:27066
Będę realistą i Ci nie uwierzę.
CS 1.6 Teamplay Only Steam
Oh dudes, niektóre trolle tu są aż żałosne. Nie sprawdzi, bo z góry zakłada, że coś jest fake. IP wziąłem z strony game-monitor.com. Wpisałem nazwe "mmorpg" i znalazło serwer o nazwie
dla niedowiarków link : http://game-monitor.com/cstrike_GameServer/31.186.81.70:27066/MMORPG.org.pl__OwnServer.pl.html
Zresztą co wam się będe tłumaczył sprawdzicie IP czy się zgadza, jak guru poda oficjalnie. PEACE
owszem, to nasz serwer, ustawilem podstawowe rzeczy, ale co do modu jeszcze nie wiadomo
Widzę że serwer prywatny,a myślałem ze to będzie serwer publiczny.
publiczny czy prywatny i tak bedzie grany przez naszych userow, a nasi userzy beda znali haslo, ktore i tak latwo odgadnac
Wiesz,jak będą grali tylko "nasi" userzy to zapewne średnia graczy będzie 3-6 graczy
o ile wiem, nasi userzy liczeni sa w dziesiatkach tysiecy:)
ponadto sprawa elementarna: to na razie tylko TEST - czy w ogole taki serwer wypali,. jesli tak, to latwo zmienic tryb i status na publiczny
a nie bedziemy na poczatku wykosztowywac sie na publika, jak prywat jest 2x tanszy
Miejmy nadzieje że wszystko będzie ok