maden a zajmiesz sie tym?
Pomysł na serwer fps mmorpg.org.pl
Serwer ogółem dobrze się spisuje ale mam zastrzeżenia.
1. Wyłączyć możliwość zabijania ludzi z własnej drużyny.
2. Jeśli możliwe zwiększyć maksymalny slot do liczby parzystej.
3. Ustawić na tylko steam.
maden a zajmiesz sie tym?
Jeśli będzie na czym postawić to chętnie mogę w czymś pomóc, ktoś z forum pewnie też chętnie zaoferowałby swoją pomoc
na czym to jest lecz nie ma kto tym sie zajac, serwer do cod4 tez moze sie znalesc jesli ktos go poproswadzi
Powiem jedno co 3 osoba na tym serwerze ciśnie na wh ^^
Na początek zajął bym się liczbą graczy, ponieważ aktualnie od rana liczba grających waha się po między 0 a 4
Następnie, nie kombinował bym zbytnio z modami, wystarczy BF2 bądź najzwyklejszy czysty amx i nic więcej
Jak takie cyrki na serwie to co się dziwisz że nikt nie chce grać...
Mam pytanie, serwer nadal jest online czy już padł?
Serwer nadal istnieje?
Serwer nadal istnieje?
Z tego co pokazuję ta statystyka to nie. http://www.gametracker.com/server_info/31.186.81.70:27066/
W sumie dobrze. Był taki syf , że się nie dziwie. I ten Non-Steam
Edit@- Panie Slider proszę usunąć ref link z sygnatury.
Chyba każdy wiedział, że to nie wypali.
A nie mówiłem że tak będzie...
Od razu było zrobić na only steam i byłoby cacy.
Ale ktoś sobie zażyczył NS. I wyszło jak wyszło.
Witam, przed chwilą zrodził mi się pomysł kupienia serwera do jakiegoś fps i może by tak go stworzyć pod banderą mmorpg.org.pl ?
myślę że to by bardzo ucieszyło znudzonych szukaniem graczy, mogę kupić np 12-16 slotów w jakimś fps
np cod4,cod2,cs 1.6,quake 3arena... takie wiecie w co każdy chętnie by zagrał, najlepiej przeprowadzić ankietę a na końcu wstawić newsa na stronie i myślę że chętnych do gry by nie brakowało.
Co o tym myślicie?
a no tak ,byłbym zapomniał. Serwer byłby krakowany żeby każdy miał dostęp bez kupna kluczyka