Pomysł na serwer fps mmorpg.org.pl

maden a zajmiesz sie tym?

Serwer ogółem dobrze się spisuje ale mam zastrzeżenia.

1. Wyłączyć możliwość zabijania ludzi z własnej drużyny.

2. Jeśli możliwe zwiększyć maksymalny slot do liczby parzystej.

3. Ustawić na tylko steam.

maden a zajmiesz sie tym?

Jeśli będzie na czym postawić to chętnie mogę w czymś pomóc, ktoś z forum pewnie też chętnie zaoferowałby swoją pomoc ;)

na czym to jest lecz nie ma kto tym sie zajac, serwer do cod4 tez moze sie znalesc jesli ktos go poproswadzi

Powiem jedno co 3 osoba na tym serwerze ciśnie na wh ^^

Na początek zajął bym się liczbą graczy, ponieważ aktualnie od rana liczba grających waha się po między 0 a 4

Następnie, nie kombinował bym zbytnio z modami, wystarczy BF2 bądź najzwyklejszy czysty amx i nic więcej :)

Jak takie cyrki na serwie to co się dziwisz że nikt nie chce grać...

Mam pytanie, serwer nadal jest online czy już padł?

Serwer nadal istnieje?

Serwer nadal istnieje?

Z tego co pokazuję ta statystyka to nie. http://www.gametracker.com/server_info/31.186.81.70:27066/

W sumie dobrze. Był taki syf , że się nie dziwie. I ten Non-Steam

Edit@- Panie Slider proszę usunąć ref link z sygnatury.

Chyba każdy wiedział, że to nie wypali.

A nie mówiłem że tak będzie...

Od razu było zrobić na only steam i byłoby cacy.

Ale ktoś sobie zażyczył NS. I wyszło jak wyszło.

Witam, przed chwilą zrodził mi się pomysł kupienia serwera do jakiegoś fps i może by tak go stworzyć pod banderą mmorpg.org.pl ?

myślę że to by bardzo ucieszyło znudzonych szukaniem graczy, mogę kupić np 12-16 slotów w jakimś fps

np cod4,cod2,cs 1.6,quake 3arena... takie wiecie w co każdy chętnie by zagrał, najlepiej przeprowadzić ankietę a na końcu wstawić newsa na stronie i myślę że chętnych do gry by nie brakowało.

Co o tym myślicie?

a no tak ,byłbym zapomniał. Serwer byłby krakowany żeby każdy miał dostęp bez kupna kluczyka