Pomysł na serwer fps mmorpg.org.pl

I tak by w BF3 nie grał nikt na serwie pod banderą mmorpg

LOL, jak mogliście dać RPG Mod do CS'a... Zawiedliście mnie : C

LOL, jak mogliście dać RPG Mod do CS'a... Zawiedliście mnie : C

wykrakales

w trakcie testow okazalo sie, ze ma powazne bugi...

Czemu nikogo na serwie nie ma ? XD

Wbijajcie na server, bo nikogo nie ma i sie nudze :D

@guru

Wgraj bf2 moda i nie zapomni o plugnie,który wymusza interp 0.01

jeżeli daliście serwer steam to nic dziwnego

większość siedzi na non steamach

No i następny....serwer to STEAM/NON STEAM zapamiętajcie to wreszcie !!!!

EDIT

Chodź ktoś na serwer bo nie ma z kim pograć

IP : 31.186.81.70:27066

Hasło : mmorpg

Guru nie wgrywaj moda który wymusza interp, bo to niektórym lagi wywala, konkretniej gdy zmieni wartość cl_cmdrate na 101. albo zrób żeby wymuszał cl_cmdrate 80 który tez jest dozwolony. Jakbyś potrzebował pomocy to wal, bo trochę w tym kiedyś siedziałem, ale wydaje mi się, że Ty też ogarniasz.

@UP

Czyli chcesz grać z interpowcami 0.1 ? spoko ;)

Grałem na wielu,wieluuu serwerach na których był wymuszany interp 0.01-0.03 i nikt nie narzekał,a wręcz ludzie byli zadowoleni i się nie denerwowali jak jakiś lajik wszedł na serwer z interpem 0.1 a ty mu ładowałes po łbie i nic

wymuszanie interpu zostaje, zawsze dostawalem goraczaki, kiedy nie moglem trafic gracza z 0.1

Co prawda wolałbym serwer COD4, ale trudno. Kiedyś zajrzę. ;)

Guru jak byś mógł to popraw plugin rtv,ponieważ mapa trwa 15minut a votować można dopiero po 10minutach według mnie to troszku bez sensu

to chociaż zmień go tak, aby można było wybierać wartości, pasujące do swojego internetu, ex_interp 0.01-0.03, cl_updaterate 80-101, cl_cmdrate 80-101...

Tylko śiągnę cs na steama i już wpadne zobaczyć jak tam u was jest.

poszla publikacja

nie bojcie sie, caly czas bedziemy go ulepszac

nie jest takze powiedziane, ze ten mod zostanie

Guru ostatnio na serwerach NS grałem z 4 lata temu i nie wiem jak jest teraz, ale proponuje załatwić jakiś Administratorów. Cheaterzy nigdy nie zapomną o swoich WH i AIM.

Narzekacie tak na tego ns, a przecież na steama też są niewykrywalne hacki.

Ale mniej, mmorpg posiada jakiś komunikator głosowy dla użytkowników portalu??

Hmm.. szkoda, że serwer w grę FPS i to w cs'a jeszcze. Może postawcie serwer np z MU Online (starszą wersją najlepiej), ogólnie jakiś mmo by się przydał, a nie FPS.