Populacja blactide

Jaka populacja panuje na blacktide i innych serverach ? jaki mneij wiecej online, czy na startowych lokacjach mozna kogos spotkac? jak na end game i mid?

BlackTide ma się dobrze jednak na WvWvW dostajemy po całej linii od francuzów. Ogólnie to 2 największe gildie przeszły na inne serwery jednak sporo ludzi jeszcze zostało na Blacktide. Na początkowych mapkach ciężko o ludzi chyba, że chodzi o bossy itp. Jednak sytuacja zmienia się na poziomie 20+ wtedy jest z kim robić eventy itp.

1. Wysoka, w godzinach wieczornych nawet bardzo. Dokładnych cyfr Ci nikt nie poda, bo nikt nie zna.

2. Tak, wszędzie spotkasz ludzi

3. Zależy co rozumiesz przez słowo end-game i mid-game. Party na dunga czy fractala zawsze się znajdzie, jak znajdziesz gildię, nawet nie będzie wymagany 80lvl.

Zapraszam na Underworld gdyż blacktide ssie na WvW z tego co widziałem

na razie na wvwvw blacktide leży gdyż walczymy aktualnie z najbardziej zaludnionym francuskim serwerem. Za tydzień znów wrócimy do normy.

Dokładnie BlackTide jeszcze się wybije i będzie postrachem dla innych serwerów :P A tak btw to jaką polską gidię proponujecie na serwerze BT bo szukam i szukam i szukam i większość to 10 osób online. A i żeby gildia korzystała z ts3 bez tego ani róż

10 online ? ...to widze populacja tez marna jakas , "ani roz" ? wtf

www.shonen.eu

z tego co widac osttanie podanie zlozone bylo kilka miesiecy temu....

Bo od paru miesięcy nasza gildia nie prowadzi rekrutacji poprzez pisanie podań. Wystarczy napisać do kogoś w grze i porozmawiać "oko w czat", ewentualnie na TSie :).

Aktualnie nie mam czasu grać, ale jak wczoraj się zalogowałem na parę minut to było ponad 30 osób online, wieczorami jest więcej. W niedziele regularnie robione są guild misje, w czwartki robimy guild bounty i guild rush dla osób, które w niedziele nie mogły przybyć. Organizowane są eventy sPvP i WvWvW, dungi itd itp. Ogólnie gildia jest dość aktywna, nie jest to masówka na 200 osób, niemniej w takiej przynajmniej konfiguracji wiemy z kim gramy i jest spoko :)

tak tylko widząc po ts3 to mało kto tam wchodzi w tej chwili 5 osób więc nie wydaje mi się aby dużo osób tam grało chyba że się mylę

na razie na wvwvw blacktide leży gdyż walczymy aktualnie z najbardziej zaludnionym francuskim serwerem. Za tydzień znów wrócimy do normy.

Za tydzień to znowu spadniemy do Vabbi i Fissure of woe, znowu wygramy, a potem znowu spadniemy, tak jest od bardzo dawna...

Dokładnie tak żabojady nas rozgromili po całej bandzie ^_^ Dzisiaj zajęli i EB jak i nasz BB masakra, kiedy zmieniają się "przeciwnicy " ?

Tak jest na każdym serwie i nie powinniście się tym przejmować, nie liczy się wygrana z WvW bo i tak nic konkretnego z tego nie macie, liczy się fajna zabawa przy samej rozgrywce na WvW, serdecznie wszystkich zapraszam na Blacktide, wracam do gry i mam zamiar chwilę tam posiedzieć (W oczekiwaniu na Aura Kingdom ^^), jeżeli ktoś nowy potrzebuje pomocy/rad to służę pomocą. Co do samego WvW, to serwery, które aktualnie górują pod tym względem, niedługo znowu będą nic nie znaczącymi przegranymi, ponieważ w końcu najlepsze gildie znowu zmienią serwer, tak już robią ;) Zmiana serwera nie jest taka droga, zważając na to, że walutę cash shopu bardzo tanio kupujemy za golda. Blacktide jeszcze nie raz będzie wygrywał/przegrywał, jak KAŻDY serwer, więc to nie ma znaczenia, Blacktide jednak ma bardzo duży playerbase, jest sporo naszych rodaków (W tej akurat grze nie musicie się tym martwić, w końcu b2p), jeszcze nigdy nie widziałem przykładu typowego "polaczka" na żadnym chacie w żadnym miejscu, więc jest ok :P

holy inquisition- właśnie do nich doszedłem godzina 23:30 i jest ok 50 osób online więc jest z kim grać i ts3 obowiązkowy więc większość siedzi i wspólnie grają. Jak ktoś nadal szuka gildii to ta chyba jest odpowiednia dla każdego.

Właśnie zgodzę się z tym co powiedział kolega 2 posty wyżej tj. jest sporo naszych rodaków, ale co najlepsze ja również i mówię to z ręką na sercu nie spotkałem jakiegoś "gimbusa" "dziecka neo" ani innych legendarnych zresztą utrapień polskiego internetu. Śmiało mogę powiedzieć, że blacktide to taki polski nie oficjalny serwer i jestem ciekaw czy A.net to widzi i czy jest szansa na polonizacje ( nie mówie o dubbingu). Jak dla mnie nie musimy mieć żadnego serwera dedykowanego ani nic, po prostu tłumaczenie kinowe to by było coś, bo fabuła rozgrywki jest bardzo ciekawa, jednak nie dla wszystkich zrozumiała. Ponoć do gw 1 też od razu nie wyszło spolszczenie tylko po roku czy 2 to może gw 2 również ? Zwłaszcza po ostatnich głośnych jako tako polonizacjach aiona czy neverwinter.

Co do Wara mogę tylko powiedzieć, że jeste fun co najważniejsze tylko gorzej jak walczymy przykładowo z francuzami, gdzie u nich wchodzi ludzi więcej na wara, dlatego tak łatwo oddaliśmy im wszystko i dlatego nie możemy do końca się pozbierać i spróbować otwartej walki bo by nas zmietli :D Dlatego teraz na warach wieje nudą jak dla mnie, bo zbytnio nic się nie dzieje oprócz tego, że próbujemy odbić suply campy czy też pojedyńcze "kiepy" do momentu, gdy nie zajdą nas ze wszystkich stron ^_^.

Tak się czasami zastanawiam ile ludzi bierze udział na tych warach.. po za tym jest możliwość sprawdzenia ile ludzi gra na danym serwerze?

Żeby nie tworzyć nowego tematu to mam pytanko. Na jakim serwie jest najwięcej polaków? Chodzi o to że prawdopodobnie dzisiaj albo jutro kurier przywiezie GW2 a ja nie wiem jak z populacją.

@UP Na Blacktide i Underworld.

Blacktide z tego co wszedzie pisza.

Oczywiście że więcej polaków jest na BlakTide ale na Underworld też ich nie brakuje.