Nie no, raczej byłbym za trzymaniem się naszego forum. Chodziło mi tylko o to by uchronić innych userów tego forum przed widokiem 10 tematów z poradników w "ostatnio dodanych postach" na głównej, bo póki będzie jakaś lista to żaden poradnik się nie straci.
Poradniki do Lola
Tak, ale gdzieś trzeba byłoby to napisać. Jeśli ma być każdy oddzielny temat z poradnikiem- wtedy będzie syf, jeśli jednak w 1 temacie będą wszystkie poradniki, wtedy będzie tu chaos i nic nie znajdziesz
Konwencja "1 temat - 1 poradnik" nie byłaby najgorsza, bo zawsze można w odpowiedziach zadawać pytania albo zgłaszać swoje wątpliwości/wygłaszać opinie na temat poradnika. Problem właśnie pojawia się z zaspamowaniem całego forum. Za to pisanie na jakichś obcych stronach mija się z celem, skoro to ma być od ludzi z forum dla ludzi z forum.
Nowy poddział nie byłby problemem dla administracji, tak myślę.
Więc myślę że trzeba by wystosować odpowiednie pismo... kto się tym zajmie?
Beznadziejny pomysł.
Wszędzie jest to czym chcecie się podzielić.
Damax- swoimi przemyśleniami. Oczywiście można by brać z solomid czy mobaking, ale po co skoro jakiś miły polak może Ci wszystko wyklarować ^^
Odnośnie podziału- utworzyłem temat w dziale "serwis" no i czekamy na odp
Ja powolutku zabieram się za pisanie mojego poradnika.
Beznadziejny pomysł.Wszędzie jest to czym chcecie się podzielić.
Nie każdy lubi, bądź jest w stanie czytać obszerne tematy po angielsku. Poza tym na takich stronach jak np. MobaFire wiele buildów i strategii jest już przedawnionych, nawet te "high rated". Nie można tam też dyskutować na ich temat- są tylko komentarze. Nie zapomnijmy jeszcze o tym, że akurat tutaj tego jeszcze nie ma
@ishtar
I to mi się podoba! Nie opierdzielasz się ;D Czekam z niecierpliwością.
No tak tyle że strona leagueoflegends.pl jest przesiąknięta tym wszystkim co Wy chcecie robić tutaj..
Beznadziejny pomysł.Wszędzie jest to czym chcecie się podzielić.
Wiedzą. Czymś, czego czasami brakuje na stronach typu Championselect czy Mobafire (tudzież dowolnymi innymi ze strategiami/kontrami/czymkolwiek). Czasami jako kontrę podaje się kogoś, kto tak naprawdę kontrą nie jest i ma ciężkie życie z przeciwnikiem, jeśli ten ogarnia. Poza tym warto wiedzieć co można zrobić, a czego nie - przez długi czas po "reworku" Udyra brakowało buildów które brały pod uwagę zmiany (zwłaszcza na Turtle; poza tym właśnie od niego [udyra] chcę zacząć). Może to nie będą ultra-dobre buildy, ale cóż...
Zawsze można spróbować. Jeśli tobie się nie podoba, przecież nie musisz wchodzić tu na siłę.
Spoko, ja tylko wyraziłem swoje zdanie na ten temat.
Jest przecierz temat ogólny i tam można się spytać o WSZYSTKO. Więc po co rozdrabniać się na postacie?
Żeby się nie musieć pytać o 10000 takich samych rzeczy. Chodzi nam o to, by wejść, wybrać championa do którego chcemy zobaczyć strategię, przeczytać ją. Nie da się zapytać o wszystko ;D
Poza tym, można by się osobiście wykazać twórczością, a nuż komuś się twój build spodoba?
Dlatego też chciałem żeby osoby tworzące poradniki miały coś konkretnego w głowie, a nie tworzyły je na potęgę w stylu "czeźć hciałem wam pokazać muj super build na weigara ktury polega na złorzeniu pienciu rabadonów i wtedy jest gg dzięki za uwage".
ja mogę napisać wszystko o midzie, supporcie oraz postaciach takich jak cass czy lux którymi mam ponad 200 gier więc je trochę ogarniam. Może namówie kumpla na poradnik do adc i ez'a którym póki co wygrywa wszystkie rankedy (aktualnie platyna)
Oczywiście, ja się ładnie rozpiszę na każdy temat
Podpiszę się tutaj, że jestem na tak. Co do dołożenia guide od siebie to może Anivia, aczkolwiek muszę jeszcze rozstrzygnąć parę spraw względem tego lodowego kurczaka. Sam bym chętnie ujrzał aktualnie poradnik Kassadina. Z moich doświadczeń champ miazga, chyba, że zwyczajnie nie potrafię z nim ni jak grać i aż tak dobry nie jest.
Kassadin jest useless. Każdy dobry mider go pociska. Szkoda bo kiedyś miał potencjał.
To nie jest prawda, nie prawdą jest że kassa jest useless. Nie dość że łatwy, to jeszcze jeśli ktoś dobry nim zagra to masakra.
@Strogonov
Nic dziwnego że anivią na kassadina nie idzie. To chyba najlepszy counter na nią ;d
Bardzo chętnie skonfrontuję twój poradnik z moim. Zobaczymy który lepszy ;D
I co z tym "podaniem" do administracji w końcu?