Poradniki do Lola

Dokładnie. Niby ładny układ i screenshoty, a tak naprawdę gówno jest. Nie wiem czyje to, ale ewidentnie się nie przyłożył, tylko zrobił "bo przecież mój też musi być!".

Nie jest moje ;p Ale chodziło mi raczej o sam wygląd a jeżeli treść która jest uboga ;p

W wyglądzie raczej nie ma się do czego przyczepić. Jest ładne i poukładane, tylko czy to jest poradnik?

To znowu ja ;d Jeśli dobrze pamiętam, to w tym temacie wszyscy postanowili skupić się na postaciach. Co, gdyby skupić się na poradnikach bardziej ogólnych, typu jak grać ADC, mid etc. Zmierzam do tego, że znalazłem właśnie pewien poradnik z technikami takimi jak stutter steping, kiting, orb walking. Byłby ktoś skłonny do napisania, na czym to dokładnie polega, jak to zrobić, etc? Z tego co wyczytałem ADC nie znającego tych technik na 1700 elo można sobie w część odbytową wsadzić ;)

@up

Tego typu poradniki mozna " wygrzebac " na portalu how2win ; )

Naprawde bardzo dobrze opisane lane`y .

Co sądzicie aby dodać dział z NASZYMI poradnikami do tego działu?

Wiadomo można wziąć z Mobafire czy Solomid, ale tam nie zapytasz autora o niektóre sprawy. Poza tym tamte poradniki są dla prosów. Nie każdy nim jest :P Sam oczywiście mógłbym zrobić kilka, ale nie wiem czy taka inicjatywa się przyjmie stąd moje pytanie.