Bezedura jaki obeznany w tych botach. Przypadek? Nie sondze
No ba bot do bota ciągnie.
Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2

Bezedura jaki obeznany w tych botach. Przypadek? Nie sondze
No ba bot do bota ciągnie.
Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
2011, 2012, 2013, 2014 - portal caly czas ma ten sam styl, wiec nie mow, ze to nowa sytuacjapo prostu jakis debil ma wolne od gimnazjum i zamiast ten czas produktywnie, to robi multikonta, zmienia IP i robi nam bajzel z minusamibo jakos przed Świetami byl spokoj, a co sie zmienilo od tego czasu? a tak, przyszedl czas wolny
guru, szanuję Ciebie za to co na tym forum robisz ale... kogo Ty chcesz tutaj oszukać? Zakładając ten temat miałem na myśli wartość merytoryczną wypowiedzi na forum, a Ty uczepiłeś się minusów (wobec czego Twoja wypowiedz to spam w tym temacie). To że jakiś dzieciak minusuje to pikuś przy tym jak poziom wypowiedzi na forum sięgnął dna. Ja rozumiem, że specjalnie podburzasz dzieci, żeby nabijały wyświetlenia, ale Ty idziesz w zaparte twierdząc, że jest spokój. Jeśli obrażanie Ciebie, rzucanie mięsem na prawo i lewo, prostackie odzywki nazywasz spokojem to mój szacunek do Ciebie automatycznie wygasa.
Rozumiem jeszcze słowne prowokacje z Twojej strony, ale pozwalanie na obrażanie swojej osoby byleby tylko kasa się zgadzała... to już mnie przerasta.
No ba bot do bota ciągnie. Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
Bo sam temu ziomkowi za siano napisałem maly programik, ale nie wiedziałem, że za cel obierze ten serwis, no cóż biznes to biznes.
Bo sam temu ziomkowi za siano napisałem maly programik, ale nie wiedziałem, że za cel obierze ten serwis, no cóż biznes to biznes.
Wydaje mi się, że nie musisz nikomu tutaj dalej udowadniać, że jesteś chory psychicznie.
Z racji nieustającego spamu i offtopu temat zamykam. Większość zainteresowanych się wypowiedziała, a administracja zwróciła uwagę na ten temat.
Witam,
chciałbym zwrócić uwagę administracji/moderacji na poziom, na którym stoją komentarze pod każdym prawie newsem pisanym przez guru. Mam na myśli takie sytuacje:
Jak widać poziom komentarzy to DNO. Zaraz jeszcze dojdzie opluwanie się przez użytkowników jak i minusowanie wypowiedzi. Komentarze w moim rozumieniu są po to by zapoznać się z opinią innych graczy/użytkowników. Pod newsami zazwyczaj panuje wszechobecny hejt. Hejt sam w sobie jest pewną opinią, lecz hejt na prostackim poziomie niepoparty żadnymi argumentami to już dla mnie zwyczajny spam. Tego nie da się już czytać...
Proszę jeszcze raz o zwrócenie uwagi na ten problem. Forum, czy newsy przegląda także wielu dorosłych użytkowników jak ja, którzy czasy wczesnej młodości mają już za sobą. Ja rozumiem, że dziecko/nastolatek są mniej dojrzali emocjonalnie ale nie rozumiem tego czemu to wszystko musi odbijać się na komentarzach przez co wyglądają one jak śmietnik.