Porządek na portalu pod newsami

ło, nawet Bicia ze swoją armią multikont tu przyszedł, to znaczy, że się dzieje...

Najlepiej byłoby w ogóle zablokować komentarze pod newsami i robić temat na forum do dyskusji, a tu już moderatorzy chwasty wyrwą <3

A skąd mogą wiedzieć, że to multikonto, tak samo Yamiji może być brucem lee, podobnie buduje zdania.

warn_ico.png
Offtop ~ NS

Mod pewnie patrzył na numer w nicku. Oryginalne konto Bici już wcześniej dostało perma.

Bicia założył kolejne konto o nazwie BiciaKoreanka0.

Kolejne to BiciaKoreanka8.

warn_ico.png
Offtop ~ NS

W sumie racja nie przyjrzałem się nickowi, ale teraz mnie trapi następny problem, forum jest o MMO, grach i graczach, a dlaczego moje oczy ciągle widzą osoby OTAKU, chińskie bajki itp. tutaj ewidentnie widać, że te osoby zdominowały forum tak jak islamiści zaczynają podbijać europe, według mnie wszystko co nie jest związane z portalem, forum czy grami nie powinno ujrzeć światła dziennego, może admini zajmijcie się nimi, to co zauważyłem od paru lat tutaj to oni najbardziej prowokowywują normalne osoby i najwięcej trolli sprowadzają.

nawet to jeśli nie on, podobna sytuacja miała miejsce http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/Multikonta-afera-z-plusami -> jak myślicie kto znalazł się na liście?

warn_ico.png
Offtop ~ NS
W sumie racja nie przyjrzałem się nickowi, ale teraz mnie trapi następny problem, forum jest o MMO, grach i graczach, a dlaczego moje oczy ciągle widzą osoby OTAKU, chińskie bajki itp.

Jeżeli rani to Twoje oczy to możesz opuścić to forum i uwierz, że nikt nie będzie za tobą płakał.

Istnieje Hydepark a ja widzę w normalnych wątkach OTAKU i jakieś obrazki z chińskich bajek, więc się pytam co jest grane?

EDIT: zlikwidowanie OTAKU = brak trolli

Istnieje Hydepark a ja widzę w normalnych wątkach OTAKU i jakieś obrazki z chińskich bajek, więc się pytam co jest grane?EDIT: zlikwidowanie OTAKU = brak trolli

Bardzo marna prowokacja ^_^, do tego na forum nie ma większych restrykcji na avatary czy sygnatury. Musisz to przeboleć

Jeżeli rani to Twoje oczy to możesz opuścić to forum i uwierz, że nikt nie będzie za tobą płakał.

Jest dużo osób z moimi poglądami tutaj, więc nie wywołuj wilka z lasu, bo Cię zje.

Istnieje Hydepark a ja widzę w normalnych wątkach OTAKU i jakieś obrazki z chińskich bajek, więc się pytam co jest grane?EDIT: zlikwidowanie OTAKU = brak trolli

Słabo ci to wyszło.

1.Otaku istnieję w grach MMO.

2.Ktoś tu nie lubi anime do tego stopnia,że chce jego zlikwidowania.

Istnieje, ale tylko w chińskich grach i nie nie jestem animoksenofobikiem tylko anime ma miejsce na swoich stronach poświęcone temu, a tutaj powinno być tylko i wyłącznie o MMO, tak jak nazwa strony przykazuje.

Istnieje, ale tylko w chińskich grach i nie nie jestem animoksenofobikiem tylko anime ma miejsce na swoich stronach poświęcone temu, a tutaj powinno być tylko i wyłącznie o MMO, tak jak nazwa strony przykazuje.

Twoje MMO: Final Fantast XIV - XD ja tutaj czegoś nie rozumiem

Ale jeśli nawet tam nie zaglądasz, to co Cię obchodzi czy coś takiego znajduje się w Hydepark czy nie ;)
Ta stereotypowa wizja Otaku, którą mają antyfani chińskich bajek jest dość przesadzona.

EDIT: zlikwidowanie OTAKU = brak trolli

Jakoś tego nie widzę:
1. Jestem Otaku i jakoś nie trolluje.
2. Jeśli teraz zlikwidują ten dział, to dopiero może się zacząć spam z tytułem "dlaczego?"

3. To czego trzeba się pozbyć to te gimbusy, które z powodu zbyt długiej przerwy od szkoły szukają sobie "rozrywki"

Ja wrocilem w tamtym tygodniu z wyjazdu i sie dowiedzialem, ze ktos sie podszywal pode mnie na portalu itd. No to chcialem wejsc na forum napisac posta, ze to nie ja itd. Ale zapomnialem hasla do starego konta, no to probowalem zrobic nowe, ale linki aktywacyjne nie dzialaly. No i zrobilem pare kont i nadal gowniany link i wrocilem znowu szukac passy do starego konta, w koncu znalazlem. A perm za te pare prob stworzenia kont. Pisze to, bo juz mnie wszyscy oskarzaja, czy tez bruce ( ktorego nie ma od x czasu ), ze minusuje portal, ze na forum probuje robic muliti i je zaatakowac. Strasznie latwo manipulowac ludzmi jak widac.

Minusy i plusy powinny zniknac i smietnik z tym sie skonczy. Co innego z komentarzami na poziomie. Nie wiadomo kiedy ten kto napisze jais debilny komentarz jest naprawde glupi czy sobie zartuje.

warn_ico.png
Multiacc ~ NS

perm_ico.png
Dostałeś perma - administracja mmorpg.org.pl & Hello Kityy

Temat dotyczy komentarzy pod newsami na portalu, a nie związku anime z mmo. Więcej tego typu postów zakończy się warnami.

Musicie też zrozumieć jedną rzecz - są użytkownicy portalu i są idioci, którym się jawnie nudzi w domu, a zniesienie systemu plusów i minusów nic nie zmieni. Czemu? Dlatego, że ci co chcą napisać "super mega śmieszny komentarz i pojechać po guru bo będą rozpoznawalni za swoje pojazdy" to i tak to zrobią. Do kasowania komentarzy na portalu mamy dostęp w kilka osób ALE jak tylko się jakiś komentarz usunie to po 10 min user ze skasowanym komentarzem ma ból d*py, że na portalu jest cenzura, nie ma wolności słowa i blah blah blah, a dostaje się guru nawet jeżeli to nie on komentarz skasuje. To pokazuje, że ci którzy piszą tak debilne komentarze poszukują atencji bo a nuż ktoś im odpisał i będą mogli pobawić sie w shitstorm, bo trollowaniem tego nazwać nie można.

O przepraszam Wawrzyn jak Cie szanuje za twe rozsądne komentarze to tak teraz pierdzielisz głupoty lekko określając. Jeśli nie zauważyłeś to najczęściej pociski po guru pojawiają się wtedy gdy on wtrąca swoje denne i bezsensowne opinie i pokazuje tylko swój ból d*py do danego tytułu dając przy tym pretekst dla marnych trolli do pojazdów po nim, zagrywka celowa i nie ma co się tym dzieciom dziwić, że to wykorzystują. To on wyhodował to co się teraz dzieje w komentarzach, to on dawał na to przyzwolenie i prowokował do tego co mamy teraz. Z reszta daleko szukać, wystarczy spojrzeć kilka dobrych lat wstecz i zobaczyć tamten portal a aktualny. Wszystko to co się teraz dzieje jest jak najbardziej pod przyzwoleniem władz tego portalu, to nie jest sytuacja która pojawiła się od dzisiaj, to się działo z roku na rok coraz gorzej a teraz portal budzi się z ręką w nocniku mając na stronie jedno wielkie szambo ( łagodnie mówiąc ) a smród dociera już nawet na forum. Przecież nie ma co się oszukiwać, sytuacja jest do rozwiązania w kilka dni ale po co ?. Temat wałkowany milion razy i za każdym razem ta sama odpowiedz " będziemy z tym coś robić".

O przepraszam Wawrzyn jak Cie szanuje za twe rozsądne komentarze to tak teraz pierdzielisz głupoty lekko określając. Jeśli nie zauważyłeś to najczęściej pociski po guru pojawiają się wtedy gdy on wtrąca swoje denne i bezsensowne opinie i pokazuje tylko swój ból d*py do danego tytułu dając przy tym pretekst dla marnych trolli do pojazdów po nim, zagrywka celowa i nie ma co się tym dzieciom dziwić, że to wykorzystują. Z reszta daleko szukać, wystarczy spojrzeć kilka dobrych lat wstecz i zobaczyć tamten portal a aktualny. Wszystko to co się teraz dzieje jest jak najbardziej pod przyzwoleniem władz tego portalu, to nie jest sytuacja która pojawiła się od dzisiaj, to się działo z roku na rok a teraz portal budzi się z ręką w nocniku mając na stronie jedno wielkie szambo łagodnie mówiąc. Przecież nie ma co się oszukiwać, sytuacja jest do rozwiązania w kilka dni ale po co ?. Temat wałkowany milion razy i za każdym razem ta sama odpowiedz " będziemy z tym coś robić".

2011, 2012, 2013, 2014 - portal caly czas ma ten sam styl, wiec nie mow, ze to nowa sytuacja

po prostu jakis debil ma wolne od gimnazjum i zamiast ten czas produktywnie, to robi multikonta, zmienia IP i robi nam bajzel z minusami

bo jakos przed Świetami byl spokoj, a co sie zmienilo od tego czasu? a tak, przyszedl czas wolny

Jak patrzę na starsze newsy autorstwa guru to nie ma tam subiektywizmu. Ale czego można się spodziewać od kogoś, kto nie chce uszanować krytyki.

Ten koleś praktycznie nic nie robił jak sam napisał tego bota, wpisał parę fraz i wszystko za niego robiła, wystarczyło ,że miał uruchomiony komputer i to wszystko a wy siejecie ferment, że mu się nudziło skoro to was praktycznie widzę w każdy dzień po paręnaście godzin dziennie, obojętnie kiedy wejdę to wy jesteście, trochę tutaj guru zawiało hipokryzją, ale Cię szanuje mimo to.

Bezedura jaki obeznany w tych botach. Przypadek? Nie sondze ;)