Porządna ekipa

Witam, zacznijmy od tego ze chciałbym stworzyć minimum 5-10 osobowa ekipę. Gre wybrało by się poprzez glosowanie. Mnie to obojętne byle by nie coś takiego jak maple story itp itd. Wykorzystawszy fakt iż jestem chory będę dostępny podczas weekendu niemalże 24/7 głownie na gg.Jestem otwarty na propozycje !:)

Gry, które mnie zainteresowały:

Kal Online

Silkroad Online

Cabal Online

Dekaron

i wiele innych, których nie chce mi się tutaj wymieniać.

Kontakt:

gg:8739226

(Do moderatorów)

Wiem, ze tematów takich jak ten jest milion, lecz nie każdy może pochwalić się takim zainteresowaniem autora jak ten ^^, wiec proszę o nie usuwanie.

Zglaszam sie do projektu.

Moja propozycja Battle of Immortals lub Silkroad Online (nigdy nie gralem ale chetnie sproboje).

Chetnie dolacze, moze War of Angels? :)

Ja również, jestem otwarty na wszelakie propozycje... :)

Mnie osobiście War Of Angels nie przypadło do gustu. Jak dla mnie gra w wielu aspektach jest niedopracowana.

Pisze się również :) o to moje propozycje

-Cabal Online

-Aika Global

VT/TS załatwić się da :P

Ja proponuje zagrać w Silkroada na serverze Tigris. Mam 22lvl bym podexpił was

Mnie rowniez jakos War of Angels odpycha ale nie wiem nie gralem... Hmm Panowie skoro mieli bysmy grac teamem wiec moze warto by znalezc taka gre w ktorej exp w party jest duzo bardziej oplacalny niz exp samotnie ?

No mówie że w Silka tam w pt sie najlepiej expi

Ja chętnie moge sie dolaczyc, najlepiej do Silkroad Online lub cabala. Moge też na VT[2.1.4]

"No mówie że w Silka tam w pt sie najlepiej expi " czlowieku jak grasz dlugo to powinienes znac realia tej gry ... Gralem 4 lata wiec wiem co Joymax robi z ta gra dla mnie nie warto bo bysmy musieli sie meczyc z 1 rok by wbic maksymalny lvl .... My nawet bysmy nie doszli do polowy tego. Tak ze polecam wybranie innej gry niz silkroad

Ja również się pisze do jakiegoś teamu ;] Czekam na propozycję gier :)

........... Hmm Panowie skoro mieli bysmy grac teamem wiec moze warto by znalezc taka gre w ktorej exp w party jest duzo bardziej oplacalny niz exp samotnie ?

W silkroad jest chyba tak, ze postacie europejskie expiace w party maja specjalny bonus

@Saskia

Na nowych serverach jest ta sama sytuacja?

@SaskiaNa nowych serverach jest ta sama sytuacja?

Tak, nie ma co liczyc na Joymaxa ... moim zdaniem silkroad bylaby to piekna gry gdyby nie ta firma ... Jesli silkroad to inna wersja ( csro- Chinska albo RuSro- Ruska) ... Tak bedzie najlepiej

Ja nigdy nie grałem w Skil ale może również Archlord-też nie grałem, chce spróbować. Najlepiej zrób ankiete i wpisz propozycje, które są już podane.

Aika Online dosc ciekawei sie prezentuje. Ma ktoś może więcej informacji o tej grze? chodzi mi o system pvp i wgl.

Aika Online dosc ciekawei sie prezentuje. Ma ktoś może więcej informacji o tej grze? chodzi mi o system pvp i wgl.

Gralem rowniez ( nawet mam postac 11 lvl ^.^) spoko jest, walki 1000vs1000.

Moja nastepna propozycja to : S.U.N

Jestem za Aika.

Grałem w S.U.N ale odinstalowałem, bo nie mogłem questu przejść.Dobra grafika. Ale może być fajnie jak w teamu bedziemy grać. Aika też może być.

Aika ma otwarty czy zamknięty świat?

SUN trochę denerwuje ten zamknięty świat;/

@Rein

miałem taka sama sytuacje :P

@TOPIC

po obejrzeniu paru gameplay'ow z Aika Online jestem za tym żebyśmy własnie w ta grę zagrali. Pozostaje jedna kwestia. Co Wy na to?!