Porządna ekipa

Jestem chętny, w Dekarona mogę z wami popykać jak się zgodzicie ;D

Aika posiada otwarty swiat ( mozna poruszac sie teleportami) ktore chyba sa za darmo ( nie wiem bo nie doszedlem az tak daleko xD

To nie wiem zrob Ankiete i od jutra mozna by bylo zaczac ( mowie od razu ze od pon-pt moge grac max 3h) w weekendy juz dluzek ;)

Piszę się!

Silkroad, Aika, ew. Sun to chyba najlepsze opcje. Sun to świetna gra jak ma się zgrany team.

Aika jest dobra ci powiem fajne pvp skille rzeczy itd :P

Tylko ze w SUN'a bym mogl zagrac 15 grudnia gdyz mieszkam w anglii a serwis umozliwiajacy gre na webzenie wchodzi wlasnie 15 grudnia :/

Ja jestem za Aika Online. Podał by mi ktoś oficjalna stronę tej gry?

http://aika.t3fun.com/Home/Home.aspx Prosze bardzo, mily serwis czesto dostepni i dbajacy o aike gm’owie, rowniez jestem za aika .

Gramy a Laike :)

ah mam to samo co Saiske!

Dobra myślę, ze grę już wybraliśmy.Teraz moze sie z tym przespijmy, a jutro wszystko uzgodnimy tzn forum, kto bedzie tak naprawde gral itp itd ^^

moge zagrac w aike tylko o10 bym dopier zaczol sciagac

moge zagrac w aike tylko o10 bym dopier zaczol sciagac

Zgłaszam się. Też chciałbym stworzyć taką ekipę.

Ja też proponuję War Of Angels. Gra jest nowa, ale bardzo ciekawa. Zdarzają się błędy, ale co chwilę je naprawiają ;)

Hymm mi sie tam Aika nie bardzo podoba, no i te bronie... w Fantasy MMO... ble

Mogę się pisać, ale ja osobiscie proponowalbym Cabala, jest bardziej dynamiczna, i lepsza pod wzgledem systemu skillow.

Arivaldes to jak ? w co gramy ? ty jestes zalozycielem tego teamu ty decydujesz :P

Aika ma kilka poważnych niedociągnieć, ale mozemy sprubować, lecz wątpie że posiedzimy dlugo w tej grze :/

Więcej osób zdecydowało się na Aika, wiec w nią będziemy grac:) Proszę się nie zniechęcać, każda gra jest nudna jeśli gra się w nią samemu.Gdy masz już zgrany team nawet nudna gra(aika nie wydaje się być nudna) może stać się bardzo interesująca.

obejrzalem kilka filmikow, i szczerze jakas matowa ta gra, no ale zobaczymy, jakby co ja juz sciagam. za 40 minut bedzie.