No coz widze ze SeeV nam tu ladnie wyjasnil mniej wiecej o co chodzi w Aika hmmm z opisu brzmi niezle, ale jak patrze na te pvp na youtube to nadal mam mieszane uczucia,coz i tak pewnie jutro w to zagram i tak, tak ze jak cos ja jestem dostepny od jutra od 19 do poznych godzin nocnych
Porządna ekipa
A co Ci nie pasuje w pvp? Mi się wydaje super przemyślane ^^
Jak cos to ja juz posiadam clienta full spatchowanego. W jakich godzinach zaczynamy mniej więcej ? żebym był gotowy itp ...
Taa tylko mam pytanko to gramy na Globalu, EU(Gpotato) czy US(gpotato)
I wgl czy wszyscy się zgadzają na tą grę...
Radzę zrobić ankietę.
Gramy na EU t3fun.com ^^
EU to nie jest Gpotato. http://aika.t3fun.com/Home/Home.aspx to jest GLOBAL AIKA
Edit
Trzeba jeszcze ustalic kto kim gra, ale mysle ze to sie ustali jak sie wejdzie na vt/ts.
Witam wszystkich jak bym mógł dołączył bym się do ekipy w Aika (nigdy nie grałem ale chce spróbować właśnie pobieram)
A moze Jade Dynasty?
A moze Jade Dynasty?
Juz jest ustalone, z reszta Jade Dynasty jest nudne (bot)
Nie to, że ustalone ale mi dokładniej chodzi o grywalność...
Grałem w Aike na CB i powiem nuda. Wiem, że w grupie będzie mega jazda ale mi bardziej podchodzi coś takiego orginalnego z większą liczbą polaków oraz większą grywalnością.
ok, powiem tak ja z Arvialdesem gralismy wczoraj od 23, do 2 w nocy, i gramy crusaderami, wiec blokerow juz mamy . Teraz napiszcie jaka wy klase bedziecie chciali. aa I my jesteśmy w Frakcji Sparta. Mój nick Viriusadles. Mamy po 6 lvlu. I szczerze polecam
No to ja nie wiem czy w Jade Dynasty jest tak "Duza" grywalnosc ... Tam wszyscy sa afk bo jada na botach itp ... Nie wiem, to nie ode mnie zależy w co gramy .
nie zwlekajcie tylko sciagajcie Aika online, to jest 500 mb...
Pisze sie na to jak sie sciagnie dam znac;]
Frakcje wybiera się później, wiec obojętne jest jaka frakcje wybierzecie na początku gry. Po 10lvl'u wybiera sie na stale i z tego co się zorientowałem najwięcej polaków jest w galli, dlatego ja wybierzemy jaka swoja frakcje. Jeśli ktos bylby w stanie zalatwic jakis komunikator glosowy to super i bede wdzieczny ^^.
Zapraszam na vt 83.1.164.178 port 11117 pokoj " aika global team" haslo mmorpg.
ok ja czekam na VT na kogos,
Jak coś właśnie stworzyłem postać gram snajperem Galia nick PawerGhostPL
Hmmm... jestem na vt pod nickiem VolVic ale was nic nie slychac :/ a mnie ?
Zagram z wami, a mag ma zenska i meska postac? czy meska?
Za 30 min bedzie