Porządna ekipa

No coz widze ze SeeV nam tu ladnie wyjasnil mniej wiecej o co chodzi w Aika hmmm z opisu brzmi niezle, ale jak patrze na te pvp na youtube to nadal mam mieszane uczucia,coz i tak pewnie jutro w to zagram i tak, tak ze jak cos ja jestem dostepny od jutra od 19 do poznych godzin nocnych :)

A co Ci nie pasuje w pvp? Mi się wydaje super przemyślane ^^

Jak cos to ja juz posiadam clienta full spatchowanego. W jakich godzinach zaczynamy mniej więcej ? żebym był gotowy itp ...

Taa tylko mam pytanko to gramy na Globalu, EU(Gpotato) czy US(gpotato)

I wgl czy wszyscy się zgadzają na tą grę...

Radzę zrobić ankietę.

Gramy na EU t3fun.com ^^

EU to nie jest Gpotato. http://aika.t3fun.com/Home/Home.aspx to jest GLOBAL AIKA

Edit

Trzeba jeszcze ustalic kto kim gra, ale mysle ze to sie ustali jak sie wejdzie na vt/ts.

Witam wszystkich jak bym mógł dołączył bym się do ekipy w Aika (nigdy nie grałem ale chce spróbować właśnie pobieram)

:rolleyes:

A moze Jade Dynasty?

A moze Jade Dynasty?

Juz jest ustalone, z reszta Jade Dynasty jest nudne (bot)

Nie to, że ustalone ale mi dokładniej chodzi o grywalność...

Grałem w Aike na CB i powiem nuda. Wiem, że w grupie będzie mega jazda ale mi bardziej podchodzi coś takiego orginalnego z większą liczbą polaków oraz większą grywalnością.

ok, powiem tak ja z Arvialdesem gralismy wczoraj od 23, do 2 w nocy, i gramy crusaderami, wiec blokerow juz mamy :P. Teraz napiszcie jaka wy klase bedziecie chciali. aa I my jesteśmy w Frakcji Sparta. Mój nick Viriusadles. Mamy po 6 lvlu. I szczerze polecam :P

No to ja nie wiem czy w Jade Dynasty jest tak "Duza" grywalnosc ... Tam wszyscy sa afk bo jada na botach itp ... Nie wiem, to nie ode mnie zależy w co gramy .

nie zwlekajcie tylko sciagajcie Aika online, to jest 500 mb...

Pisze sie na to jak sie sciagnie dam znac;]

Frakcje wybiera się później, wiec obojętne jest jaka frakcje wybierzecie na początku gry. Po 10lvl'u wybiera sie na stale i z tego co się zorientowałem najwięcej polaków jest w galli, dlatego ja wybierzemy jaka swoja frakcje. Jeśli ktos bylby w stanie zalatwic jakis komunikator glosowy to super i bede wdzieczny ^^.

Zapraszam na vt 83.1.164.178 port 11117 pokoj " aika global team" haslo mmorpg.

ok ja czekam na VT na kogos, :D

Jak coś właśnie stworzyłem postać gram snajperem Galia nick PawerGhostPL

Hmmm... jestem na vt pod nickiem VolVic ale was nic nie slychac :/ a mnie ?

Zagram z wami, a mag ma zenska i meska postac? czy meska?:P

Za 30 min bedzie ;)