I jest nas coraz wiecej;)
Porządna ekipa
Ja też chętnie dołączę. Właśnie dzisiaj naszła mnie ochota pogrania w Aika Global i znalazłem ten temat.
Też się piszę na Aike. Chyba już w nią grałem, ale okaże się gdy ją ściągnę. Nick prawdopodobnie Rakshu.
Też wbije, zaraz się ściągnie i zobaczy co to za gra ;p. Jakoś specjalnie mi to nie wygląda, ale trzeba najpierw zagrać. Jbc nick w grze to Shav, jak bedzie zajęty to Shaverin.
Również się piszę ;D Grę pobrać mam z tej strony: aika.gpotato.com ?
Również się piszę ;D Grę pobrać mam z tej strony: aika.gpotato.com ?
Z tej: aika.t3fun.com
http://aika.t3fun.com/Home/Home.aspx z tej strony ściągnąć i się zarejestrować. Nacja Galia czy jakoś tak.
Jakby co to mój nick to "Sagan".
Zrobiłem sobie Dual gunnera i nazwałem ją Raksha. Po kobiecemu
zgłaszam się do obojętnie jakiej gry; d oprócz Cabala [proponuje Silkroada] server Saturn mam 36lvl bower
Już wybraliśmy Aike Global.
Ja odpadam, po dosłownie 10 minutach gra mnie odrzuciła. Po prostu ta gra nie jest dla mnie.
Ja tez chcialbym z wami pograc:D Gra za 5 minut bedzie . Jest cos co powinienem jeszcze wiedziec (jaki server,rasa czy cos)?
Jak zauważyłem, gra bardzo mało ludzi. W ciągu 15 minut grania napotkałem chyba ze trzy osoby.
Jak zauważyłem, gra bardzo mało ludzi. W ciągu 15 minut grania napotkałem chyba ze trzy osoby.
To zalezy od nacji, akurat w Brytani jest najwiecej i my tutaj gramy jestemy w Polskiej gildii gdzie jest 18 osob i dochodza ciagle.
A miało być w Galii.
Hmm, no to przechodzę na Brytanie Nick Rakshu albo Raksha, czekajcie na mnie.
to gdzie Galia czy Brytania bo już nie wiem ;p
Omg, stale i niezmiennie nasza nacja jest Gallia, poprostu istnieje mozliwosc przenoszenia sie do nacji z którymi mamy Alliance-sojusz, dlatego gramy na ich terenie.Dzieki temu ze jestestesmy na terenie ally dostajemy wiecej bonusow.
Równiez bym był zainteresowany dołączeniem do ekipki jeżeli nie przeszkadzało by wam to ze dopiero się zdecydowałem zagranie w aike, prosiłbym o jakieś namiary na gildię itp. na pw