Porządna ekipa

I jest nas coraz wiecej;)

Ja też chętnie dołączę. Właśnie dzisiaj naszła mnie ochota pogrania w Aika Global i znalazłem ten temat.

Też się piszę na Aike. Chyba już w nią grałem, ale okaże się gdy ją ściągnę. Nick prawdopodobnie Rakshu.

Też wbije, zaraz się ściągnie i zobaczy co to za gra ;p. Jakoś specjalnie mi to nie wygląda, ale trzeba najpierw zagrać. Jbc nick w grze to Shav, jak bedzie zajęty to Shaverin.

Również się piszę ;D Grę pobrać mam z tej strony: aika.gpotato.com ?

Również się piszę ;D Grę pobrać mam z tej strony: aika.gpotato.com ?

Z tej: aika.t3fun.com

http://aika.t3fun.com/Home/Home.aspx z tej strony ściągnąć i się zarejestrować. Nacja Galia czy jakoś tak.

Jakby co to mój nick to "Sagan".

Zrobiłem sobie Dual gunnera i nazwałem ją Raksha. Po kobiecemu :P

zgłaszam się do obojętnie jakiej gry; d oprócz Cabala [proponuje Silkroada] server Saturn mam 36lvl bower

Już wybraliśmy Aike Global.

Ja odpadam, po dosłownie 10 minutach gra mnie odrzuciła. Po prostu ta gra nie jest dla mnie.

Ja tez chcialbym z wami pograc:D Gra za 5 minut bedzie . Jest cos co powinienem jeszcze wiedziec (jaki server,rasa czy cos)?

Jak zauważyłem, gra bardzo mało ludzi. W ciągu 15 minut grania napotkałem chyba ze trzy osoby.

Jak zauważyłem, gra bardzo mało ludzi. W ciągu 15 minut grania napotkałem chyba ze trzy osoby.

To zalezy od nacji, akurat w Brytani jest najwiecej i my tutaj gramy ;) jestemy w Polskiej gildii gdzie jest 18 osob i dochodza ciagle.

A miało być w Galii.

Hmm, no to przechodzę na Brytanie :) Nick Rakshu albo Raksha, czekajcie na mnie.

to gdzie Galia czy Brytania bo już nie wiem ;p

Omg, stale i niezmiennie nasza nacja jest Gallia, poprostu istnieje mozliwosc przenoszenia sie do nacji z którymi mamy Alliance-sojusz, dlatego gramy na ich terenie.Dzieki temu ze jestestesmy na terenie ally dostajemy wiecej bonusow.

Równiez bym był zainteresowany :rolleyes: dołączeniem do ekipki jeżeli nie przeszkadzało by wam to ze dopiero się zdecydowałem zagranie w aike, prosiłbym o jakieś namiary na gildię itp. na pw B)