Porządna ekipa

Równiez bym był zainteresowany dołączeniem do ekipki jeżeli nie przeszkadzało by wam to ze dopiero się zdecydowałem zagranie w aike, prosiłbym o jakieś namiary na gildię itp. na pw

W grze bede dopiero jutro,a zeby dojsc do gildii prosze sie zglosic do Yaro lub Qazz.

Witam , tez chciałbym dołączyć do Ekipy , właśnie ściągam Aike :)

Dziś koło 18 wchodzę do gry już napewno. Nick Symetria, na 99% Priest. Gallia.

Oo, skoro jest tylu chętnych to może też się przyłącze. Zaczynam pobierać Aike.

Ehh, ta gra mnie jakoś od siebie odrzuca, przeciętna.

Ja też się przyłącze. Nick Snowmann.

Czy mi się wydaje czy nikt nie gra w tą Aikę. Nie spotykam w ogóle ludzi. Czy dalej też tak jest?

Mnie osobiście nawet wciąga :lol: nick: popek Gallia (siedze na terenie alliance) B)( jak co pisac na pw albo grze na jakies pt B) )

Hmm Panowie skoro mieli bysmy grac teamem wiec moze warto by znalezc taka gre w ktorej exp w party jest duzo bardziej oplacalny niz exp samotnie ?

Odnośnie tego co napisane to tutaj dobrym wyborem jest FlyFF. EXP w party jest większy niż solo. Ja bym chętnie dołączył też do was :D Grałem w niego kilka lat dlatego mógłbym zacząć od zera z wami :) Jakbyście grali to na serwerze Kern :D Bo najlepszy :D Dużo polaków i najtańszy więc najbardziej opłacalny.

Niektórych może odstraszać grafika, ale naprawdę akurat dla tej gry grafika jest idealna i nie przeszkadza a wręcz umila grę :D

Pisze sie na to ;) Dzis wieczorem śćiągam gre jutro wam wpisze nick żebyście mnie przyjeli!

Witam, zacznijmy od tego ze chciałbym stworzyć minimum 5-10 osobowa ekipę. Gre wybrało by się poprzez glosowanie. Mnie to obojętne byle by nie coś takiego jak maple story itp itd. Wykorzystawszy fakt iż jestem chory będę dostępny podczas weekendu niemalże 24/7 głownie na gg.Jestem otwarty na propozycje !:)

Gry, które mnie zainteresowały:

Kal Online

Silkroad Online

Cabal Online

Dekaron

i wiele innych, których nie chce mi się tutaj wymieniać.

Kontakt:

gg:8739226

(Do moderatorów)

Wiem, ze tematów takich jak ten jest milion, lecz nie każdy może pochwalić się takim zainteresowaniem autora jak ten ^^, wiec proszę o nie usuwanie.