Moim zdaniem każda postać jest dobra.BO czemu niby taka Ashe za 450 jest tak częstym pickiem? Bo wymiata.
Postać za 1350
Dla mnie Ashe nie stanowi żadnego problemu.Skoro wcześniej mówiłeś o taricu może podałbyś dobry build ?
Dla mnie Ashe nie stanowi żadnego problemu.Skoro wcześniej mówiłeś o taricu może podałbyś dobry build ?
Podalem CI strone z buildami..., a jak nic nie pasuje to wymysl cos swojego, (tylko nie 2x taki sam item... -.-' - jak te buty kiedys...)
I zgadzam sie z Misiaelem, kazda postac jest dobra, tylko trzeba Ogarnąć ^^, np: taka Annie, niby teraz za 450 IP, ale sieczke moze zrobic, jak jej nie sfocusuja
Btw. Nieogarnieta Ashe nie stanowi problemu, w twoim przedziale lvl, 1-10, to raczej normalne, ale jak ktos ogarnie, to czemu nie ?, dobry kryt/IE, stun z ulti i mozesz nawet nie zauwazyc ;P
JestemRLZ, pograj sobie na boty i ogarnij swój build, sam go zrób, może będziesz miał więcej satysfakcji, ja osobiście praktycznie nigdy nie korzystam z rekomendowanych itemów, buildów innych graczy.
Dzięki za pomoc tematu nrazie nie zamykać jak będę chciał coś dodać to napisze tutaj.
Tylko , że zauważyliście , że postacie za 450-1350 to postacie które łatwo ogarnąć , a zagraj np.Anivią , Brandem , Udyrem albo Swainem.Nimi na początku wcale łatwo nie ma....
Tylko , że zauważyliście , że postacie za 450-1350 to postacie które łatwo ogarnąć , a zagraj np.Anivią , Brandem , Udyrem albo Swainem.Nimi na początku wcale łatwo nie ma....
Po to sa tanie, zeby nowi gracze je kupili, i mogli swobodnie grac ;D
Juz te za 3.15k potrzebuja lekkiego ,,ogaru''
Pisaliście że jax jest łatwy, wcale nie, nie raz widziałem jak jakiś nie ogar nim grał. Sam miewam nie raz trudności, ale to raczej tylko z kasą xD.
Postacie za 6k trudne ? Nie wiem od kiedy.Niektóre są łatwiejsze od tych za 1k.Jedyne trudności miałem tylko z Cassio a reszta łatwa.
Każda postać jest łatwa na swój sposób, trochę zboczyliście z tematu...
Temat do kosza bo jest tak bezsensowny że szkoda gadać.
Przed chwila uzbierałem jakoś te 1350 chyba kupie Cho'Gatha lub Nasusa
Ja aktualnie gram Nasus'em polecam
Nie polecam juz tego uzytkownika..,
Razem z Pacyf1stą zagraliśmy z nim, i oto rezultaty:
Juz na samym poczatku wyszedl z gry, pozniej wrocil i zaczal feedowac Nidalee, na midzie -.-',
Po upomnieniu puscil flame, typu:
I co k*** ze dedam,...
Dlugo jeszcze bedziesz tak sapac ?
I inne, bardziej obrazajace teksty, ktorych wypisywac nie mam zamiaru... -.-'
btw. nie patrzec na nasze staty xP, nie szlo grac z takim czyms...
Musiałeś to wkleić ...
Nie warto z nim grać ;/ zrąbał tylko rnd...
niech szanowny pan Valu obczai sobie skrzynke pocztową (nie miej pretensji do mnie tylko Szymona ;/ )
niech szanowny pan Valu obczai sobie skrzynke pocztową (nie miej pretensji do mnie tylko Szymona ;/ )
Ja tu sie moze juz nie bede wypowiadal, bo spam wychodzi,
Temat uwazam do zamkniecia...
w Lolu napisałeś że to wy hamulce poluzowaliście mam screena Jutro Wasek rano przyjedzie i na pedriva fotke bierze
Z tych wszystikch wypowiedzi mozna uzgodnic:
-champion zostal wytypowany - temat do zamkniecia
-nie oplaca sie z toba grac bo przegrasz
P.S Drogi crackeed usun zbedne posty .
P.S 2 Polecam trenowac na botach albo na tych "lepszych" bo na razie nie masz liczyc na granie zespołowe.
Postacie za 6k trudne ? Nie wiem od kiedy.Niektóre są łatwiejsze od tych za 1k.Jedyne trudności miałem tylko z Cassio a reszta łatwa.
Z wrażeń użytkowników , z którymi grał mogę wywnioskować , że nie ogarnie np. Anivi , Swaina itp za 6k.....
Co do stylu gry , niektórzy wolą np skilszoty inni nie , a co do JestemRLZ to co najwyżej z graczami możesz pograć Tankami , gdyż są to taki "ozdóbki" w które się puszcza wszystkie skille , także jak dedniesz to się nikt nie będzie pluć .
Spróbuj zagrać amumu , alistarem , garenem..
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA I USUNIĘCIA