Postać za 1350

Moim zdaniem każda postać jest dobra.BO czemu niby taka Ashe za 450 jest tak częstym pickiem? Bo wymiata.

Dla mnie Ashe nie stanowi żadnego problemu.Skoro wcześniej mówiłeś o taricu może podałbyś dobry build ?

Dla mnie Ashe nie stanowi żadnego problemu.Skoro wcześniej mówiłeś o taricu może podałbyś dobry build ?

Podalem CI strone z buildami..., a jak nic nie pasuje to wymysl cos swojego, (tylko nie 2x taki sam item... -.-' - jak te buty kiedys...)

I zgadzam sie z Misiaelem, kazda postac jest dobra, tylko trzeba Ogarnąć ^^, np: taka Annie, niby teraz za 450 IP, ale sieczke moze zrobic, jak jej nie sfocusuja ;)

Btw. Nieogarnieta Ashe nie stanowi problemu, w twoim przedziale lvl, 1-10, to raczej normalne, ale jak ktos ogarnie, to czemu nie ?, dobry kryt/IE, stun z ulti i mozesz nawet nie zauwazyc ;P

JestemRLZ, pograj sobie na boty i ogarnij swój build, sam go zrób, może będziesz miał więcej satysfakcji, ja osobiście praktycznie nigdy nie korzystam z rekomendowanych itemów, buildów innych graczy.

:P Dzięki za pomoc tematu nrazie nie zamykać jak będę chciał coś dodać to napisze tutaj.

Tylko , że zauważyliście , że postacie za 450-1350 to postacie które łatwo ogarnąć , a zagraj np.Anivią , Brandem , Udyrem albo Swainem.Nimi na początku wcale łatwo nie ma....

Tylko , że zauważyliście , że postacie za 450-1350 to postacie które łatwo ogarnąć , a zagraj np.Anivią , Brandem , Udyrem albo Swainem.Nimi na początku wcale łatwo nie ma....

Po to sa tanie, zeby nowi gracze je kupili, i mogli swobodnie grac ;D

Juz te za 3.15k potrzebuja lekkiego ,,ogaru'' :)

Pisaliście że jax jest łatwy, wcale nie, nie raz widziałem jak jakiś nie ogar nim grał. Sam miewam nie raz trudności, ale to raczej tylko z kasą xD.

Postacie za 6k trudne ? Nie wiem od kiedy.Niektóre są łatwiejsze od tych za 1k.Jedyne trudności miałem tylko z Cassio a reszta łatwa.

Każda postać jest łatwa na swój sposób, trochę zboczyliście z tematu...

Temat do kosza bo jest tak bezsensowny że szkoda gadać.

Przed chwila uzbierałem jakoś te 1350 chyba kupie Cho'Gatha lub Nasusa

Ja aktualnie gram Nasus'em polecam :)

Nie polecam juz tego uzytkownika..,

Razem z Pacyf1stą zagraliśmy z nim, i oto rezultaty:

jhgjhgs.png

Juz na samym poczatku wyszedl z gry, pozniej wrocil i zaczal feedowac Nidalee, na midzie -.-',

Po upomnieniu puscil flame, typu:

I co k*** ze dedam,...

Dlugo jeszcze bedziesz tak sapac ?

I inne, bardziej obrazajace teksty, ktorych wypisywac nie mam zamiaru... -.-'

btw. nie patrzec na nasze staty xP, nie szlo grac z takim czyms...

Musiałeś to wkleić ...

Nie warto z nim grać ;/ zrąbał tylko rnd...

niech szanowny pan Valu obczai sobie skrzynke pocztową (nie miej pretensji do mnie tylko Szymona ;/ )

niech szanowny pan Valu obczai sobie skrzynke pocztową (nie miej pretensji do mnie tylko Szymona ;/ )

Ja tu sie moze juz nie bede wypowiadal, bo spam wychodzi,

Temat uwazam do zamkniecia...

w Lolu napisałeś że to wy hamulce poluzowaliście mam screena :) Jutro Wasek rano przyjedzie i na pedriva fotke bierze

Z tych wszystikch wypowiedzi mozna uzgodnic:

-champion zostal wytypowany - temat do zamkniecia

-nie oplaca sie z toba grac bo przegrasz

P.S Drogi crackeed usun zbedne posty .

P.S 2 Polecam trenowac na botach albo na tych "lepszych" bo na razie nie masz liczyc na granie zespołowe.

Postacie za 6k trudne ? Nie wiem od kiedy.Niektóre są łatwiejsze od tych za 1k.Jedyne trudności miałem tylko z Cassio a reszta łatwa.

Z wrażeń użytkowników , z którymi grał mogę wywnioskować , że nie ogarnie np. Anivi , Swaina itp za 6k.....

Co do stylu gry , niektórzy wolą np skilszoty inni nie , a co do JestemRLZ to co najwyżej z graczami możesz pograć Tankami , gdyż są to taki "ozdóbki" w które się puszcza wszystkie skille , także jak dedniesz to się nikt nie będzie pluć ;).

Spróbuj zagrać amumu , alistarem , garenem..

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA I USUNIĘCIA