Postać za 1350

btw DeVaLin i Pacyf1sta jaki poziom summonera?

btw DeVaLin i Pacyf1sta jaki poziom summonera?

13/16, mozna w kliencie sprawdzic ;)

Ale moge powiedziec ze ogar ;)

DeVal1n, z chęcią bym z wami zagrał, jednak zapewne mój jakże nieogarnięty skill nie pozwoli mi na grę z ogarniętymi graczami xd

Co do tematu, to czy pick za 450, czy za 6.5k, to jeśli gracz jest do d.... to będzie g.... a nie gra :)

Warto jest trzymać PZ, i ogarniać picki z randomowych. Bynajmniej ja tak robię, i aktualnie Veigar to będzie coś dla mnie :P

Pozdrawiam ^^

Nie ma problemu, zapodaj tylko nick, i pocisniemy ;)

Postacie sa rozne, kazdy znajdzie cos dla siebie, kazda postac jest dobra jak sie ja ogarnie ;)

Nie będę robił nowego tematu bo po co :o

Więc napiszę tutaj skoro temat został wyjaśniony.

Gram na min detalach w LoL'a a i tak mam lagi, gdy wchodzę do gry pisze że mam stare sterowniki i żebym pobrał nowe. Ale ja już mam nowe! Nawet dzisiaj jeszcze ściągałem i nic ;/

Kompek:

Intel Celeron 2.6

GeForce 5500

Ram 2gb

Mogę grać na lepszym kompie, ale akurat mam go w naprawie i przez co najmniej tyg go nie będzie, także jeżeli ktoś ma jakieś propo to słucham.

Ps.

Jak już mowiłem gram na najniższych ustawieniach graficznych.

Mozliwe ze karta graficzna jest slaba,

Ale masz lagi, internetowe ?, gra haczy ?, czy po prostu spadaja fps ?

Bez cieni i na b. niskich nie powinno sie ciąć ;/

btw. Ustawiales automatycznie na minimalne, czy recznie wylaczyles cienie i dales wszystko na b. niski ?

Dałem ręcznie. Może to mieć z tym związek?

@edit

Gra po prostu nie chodzi płynnie, nie wiem jak to określić, po prostu jest do kitu, da się grać ale jest do kitu ;/.

wyłącz zbędne programy. (GG,Skype,antywirus)

ja aktualnie zastanawiam sie nad Sionem a Nasusem ktoś ma może jakieś opinie ? Zastanawiam się jeszcze czy aby dłużej nie poczekać i kupić katarine

ja mówie nie lubie typowych magów typu.Ryze i Veigar.Lubie bardziej postacie typu nasus,Taric,Sion,katarina,jax

warn_ico.png
Nie piszemy posta pod postem. - Dzz'

OMG! Pograj randomowymi pickami i wtedy wybierz, zbierze Ci się jeszcze trochę PZ i wybierzesz coś lepszego... I weź takiemu przetłumacz....

Mam wyłączone wszystko, to nie kwestia tego. Ten komputer ma z 9 lat a i tak pewnie szybciej działa od waszych.

Ostatnio podglądywałem różne turnieje w LoL'a i zrobiłem kilka notatek.

Tank za 1350

-Alistar

-Amumu

Off tank za 1350

-Jax

-Singed

-Cho'gath

Support za 1350

-Janna

-Zilean

Abillity power za 1350

-Cho'gath

-Fiddlestick

-Sion

-Amumu

Ranged za 1350

-Tristana

Meele za 1350

-Warwick

Te postacie za 1350 były używane podczas tournamentów i rankedów. Dlatego polecam któregoś z tych bohaterów.

Najlepiej to niech sobie ludzie powpisują na youtube, "League of Legends - xxx* Champion Spotlight"

xxx - nazwa championa

Mnie się teraz najbardziej podoba takyka lux, jej pomoc w drużynie itp.

ja aktualnie zastanawiam sie nad Sionem a Nasusem ktoś ma może jakieś opinie ? Zastanawiam się jeszcze czy aby dłużej nie poczekać i kupić katarine

Polecam ci zebrać 3150 i kupić Katarinę. To moja ulubiona postać tylko że ulti podatne na stuny itp. itd. ja akurat robię ją pod Ap i mam często dobre wyniki a czarem Shunpo można często wykończyć uciekającego wroga oraz zadać często ks :P.

nie lepiej Siona ? albo Akali

Ja tam gram patheonem zazwyczaj mam sporo deadow dopoki sie nie napakuje ale zazwyczaj wygrywam,ale nie ktore gry sa wogole bylo tak ja walcze na 2 ten emo chomik walczy na 2 a 3 debili nie moglo se z 1 poradzic ale udalo sie wygrac bo rozwalilem 2 i wieze.Mam tez mordekaiser jakos tak jak ktos chce se fajna postac to niech se go kupi chociaz kazdy ma swoj styl i mu sie on moze nie podobac

ja sie zastanawiam nad na Katarina

Katarina, świetna postać, tyle że jej ulti jest bardzo łatwo przerwać(stun,fear,silence ogólnie chyba każde cc). Ma darmowego flasha(shumpo), a w odpowiednich rękach można nią zdziałać cuda, dosłownie(penta kill i baron steal to codzienność dla ogarniętych graczy).

Jezeli juz myslisz nad Katarina, to zastanow sie tez nad Akali,

Katarina dobra na noob teamy, bez CC ;) (w ogarnietych zawsze jest ktos, kto moze CI ulti przerwac, a Katarine czesto focusuja ;P)

Akali tez swietna, zwlaszcza jak sie ogarnie ^^ (tez focusowana... ;/)

Btw., gral ktos 5x pod rzad z 2 leaverami ?..., najlepsze jest to, ze w nastepnym meczu gralem 2 vs 5 -.-'

Wqr***.., emm, zdenerwowac sie idzie -.-'