Postać za 1350

Moja niezawodna taktyka na solo lane

1. Ruby Crystal [+200hp]

2. potem wracam po Kindlegem [200hp + 10% CDR] i boots of speed, od razu idę po blue buffa

3. Wracam na mid lane, chowam się w krzaki - zazwyczaj wtedy jeszcze siedzi na linii, odpalam magiczne Combo: Ulti + Flash + Darkwind + Terrify + Drain + Ignite

a potem się dzieje, ale zazwyczaj wpadam na bot lane i tam masakruję ich swoim ulti.

Itemy jakie składam to

Spirit_Visage.gifSorcerer%27s_Shoes.gifWill_of_the_Ancients.gifRabadon%27s_Deathcap.gifAbyssal_Scepter.gif

Oczywiście wydam zawsze jakieś 500-600 g na wardy itp

Zanim zaczałem grać fiddlem na PVP, zrobiłem nim około 50 meczy z botami

Co do ostatniego itemka to mogą być :

Rylai%27s_Crystal_Scepter.gif LUB Void_Staff.gif LUB Zhonya%27s_Hourglass.gif

To zależy czy w ich teamie będą się uzbrajać w Magic Resista, czy będą po dżungli solo latać, czy mają tryndamere, lub inne badziewie co weźmie mnie na 3-4 hity

Oczywiście kolejność przedmiotów może się różnić w każdej chwili, lub zdesperowany wezmę coś pod def'a.

Build jest sprawdzony 8 zwycięstw z rzędu, potem 1 lose [leaver] a potem znowu 8 z rzędu [ w tym mecz 4v5 ]

Tu jest mecz, akurat siedziałem w dżungli, ale dowód na moje umiejętności i build.

http://riotstats.com/matches/190477545

Brak ignite'a u wroga :D

Ehh... tych tematów i konwersacji na ich temat jest obecnie tutaj za dużo! Jako redaktor chciałbym odpowiedzieć jakoś na wasze potrzeby, co byście powiedzieli jakbym wytypował 5 najlepszych casterów/supportów/tanków/ranged/melee i pogrupował wszystkie postaci w kolejności od najlepszego wyboru do najgorszego? Swoistego rodzaju artykuł i poradnik dla was?

Nie chcę zakładać nowego tematu, a widzę, że tutaj i tak sajgon się dzieje. Ponadto być może pomogłoby to wam w wyborze i ewentualnym kupieniu postaci. :)

powtórzę jest coś takiego jak youtube I NIE MUSISZ KUPOWAĆ W CIEMNO dzięki tej stronie po 3 ile można przedłużać temat "jaka postać kupić"?

lepie wydać kasę i żałować zamiast znaleźć i obejrzeć

@Nimval Byłbym wdzięczny gdybyś coś takiego zrobił :P

Ziomal mam podobne staty do ciebie :P mam tylko troszeczkę inny bulid.A staty mam zazwyczaj 11/4/X

warn_ico.png
dp. - Dzz'
Ziomal mam podobne staty do ciebie mam tylko troszeczkę inny bulid.A staty mam zazwyczaj 11/4/X

Bo w przeciwnych druzynach sa pewnie lamy, ;)

Tak to jest na niskim lv, szczegolnie na East/Nordic,...

Dlatego jak juz mam grac, to przynajmniej z 1 kumplem, zebym mial kogos sensownego na linii..., (ostatnio w randomach same lamy wrzuca...)

Poza tym, zauwaz ze kolega gral na poziomach 20-30, z 1 16... :)

A ty 1-20, nie wyzej :D

Zreszta jak tam pisali koledzy, ogarnij jedna postac, i dopiero sie rozejrzyj za nastepna, bo ostatnio mowiles ze masz: Jaxa/Trynde/Tarica/Fiddla etc., IMO strata kasy na poczatku..., i tak grasz 1-2 postaciami, a reszta to waste kasy.., juz bys mial na postac za 3.15-4.8k...

nie mam Trynda :P

ja mam kolegów z Płocka i razem gramy przez skype. :P Bardzo miło się gra

warn_ico.png
dp. - Dzz'

I tak nic nie zastąpi 5 graczy, TS i ZGRANIA.

Wczoraj tak graliśmy z kumplami i grało się epicko. Z tym że trafiliśmy na grupę graczy 5x 30, kiedy u nas było tylko 2, reszta <10 :P xD>

Jestem RLZ, pograłbym z Tobą i zobaczył czy jesteś taki PRO :)

Niech jakiś mod zamknie ten temat bo to już nie jest jaka postac kupic tylko pierdoly za przeproszeniem..

Curenor z chęcią pogram,tylko że ja nie używam Ts tylko skype

@JestemRLZ Też chętnie bym z tobą młody zagrał i sprawdził co potrafisz ale gram na US więc lipa ^^

Polecam ci młody na youtube kanał użytkownika Zakreble który już zaczyna tworzyć poradniki z czempionami więc może się okazać że któryś po pokazie przypadnie ci do gustu ;) .Gościu dodaje też różne poradniki np. "Jak Sprzedać czempionów i skórki" czy "Jak nagrywać filmiki w LoLu o małej pojemności i bez zacinek gry". Naprawdę ci to polecam i innym też ^^.

@Nimval Co do tego podziału to całkiem całkiem pomysł ^^.

Dzisiaj będe miał około 5000 IP i 600 RP (sprzedałem beznadziejne postacie ) Kogo polecacie kupić?

@up

Albo robisz sobie z nas jaja, albo po prostu jesteś tak głupi że nie czytasz tego co my do Ciebie piszemy ! Wejdź na yt i oglądaj !

Czemu ten pan u góry nie dostaje warma za double posta a inni dostają ?:)

Ja od siebie polecę ci Akilie i Malzahara ;>

a może ktoś mi napisać na PW jak sprzedać postać ?:/

ja mógłbym ci napisać ale można sprzedać tylko max 3 herosów za taką samą wartość za jaką je kupiliśmy,tak samo można zrobić ze skórkami.Lecz nie można np. sprzedać 3 champów i 3 skórki tylko do wyboru.Macie tylko 1 szansę.

Dzisiaj będe miał około 5000 IP i 600 RP (sprzedałem beznadziejne postacie ) Kogo polecacie kupić?

Tylko , że jak dzisiaj napisałeś ticketa na sell postaci to możesz sobie poczekać nawet tydzień na te postacie , ale myśle , że najdłużej poczekasz do wtorku-środy , wtedy kiedy wyjdzie nowa talia postaci.

Każda postać ma swoje zalety i wady

podaj chociaż 3 kryteria, jakie postac ma posiadać, dla ułatwienia podam mozliwości

fizyczny/magiczny/support/spore hp/spore dmg/jungler/skill aoe/skok/bez many/enegia/niewidzialny/ze stunem/z fearem/samoleczący/ulti z nieskończonym zasięgiem/

Dzieciak się dowiedział jak sprzedać postacie bo Zakreble na swoim filmiku na youtube pokazuje gdyż mu poleciłem jego kanał :|.

A jeśli sprzedajesz te za 1350 to jesteś większym imbecylem niż sądziłem.

@PolskiPolakzPolskiPL

- proszę tu masz wszystko pokazane krok po kroku i radzę sprzedawać te za min. 3150 i którymi nie gramy już i skiny które nam się nie podobają lub ich nie używamy.

Afera ze sprzedawaniem czempionów zaczęła się pewnie gdy ja w swoim temacie to napisałem :P.

ten typ ze spamował 15 POSTÓW OD WCZORAJ temat nie ma już sensu i powinien być zamknięty jakiś mod mógł by to zrobić

skończcie karmić tego trolla już od 2 dni mu każdy mówi idź obejrzyj na YT coś o postaci która cie interesuje a on zmienia zdanie co 5 min

a co do wypowiedzi "teemo" z góry ten ty zaje*** wczoraj trimple combo i nikt się nie burzy (a ja za to pewnie dostane warna po mimo cenzury w wypowiedzi)