no i mamy dylemacik
Postać za 1350
Troche długo będe musiał zbierac na Katarine lub Akali mam dopiero 1000:P
Ok posiadam już 2k i zastanawiam się czy zbierac nadal na Katarine czy kupić jakąś postać za 1350 pomóżcie ;p

Oo. Jaki spam. trippppple post.
@Temat : miales juz jakies postaci za wiecej niz 1350? Jezeli tak, to zbieraj na te droższe.
Zamiast pisać tyle postów, ucz się grać tym co masz
Po co ci tyle postaci jak nawet 1 nie umiesz grać ? ogarnij pierw 1 postać i kup lepsza ...
ogarniam dla twojej wiadomości :/ zobacz sobie moje staty fiddlem
po 1sze czemu modowie tego forum nic nie robią z jego spamem? ja za 2 posty z rzędu dostaje warny a on wali combo za combo i nic po mimo ze jest opcja EDIT
po 2 PRZESTAŃCIE SPAMOWAĆ O POSTACIACH NA FORUM OGÓLNYM O MMO! macie youtube macie polska stronę lola a spamujecie tu (chodzi mi o to ze dzień w dzień w tabelce z nowymi tematami 60% to tematy o postaciach)
skończcie go karmić tekstami "naucz się grać" bo "90% polaczków to PRO w lola" i ten temat nigdy się nie skończy
@up
Po 1. Przestań narzekać
Po 2. Nie bądź frajerem i nie kapuj ludzi, mod zrobi co zechce.
Po 3. Lepiej spamować w jednym temacie niż 5 tematach.
Po 4. Są debile? Są, to daj im przynajmniej dostać bana, to skończą.
Ja nie cierpie graczy takich jak dzisiaj z takimi gralem nie dosc ze mowili ze polacy to same nooby to jeszcze cholerny teemo nic nie robil walczylem z 2 jak padlem mowil noob a jak wyszedlem na jakies 3 minuty juz nam wieze zniszczyli a przymnie ich wieza obrywala nie nasza, bym nie warcal do tych ludzi ale szkoda bylo kase marnowac.
z tym się zgodzę :/
ogarniam dla twojej wiadomości :/ zobacz sobie moje staty fiddlem
CHYBA NA BOTACH.Człowieku jak ci dobrze idzie fiddlem to czemu nim nie grasz dalej ??Jestem naprawdę ciekaw jakie itemu kupujesz i jak nim skille puszczasz....
pierw kupuje pierścien dorana później normalne butki(te za 350) zmieniam je na buty maga później kupuje Spirit Visage następnie Rewolwer Hextech ,Czarci Kodeks,Mroczny Tom Morelli (czy jakoś tak) i na koniec Abssal Scepter
1 lv -3 s
2 lv -2 s
3 lv -1 s
4 lv -2 s
5 lv -3 s
6 lv -4 s
7 lv -1 s
8 lv -2 s
9 lv -3 s
10 lv-1 s
11 lv-4 s
12 lv-2 s
13 lv-1 s
14 lv-3 s
15 lv-2 s
16 lv-4 s
17 lv-1 s
18 lv-3 s
*s-skill
Prosze bardzo to bulid którego uzywam -.-'

Serio używaj opcji EDYTUJ, bo w końcu bana dostaniesz >.>. I co to w ogóle jest to 3 s, 2 s o.o?! Skill 3 = E itp. o.o?
Według mnie twój bulid skili jest idiotyczny. Zamiast maxować E czy W aby zadawać większy dmg to po kolei skile sobie dajesz.
Itemki według mnie też słabo ale niech inni się wypowiedzą.
@Up
Bo nie wie w co dodać .
O ile orientuje się, Fiddlem powinno się kupywać itemy inaczej. Rylai na początek : Slow = trudniejsze uciekanie z draina = łatwiejsze fragi = penta kill ^^ . Tą śmieszną czapkę do daje 300 ap. I jakieś inne itemy zależne od sytuacji.
Najlepiej zamknąć ten temat i tyle.
RLZ mogę Ci polecić Talona, kupiłem, pograłem, zowniłem, wygrałem, tylko musisz na niego uzbierać xD
Ja sie zastanawiam czy se pozbierac na drogiego hero czy kupic jakiegos 3 za 3150 mam juz patheona i mordekaiser.Szkoda gadac coraz czesciej trafiam na teamy ruskow takich za przeproszeniem debili ze to sie w glowie nie miesci jakas leblank nawet do wiezy nie mogla dojs a 3 zucilo sie na mnie walczylem ja i fidle a ona nie mogla poradzic se z samymi mobami.
pierw kupuje pierścien dorana później normalne butki(te za 350) zmieniam je na buty maga później kupuje Spirit Visage następnie Rewolwer Hextech ,Czarci Kodeks,Mroczny Tom Morelli (czy jakoś tak) i na koniec Abssal Scepter
Jeżeli ja się mam wypowiedzieć co do tego , powiedziałbym , że to porażka...
Lepiej składać tak (niektóre itemy tam masz) Doran ring , sorceres shoes , Rabadon Deathcape (ewentualnie przed tym Rod of age) , Zhoynyas Hourglss , Mejail Soulstealer (czy jakoś tak nie pamiętam dokładnie ) , i ostatni item można kupić jaki się chce (albo coś pod ap , albo coś pod wroga)
Prawie bym zapomniał o skillach
1 lvl -Darkwind
2 lvl -Drain
3 lvl -Terrify
4 lvl -Terrify
5 lvl -Drain
6 lvl -Crowstorm
7 lvl -Drain
8 lvl -Terrify
9 lvl -Drain
10 lvl -Terrify
11 lvl -Crowstorm