Poszukiwany Team SUN

Witam mordki!

Tak jak w temacie jest napisane (wow), szukam zacnej drużyny eem... naszyjnika! :D

Dobrze by było jakby zgłosiło się z 5-6 osób, akurat na jedno party (nie wiem jak teraz, ale wcześniej party na coś innego niż triale nie było najmniejszej szansy znaleźć, no może jeszcze te dungi 100+)

Jako iż wyszedł EPI2, a ja mam sentyment do tej gry (a ten zaszczyt ma niewiele gier), to chcę do niej powrócić.

W sumie nie bardzo też wiem co się tam dzieje, więc jakby ktoś ogarnięty w temacie mógł jakoś pomóc, podpowiedzieć.

TS3 będzie jeszcze dzisiaj (jak się postaram), więc kto jest chętny to zapraszam do miłej gry.

PS. Dobrze by było jakby ludzie mieli trochę nie równo pod sufitem, dobrze jest się pośmiać, poodwalać coś xD

PS2. Od razu mówię: Zaczynamy od ZERA!. Chyba że ktoś chcę wspomóc xD

PS3. Będę grał DK pod dragona chyba (Ewentualnie tankiem, jeśli nikt nie będzie chciał)

PS4. W teamie powinien się znaleźć chociaż jeden heal :<

PS5. ZAPRASZAMY KAŻDEGO CHĘTNEGO DO GRY NA TS:

83.238.30.56:9987

Kanał: 13

Pw: mleko

Zapraszamy! :)

Tak jak wcześniej pisałem w innym temacie-ja zagram. Jak od nowa to ja popykam... hm... albo Berserkerem albo Shadowem. Ele mi się znudziła.

W takim razie proszę o kontakt gg: 160959 (jednak aktualnie nie działa coś :/)

Ewentualnie xf: eventidee

Własnie ściągam grę. GG 1877632

Ja mogę zacząć grać od zera, ale dopiero od następnego piątku. :)

Zaczniemy grać razem, w tym samym czasie (wow)

Więc dopóki nie zbierze się team, nie zaczynamy grać.

(Ofc. "Priv" postaciami będzie można ciupać xd)

Zaczniemy grać razem, w tym samym czasie (wow)Więc dopóki nie zbierze się team, nie zaczynamy grać.(Ofc. "Priv" postaciami będzie można ciupać xd)

Grać możecie zacząć, przecież na pewno ktoś w grze się jeszcze znajdzie, ja tam do was dołączę, tak jak pisałem wyżej. Teraz jedynie muszę odszukać ten enevt key, co daje mounta itp.

Mhm. W sumie i tak tutaj levele zdobywa się bardzo szybko :P

Tak więc są już 3 osoby. 2 wolne miejsca! :3

Zapewne ja i Nefrettiti :). Wiemy dużo o grze więc jak coś wytłumaczymy różne sprawy :D.

Nefretiti mówił ,że robi Ele ether. Ja się nadal namyślam :P mogę grać Ele healerem DDK , ele etherem .

Btw -warto dodać , że teraz prawdopodobnie najlepszym tankerem będzie Berserk ponieważ przebudowali aggro system i on będzie miał działające taunty ;)

Chętnie zagram . Tylko zielony będę w tą grę troszkę ;/ , . Grę będę miał pod wieczór . I bardzo bym prosił jakąś osobę , która dałaby mi linka do downloadu . Z góry dziękuje . ; p

Okej, tak więc team już jest full :)

Edit@

TS jest.

Cholera, full team... A zagrać chciałem z wami :P

Ewentuaaaaaaaaaalnie zrobi się selekcje, bo nie wiadomo kto będzie miał tzn. słomiany zapał ;)

Bo Magnusie, ostatnio mieliśmy grać w Priusa, to skończyło się na godzinnej rozgrywce (może trochę więcej xd)

Ok, trzymam za słowo ^^ Chciałem zagrać po zobaczeniu gameplay'a na stronie głównej, lubię tłuc tyle mobków naraz... Ale jeszcze się zobaczy, jak inni :P

To ja mogę robić za tanka berserkerem, tyle że muszę znaleźć jakiś fajny build.

Ja gram tankiem.

Jest taka kmina ze tank + reszta eth :D

Ale ty grasz dk. Poza tym 1 tank to zawsze mało, bo przecież nie będziesz w grze 24h. No ale jak już coś to mogę zagrać ewentualnie shadowem.

Nie gram DK. Gram berkiem :P

Poza tym ja będę siedział 24/7 xD

Dobra, ale jak się później rozmyślisz to skopie Ci d*pę :)

Niewiem ile osób juz mamy. ale kto moze grac dzisiaj za godzine ( Maintance jest / za godzine on ) ten niech sie tu wpisze albo niech napisze na GG 13628982 albo osobie ktora napisała topic.