Podajcie namiary na TS to tam się spotkamy.
Dobra, ja gram DDK.
Podajcie namiary na TS to tam się spotkamy.
Dobra, ja gram DDK.
Dobra , powinniśmy powoli składać team:
Cruenor- Tanker (zerk)
Nefrettiti-DD Ele Ether
Ja - DD Ele Ether
Brak DDK(teraz nie musi robić questa na transformacje w smoka ) dla buffów ewentualnie byłby 2nd tankiem w razie czego
i brak nam Circle ele
w questach 90-105 beda pre-elity ktore bedzie mozna mieć i bedzie super. i z tych pre elit beedzie mozna zrobic elity
pewnie z 50% taniej bedzie. a Ignisy? i tak tego nie zdobedziesz chyba 24/7 na AC siedzisz. albo masz 100kk
w questach 90-105 beda pre-elity ktore bedzie mozna mieć i bedzie super. i z tych pre elit beedzie mozna zrobic elity
pewnie z 50% taniej bedzie. a Ignisy? i tak tego nie zdobedziesz chyba 24/7 na AC siedzisz. albo masz 100kk
Namiary na TS:
Patrz pierwszy post!
Ja właśnie pobieram Sun'a i czy mógł bym w razie czego liczyć na waszą pomoc? i którą profesją najlepiej grać?
Zapewne ja i Nefrettiti . Wiemy dużo o grze więc jak coś wytłumaczymy różne sprawy .
A co do klasy to zależy jaki rodzaj walki preferujesz.
Walkę na odległość lub w zwarciu. Lecz preferował bym walkę na odległość
Walkę na odległość lub w zwarciu. Lecz preferował bym walkę na odległość
Innych chyba nie ma ^^ Ale teraz czy chcesz na odległość używać magii, czy może wolisz kusze?
Valkyria lub ether ele
Zapraszam na TS'a
Gdy mi się pobierze coś sobie dobiorę
a w waszym teamie jest jeszcze miejsce?
Moim zdaniem im więcej osób tym lepiej.
To zastanówcie się czy miał bym szanse aby dołączyć do waszego teamu
Wbijaj wbijaj na TS
Każdy będzie miał swoje miejsce ^^
co ten klucz daje?
Sun już się pobiera jeszcze tylko 3 godziny i 30 minut... więc sobie poczekam i wtedy wbije na tsa ;D
@ aktywowałem już klucz, jeden klucz jest do wszystkich gier?
i takie pytanie miałem nie dawno założyłem konto na mu online i na tym koncie mogę również grać na sun i innych grach webzenu?
Po zarejestrowaniu się wpisałem kod, w tą rubrykę na tej stronce i mi wyskoczyło coś takiego:
Application Code : kod który wpisałemApplication Date : You have participated in 2011-07-29 오전 3:35:24
Już mam klucz aktywny? Czy muszę jakoś jeszcze wybrać grę w której chce użyć key'a? Bo tam poniżej są wypisane gry i screen, ale to tylko przejście do pobrania gry ze strony.
Już jest aktywny.
No to może i ja się skuszę
Ja już posiadam pobranego suna zaraz będę instalował i muszę się zastanowić nad profesją
Dobra ja już gram