Poszukiwany Team SUN

Podajcie namiary na TS to tam się spotkamy.

Dobra, ja gram DDK.

Dobra , powinniśmy powoli składać team:

Cruenor- Tanker (zerk)

Nefrettiti-DD Ele Ether

Ja - DD Ele Ether

Brak DDK(teraz nie musi robić questa na transformacje w smoka :D) dla buffów ewentualnie byłby 2nd tankiem w razie czego

i brak nam Circle ele

w questach 90-105 beda pre-elity ktore bedzie mozna mieć ;) i bedzie super. i z tych pre elit beedzie mozna zrobic elity :) pewnie z 50% taniej bedzie. a Ignisy? i tak tego nie zdobedziesz chyba 24/7 na AC siedzisz. albo masz 100kk

w questach 90-105 beda pre-elity ktore bedzie mozna mieć ;) i bedzie super. i z tych pre elit beedzie mozna zrobic elity :) pewnie z 50% taniej bedzie. a Ignisy? i tak tego nie zdobedziesz chyba 24/7 na AC siedzisz. albo masz 100kk

Namiary na TS:

Patrz pierwszy post!

Ja właśnie pobieram Sun'a i czy mógł bym w razie czego liczyć na waszą pomoc? i którą profesją najlepiej grać?

Zapewne ja i Nefrettiti . Wiemy dużo o grze więc jak coś wytłumaczymy różne sprawy .

A co do klasy to zależy jaki rodzaj walki preferujesz.

Walkę na odległość lub w zwarciu. Lecz preferował bym walkę na odległość :)

Walkę na odległość lub w zwarciu. Lecz preferował bym walkę na odległość

Innych chyba nie ma ^^ Ale teraz czy chcesz na odległość używać magii, czy może wolisz kusze?

Valkyria lub ether ele ;)

Zapraszam na TS'a :)

Gdy mi się pobierze coś sobie dobiorę :D

a w waszym teamie jest jeszcze miejsce?

Moim zdaniem im więcej osób tym lepiej.

To zastanówcie się czy miał bym szanse aby dołączyć do waszego teamu :D

Wbijaj wbijaj na TS :)

Każdy będzie miał swoje miejsce ^^

Jak ktoś jeszcze nie ma klucza to łapcie: http://www.mmorpg.org.pl/giveaways/11

Starczy dla każdego ;)

co ten klucz daje?

Sun już się pobiera jeszcze tylko 3 godziny i 30 minut... więc sobie poczekam i wtedy wbije na tsa ;D

@ aktywowałem już klucz, jeden klucz jest do wszystkich gier?

i takie pytanie miałem nie dawno założyłem konto na mu online i na tym koncie mogę również grać na sun i innych grach webzenu?

Po zarejestrowaniu się wpisałem kod, w tą rubrykę na tej stronce i mi wyskoczyło coś takiego:

Application Code : kod który wpisałemApplication Date : You have participated in 2011-07-29 오전 3:35:24

Już mam klucz aktywny? Czy muszę jakoś jeszcze wybrać grę w której chce użyć key'a? Bo tam poniżej są wypisane gry i screen, ale to tylko przejście do pobrania gry ze strony.

Już jest aktywny.

No to może i ja się skuszę:)

Ja już posiadam pobranego suna zaraz będę instalował i muszę się zastanowić nad profesją :)

Dobra ja już gram :P