Poszukiwany Team SUN

Znajdzie się jeszcze miejsce? Bo zagrałbym, jutro będę miał TSa.

PS: Właściwie to ile SUN potrzebuje miejsca na dysku? Chyba mniej niż 15 GB... , a mimo to gdy ją instaluje mam takiego buga:

http://imageshack.us/photo/my-images/845/sun23.png/

Spokojnie możesz dołączyć. Prawie wszyscy dali d*py. nefretiti24 i Xirion grają chyba sami. A z tych co się zadeklarowali gram tylko ja i Curenor.

Spokojnie możesz dołączyć. Prawie wszyscy dali d*py. nefretiti24 i Xirion grają chyba sami. A z tych co się zadeklarowali gram tylko ja i Curenor.

Zawsze tak jest. ;]

Tak samo jak czytałem inne tematy odnośnie zbierania ekipy, ile to osób ma grać, a wychodzi, że grają 2 lub 3.

Ja już wcześniej pisałem, od soboty mogę z wami zacząć grać. Więc mam nadzieję, że tyle będziecie jeszcze grać i nie zrezygnujecie.

Pisze się na to, jedyną przeszkodą mogą być wymagania, dam znać gdy pierwszy raz odpalę grę.

Revolutio ja na pewno będę grał. Nie wiem jak Curenor.

mogę dolączyc jezeli jest slot dopiero co gre odpaliłem 3lvl Dragon Knight czy jak tam sie to zwie 1 raz w grze jestem ale podoba mi sie:S

nefre sprzedał konto, czeka na DN.

nie wiem jak Xirion.

Ja gram i mam 60 zerka

Raven gra i ma zerka

Kto chce może dołączyć.

Zapraszam na ts :)

Mam 42 Valkyrie, pózniej powinienem dołączyć do was na tsa.

Dobra, to możliwe, że ja będę grał tak jak wcześniej ddk, lub shadow. Bo już ele nie opłaca się grać. ;/

No :/

Teraz jedyne dobre rozwiązanie do hybryda.

Szczerze to trochę za bardzo znerfili xd

No :/Teraz jedyne dobre rozwiązanie do hybryda.Szczerze to trochę za bardzo znerfili xd

Trochę? xD O wiele za duży poleciał nerf... Teraz to podobno jest ciężko z tą klasą ;/

Ale trudno. :D Są jeszcze inne klasy, może nie mają tyle aoe skilli, ale damy rade. ;p

Jednak sobie nie pogram... nie chce mi gry zainstalować.

Witam

Ja mam ściągniętego Suna więc moge grac moje gg 6199295 napiszcie to możemy pograć

WitamJa mam ściągniętego Suna więc moge grac moje gg 6199295 napiszcie to możemy pograć

Coraz lepiej. Już się zbiera ekipka. ;]

Moge zagrać ale będziecie musieli mi troche pomóc ogarnąć gre :). Jak coś moje gadu - 19211489

Spokooojnie, wszystko ogarniemy Ci co i jak :)

Zapraszamy na TS, bo świeci pustkami jak na razie ^^

Tak się zapytam, macie zamiar założyć gildię?

Właśnie ściągnąłem sobie SuN'a i bardzo chętnie z wami zagram, podajcie jakies namiary jak was znaleść :)

Więc aktualnie jest tak:

Mnie możecie znaleźć pod nickiem: Dekai lub Vadarah.

Ravena pod: Kruk

Co z resztą to niestety nie wiem.

Tak się zapytam, macie zamiar założyć gildię?

Wydaje mi się, że narazie nie opłaca się zakładać gildii. Jak już będzie stała ekipa to wtedy można pomyśleć o tym, lub po prostu dojść do jakieś gildii.

Przecież na tsie można porozmawiać odnośnie tego. ;]