Mój nick to Verixon. Aktualnie wbiłem 13 lvl dzisiaj będę expić tyle ile będę mógł.
Poszukiwany Team SUN
Lol.
Wy wszyscy będziecie mieć po 80+lvl, a ja dopiero zacznę grę xD.
Nie przesadzaj Pomożemy Ci i szybko nadrobisz zaległości
No, to ja już właściwie mogę grać. Nie mogłem zainstalować, bo na dysku miałem system plików FAT32, a nie "przyjmuje" on plików większych niż 4GB ( a taki tworzył SUN ). No, ale już po kłopocie.
Mam do Was gorącą prośbę. Zanim zadeklarujecie się, że będziecie z nami grać, pobierzcie sobie Suna i pograjcie z godzinkę. Zastanówcie się czy gra się Wam podoba i czy warto według Was zostać przy niej dłużej. Dopiero wtedy dołączcie do naszej drużyny. Chcemy uniknąć nieporozumień i pseudonapaleńców. Dziękuję za uwagę ;]
Ja też mogę z wami zagrać
Ja moze rowniez skusze sie do gry, lecz aktualnie siedze na BHO jak cos to dam znac
Widzę ekipa się powiększa . Ja od jutra zacznę expić bo dzisiaj mam dużo pracy przy kompie kolegi dlatego też nie będę miał dziś czasu na grę.
Wszedłby ktoś z was na TS, a nie taka pustka tam
Na tablecie to nidyrydy.
No ja do nie dzieli ogłaszam że nie będę w stanie wejść na TS, może poza małymi wyjątkami.
Poza tym ja wstrzymam się z expieniem DK, będę wchodził tylko jak ktoś będzie potrzebował pomocy.
Pozdrawiam
To kim Ty w końcu grasz? ;]
Jeśli nie ma heala, mogę dołączyć. Jutro wracam do domu, więc gdzieś wieczorem dołączę.
Grajcie postaciami, które będą Wam sprawiać przyjemność z gry.
No gram tym zerkiem xd
To ile osób w końcu będzie grało? Jak narazie to tylko ja i Nefreteti graliśmy spośród jakichś 4-5 osób które się zgłosiło i nastąpiła cisza przez co szybko expienie we dwóch nam się znudziło ;p.
Najlepiej podajcie tutaj nicki ,klase i lvl . Jakies party by się ogarnęło czy coś.
(4x lvl ele ether tutaj - od paru dni nie grałem , bo coś temat się nie ruszał to mówię sobie, poczekam ;p)
(Jak nic nie poprawią z Shadowem to będę zmuszony do gry ele bądź inną klasą - piszcie co za job brakuje do party )
Co prawda od nowa grać nie zacznę, ale cieszę się że ludzie wracają do suna. Jakbyście potrzebowali pomocy w questach, czy w jakiś niejasnościach możecie śmiało pisać lub wysyłać Memo do Catiebrie . Powodzenia !
Xirius... Odpowiedziałbyś kiedyś na gg :<
Dekai, zerk def lvl 66
Vadarah, ddk lvl 18 xd
Zapraszam też na TS
Xirion, ja z Curenorem graliśmy od samego początku. To z Wami nie było żadnego kontaktu.
Ja też zerk, lvl 43, Kruk.
Dobra ja mam ddk na 88lvlu, ale zacznę grać od nowa. Będę grał ele ale pod dps, nie pod heala. ;p
Tak poczytałem odnośnie elementalist, to nie dostała takiego dużego nerfa.. To mogę nią zagrać.
A co do TSa to ja z chęcią będę na niego wchodził, ale sprzydałoby się tam więcej osób.