Poszukujemy graczy do TERA EU

Mała grupa znajomych, dla której liczy się przyjemność płynąca z gry, a nie loot/achievement/anything whoring, poszukuje graczy do stworzenia miłej i wspierającej się społeczności.

Posiadamy TS3, strona powstanie w przyszłości.

Nie jesteśmy casualami, nie jesteśmy też hardcore'ami. Nie mamy wymagań levelowych/klasowych, jedynym wymaganiem jest dojrzałość (mentalna, bo wiek nie zawsze odzwierciedla faktyczny stan umysłu ;) ).

Chcemy zwiedzić większość contentu który do zaoferowania ma TERA, zarówno pod kątem PvP, jak i PvE.

Gramy na serwerze Ishara (PVP).

Zainteresowanych zapraszam do zostawienia wiadomości na PW lub skontaktowaniem się z Witu in game.

Chmmm... Właśnie pobieram, chwilkę a pewno pogram, ale jak już mnie tu sporo osób zna, żebym trochę w grze przysiedział, muszę mieć do kogo gębę otworzyć, no i oczywiście gra samemu odpada, nie gwarantuje, że nie wiadomo jak się w tą grę wciągnę, ale to nie jest powiedziane iż może akurat, spróbować nie zaszkodzi, zresztą lubię takie gierki, ale muszę mieć z kim grać... Jak coś nick w grze BD: Risner ^^

znaczy gracie na serwie pvp ?

gracie na serwerze PVP ? jeśli tak to jestem chętny :)

Tak, zapomniałem dodać w poście, że gramy na Killianie, tzn. jedynym europejskim PvP.

Przenieśliśmy się na Isharę, nowy serwer PvP.

Jeśli mogę prosić, to napiszcie swoje nicki na PW, to odezwę się do Was jutro w grze.

Jeżeli jesteście zainteresowani do zapraszam do gildii Glory of Day gramy dla 4fun bez żadnych spin i złości na drugiego gracza. Wiele osób dopiero uczy się grać w TERA online a my możemy w tym pomóc ponieważ posiadamy doświadczonych graczy którzy grają od samego początku. W czasie podróży na pewno napotkacie jakieś przeszkody elity/instancje/problemy z questami nie martwcie się we wszystkim wam pomożemy i to z wielką radością bo po to jest gildia. Jeżeli jesteście zainteresowany zapraszam na ts3(ts3.cgem.pl) albo na naszą stronę cgem.pl znajdziecie tutaj wszystkie informacje o nam i o naszym społeczeństwie. Zapraszam serdecznie i miłego dnia.

Mały bump.

Dalej szukamy ludzi, różnica jest taka, że przenieśliśmy się na nowy serwer (Ishara).

Zainteresowani - proszę o PM lub /w Witu in-game.

Ja z checia dolacze tylko prosilbym o linka zeby scignac:)

bo mam jakas tere sciagnieta ale nie moge grac bo nie mam konta;p

powiedzcie tylko czy trzeba bulic zeby z wami zagrac na tym servie?

Nie, aktualnie jest unlimited trial, a gdzieś w lutym TERA przechodzi całkiem na F2P.

Strona do ściągnięcia - www.tera-europe.com

to w takim razie dolacze do was w lutym jesli bede mog jak juz przejdzie na F2P bo nie mam kasy na wykup konta;)

Nie czekaj! Aktualny trial pozwala Ci się cieszyć się prawie całą zawartością gry (możesz nawet wbić maksymalny poziom) poza paroma ograniczeniami. ;) Nie musisz nic wykupować.

Ja też chętnie do Was dołącze, ale dopiero w lutym.... gdy gra przejdzie na F2P.

Będziecie się przenosić na nowy server?

Tak jak jest napisane w pierwszym poście, gramy na serwerze Ishara, czyli tym nowo otwartym. I tak jak też napisałem 2 posty wyżej, nie musicie czekać do lutego na przejście F2P, bo już teraz nielimitowany trial pozwala na granie F2P w sumie (z pewnymi ograniczeniami, jak brak możliwości duelowania się czy pisania na global czacie, ale po co komu global, jak jest TS i czat gildiowy ;) ).

Wystarczy założyć konto na www.tera-europe.com, po czym po zalogowaniu się na nie nacisnąć "Enter Code" i wpisać "PLAY-TERA". Teraz pozostaje już tylko ściągnąć klienta i cieszyć się grą za darmo.

Hmmm, ja mam TERE ogarniętą w taki sposób jak pisałeś, ale czy tam przypadkiem nie jest cap lvl -20 oraz reset tych postaci po przejściu na F2P + jeszcze nowy server startujący w lutym razem z przejściem na F2P?

Nie ma żadnego lvl capu. Możesz wbić nawet maksymalny. Jest parę niedogodności, ale spokojnie możesz sobie już z nami levelować.

Co do nowego serwera, to już powstał. Szczerze mówiąc wątpie, czy będzie powstawał kolejny, pewnie dużo zależy od tego ile będzie wynosić populacja w ciągu paru następnych tygodni. Ale tak jak mówie, nie ma co czekać, lepiej zatracić się w przygodzie z dobrym towarzystwem ;)

Jak będziesz miał jeszcze jakieś pytania, to pisz na PW, żeby nie robić tutaj takiego offtopu. :)

Ja również mogę się przyłączyć, proszę tylko o instrukcje względem przejścia na Isharę ;]

pogram z wami chlopaki :D

To piszcie nicki na prywatną wiadomość chłopaki, żebym mógł Was pododawać. Chyba, że nie jesteście trialami, to odezwijcie się do mnie w grze (nick taki jak na forum).

@Strogonov - nie do końca rozumiem o co Ci chodzi :P. Isharę wybierasz z listy serwerów po prostu. A jeśli chodzi Ci o przeniesienie postaci, to póki co nie ma takiej opcji.

Chętnie z wami zagram bo własnie pobieram gre

Napisze Ci na pw jak zrobie postać i z jakim nickiem bedzie ;)

to dzisiaj po 18 sprobuje sie do was dolaczyc;)

jesli mozecie to prosilbym o jakas mala podpowiedz co do wyboru postaci;) kim fajnie sie gra dla poczatkujacego;) bo do wyboru mam slayer warrior lub lancer ewentualnie berserk;) plx 4 help;)

moj nick w grze to Gokey lub jego odmiany;) jesli moge prosic to wpiszcie mnie na liste;)