Poszukujemy graczy do TERA EU

Tez pogram z wami z checia jakis TS mozna by prosic na priv?

@UP

Wchodizsz na strone tery dodajesz gre i wpisujesz kod PLAY-TERA

EDIT :

Zalezy czy DPS czy Tank?

Lancer to taki typowy Tank ,ale w pvp sie sprawuje dobrze ze wzgledu ze moze sie leczyc i dodatkowo ma tony pancerza

Slayer czy Bersk typowe heavy DPS z ciezka zbroja lecz sa strasznie powolne.

Warrior? Taki niby Assasssin lecz nie polecam ,sam wbilem nim 20 poziom na Isharze i teraz musze robic nowa postac ,jest beznadziejny moze na tym 38 poziomie szmieni sie ,ale jestes uzaleziony od PT, moby cie hitaja bardzo mocno ,a ten dps nie jest tez taki za mocny, nie polecam dla poczatkujacej osoby ,moze i jest fajny ale trudny duzo unikow trzeba stosowac.

Pozdrawiam

@Swedoor - na początek warriora odradzam, bo jest to teoretycznie najcięższa postać. Berserker ma największy DMG z tego co się orientuję, ale jest powolny jak 20 letni Ursus. Lancer to typowy tank, a Slayer to taka wyważona postać, między Warriorem a Berserkerem.

@Cwanish - jaki masz nick? ;)

A odnośnie TSa, to jest podany w MotD, więc jak dołączycie do gildii, to będziecie mieć wszystkie passy ;)

No tak tylko ja wlasnie czekam na znajomego i robie nowa postac co do nicku to nie wiem dlatego prosze na priv.

No tak ,nazwa gildi mi gdzies uciekla zaraz sprawdze zrobimy postac i zaaplikujemy ,podaj swoj nick jak mozesz.

Taki jak tutaj, Witu.

Witam też z chęcią bym z wami pograł. nicku jeszcze nie wiem bo dopiero ściągam grę więc jak zrobię to podam. Jakie są ograniczenia dla free to play na tym serwerze puki co ?

Ograniczenia konta trial:

• Można utworzyć 8 postaci na koncie
  • Maksymalny poziom jaki można osiągnąć to 23 lvl (Podobno ,ale nie wiadomo)
  • Można używać w tylko chat /s, /a, /g, /u, /t
  • Można sprzedawać przedmioty u NPC oraz odbierać paczki
  • Nie można się wymieniać z innymi graczami, wysyłać paczek, sprzedawać ani kupować na aukcjach oraz odkładać przedmiotów do banku
  • Można tworzyć grupy ale nie można dołączać do już istniejących
  • Nie można dołączać do Gildii
  • Nie można uczestniczyć w duelach

Małe sprostowanie. Nie ma ograniczeń co do poziomu - możesz wbić nawet maksymalny i można dołączać do gildii (nie można ich tworzyć). A co dołączania do grup, to nie wiem czy możesz się "wprosić" (bo jest to możliwe, przynajmniej na subie), ale jak ktoś Cię doda, to jak najbardziej możesz.

Jak już zrobisz postać SueSoi, to napisz mi PW z nickiem :)

Jestem chętny nick : Danord

też chętnie z wami pogram ;) gra już się pobiera ;) a ts to tylko sprawa ściągnięcia ;):P

lancerek sie przyda?? :) czy kogos innego byscie chcieli w swoich szeregach??;P

Najważniejsze jest to, żebyś wybrał klasę, która Ci się podoba i z gry którą będziesz czerpał przyjemność. Zanim zaczniesz właściwą grę będziesz miał prolog, który zaczynasz z 20 lvlem. Popróbuj co Ci odpowiada i wtedy wybierz. :)

A aktualnie, pod kątem gildii, najbardziej by się przydał Mystic, bo nie mamy ani jednego jeszcze :P

Czyli postacie już nie będą usuwane... Po przejściu na F2P?

Jeżeli nie będą - nick: Xamer

Nie będzie już wipe postaci. Powoli rośniemy w siłę, więc zapraszamy kolejnych graczy w nasze szeregi. :)

Btw. choć oczywiście cały czas przyjmujemy każdą klasę, to bardzo mile widziany byłby jakiś healer.

jak moge sie z kims skontaktowac w sprawie dolaczenia do zalogi:)?? jestem na channale 1 i prosil bym o kontakt jestem pod nickiem Grookey;)

nie moge napisac do Witu (mam cos zablokowane)

ja gram lancerem;) ale jakby co moge zaczac halerem..;)

nick czapla

nie moge do nikogo napisac:(

pokazuje sie czerwony komunikat..:(

Nie będziesz mógł pisać na whisperze ani na global chacie do nikogo aż do przejścia na Free to Play. To jedno z ograniczeń konta trial.

Dlatego pisałem Ci prywatną wiadomość na forum z prośbą o podanie nicka ;)

jestem pod nickiem Gookey;)

i gram na ch. 1 jesli cos to pomoze;)

Z checia dolacze

Nick: Theraiden