Poszukujemy graczy do TERA EU

Nick: Windale

Witam dzisiaj zaczynam grac Prejem Night eflką. Nick Logi

Priest 47 lvl wezmiecie ;)?

Team creator daj znac jak wejdziesz. najlepiej tu ew. pw

Marianosw3n, z czystą przyjemnością ;)

Nero sorry, Nie miałem dziś możliwości pojawić się online, życie towarzyskie wygrało.

nie no ok 3 sie pojawiłeś :D

Ja także dziś startuje z grą. Znaczy o 3 nad ranem wystartowałem. Jak coś to bym czekał na jakiś odzew. Nick Sefarion.

Witu daj tego tsa.

Wysłałem Ci na PM.

Puśto xD

witam.Ja własnie od wczoraj gram mam 9 lvl lancer Na tym serwerze z milo Checią dojde do gildi ;)

Prosze o PM i invite w grze Nick :Zyta

Można dołączyć do Was?:)

Lvl 14, mag :) nick :Adamus

Oczywiście zapraszamy do gildii im nas więcej tym lepiej ;)

Moj nick to Hubikss:)

4lvl Noob archer. ign: Zorin

A ja mam propozycję to grupy która zebrała się w tym temacie może byście byli chętni dołączyć go gildii Glory of Day która gra na serwerze Killian-EU PVP. Posiadamy ok 120 osób i przede wszystkim jesteśmy zgraną ekipą oraz pomagamy w ogarnięciu gry oraz w rozwijaniu postaci a także w questach,BoM'ach,instancjach. Więcej informacji otrzymacie na CGEM.pl oraz na TS3:ts3.cgem.pl Na prawdę zapraszamy z wielką chęcią i do wspólnej gry. Pozdrawiam i powodzenia wszystkim

@GhostInTheFoG - dziękujemy za propozycję, niestety gramy na innym serwerze (możemy w PoE pograć, podaj nick na PW ;) )

Co do reszty - jest nas już dość sporo i zaczynamy tworzyć ekipę, która może coś zdziałać na nowym serwerze.

Dalej przyjmujemy każdą rasę i klasę, ale aktualnie najbardziej chcielibyśmy, aby nasze szeregi zasilili jacyś sorcererowie i mysticy.

Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt ze mną przez PM, bądź in-game (Witu)

Mała grupa znajomych, dla której liczy się przyjemność płynąca z gry, a nie loot/achievement/anything whoring, poszukuje graczy do stworzenia miłej i wspierającej się społeczności.

Posiadamy TS3, strona powstanie w przyszłości.

Nie jesteśmy casualami, nie jesteśmy też hardcore'ami. Nie mamy wymagań levelowych/klasowych, jedynym wymaganiem jest dojrzałość (mentalna, bo wiek nie zawsze odzwierciedla faktyczny stan umysłu ;) ).

Chcemy zwiedzić większość contentu który do zaoferowania ma TERA, zarówno pod kątem PvP, jak i PvE.

Gramy na serwerze Ishara (PVP).

Zainteresowanych zapraszam do zostawienia wiadomości na PW lub skontaktowaniem się z Witu in game.