WITAJCIE!!!
Poszukujemy graczy do naszego nowo powstałego klanu DARK REAPERS.
Jesteśmy nastawieni na miłą rozgrywke jak i nie wykluczamy ciężkej charówki przed sparami lub meczami ligowymi.
Zajmujemy się na chwilę obecną:
APB: Reloaded (HaronNight)
------------
Call of Duty: Black Ops II (S*A*B*E*K*)
------------
Oraz ja wasz Mnichu będę przewodził grupą od MMORPG.
I tu prośba do chętnych dołączenia jakie mmorpg gramy?
Oczywiście mam swoje upodobania i mam pewne zastrzeżenia co do gry
Ponieważ ciągnie mnie strasznie na WoWa to mam ochotę zagrać na Sunwellu
lecz privy mnie troszeczkę odstraszają więc tu do was prośba o podanie czy jednak byśmy zostali przy WoWie na sunwellu czy jednak wybieramy jakieś MMO w dużej mierze podobne do WoWa
(i jeśli nie WoW to podajcie nazwe gry i niech wygra demokratyczne głosowanie)
Aktualnie jest nas około 10 i nie bójcie się o braki slotów w razie przepełnienia napewno znajdzie się jakieś środki na zwiększenie ilości użytkowników.
Pamiętajcie narazie głównie poszukujemy osób do MMORPG ponieważ w sumie jestem ja jeden sam lecz nie pogardzimy żadnym kompanem do wyżej wymienionych gier
Oczywiście nie zabraniamy grać w 3 gry klanowe im więcej tym lepiej ale nie trzeba też wszystkich.
Co do ZASAD:
- 16+ Lat
- Zakazujemy wszystko i nic, czyli nie chcemy was trzymać na smyczy ale też nas do tego nie zmuszajcie
Jak zauważyliście adminów jest trzech każdy pod inną z wymienionych wyżej gier i proszę się nie wstydzić i nie zwlekać z ważnymi sprawami tylko uderzać do pierwszego lepszego.
Narazie Ts-a mamy opłaconego 20 slotów na 23 dni lecz oczywiście go opłacimy za niedługo na dłużej.
Chętny Dołączyć? To pisz do mnie na priv!
Strona:
Oczywiście była robiona za czasów samego APB
GORĄCO ZAPRASZAMY !!!
PS: Nie trzeba koniecznie pisać priva możecie pisać tu a ja po prostu chętnym na privie wyślę namiary na TS
Tak reklamuję mój klan po raz drugi lecz teraz poprostu potrzebujemy w dużej mierze osób do mmorpg którego jeszcze nie ustaliliśmy, a powyżej macie informacje jakiego mmorpg szukamy.
Czyli krótkie wyjaśnienie do mmorpg jestem sam, a do innych już mamy trochę ludu
Chętnych proszę o napisanie 1 mmo w poście