Potrzeba ludu do MMORPG!

WITAJCIE!!!

Poszukujemy graczy do naszego nowo powstałego klanu DARK REAPERS.

Jesteśmy nastawieni na miłą rozgrywke jak i nie wykluczamy ciężkej charówki przed sparami lub meczami ligowymi.

Zajmujemy się na chwilę obecną:

APB: Reloaded (HaronNight)

------------

Call of Duty: Black Ops II (S*A*B*E*K*)

------------

Oraz ja wasz Mnichu będę przewodził grupą od MMORPG.

I tu prośba do chętnych dołączenia jakie mmorpg gramy?

Oczywiście mam swoje upodobania i mam pewne zastrzeżenia co do gry

Ponieważ ciągnie mnie strasznie na WoWa to mam ochotę zagrać na Sunwellu

lecz privy mnie troszeczkę odstraszają więc tu do was prośba o podanie czy jednak byśmy zostali przy WoWie na sunwellu czy jednak wybieramy jakieś MMO w dużej mierze podobne do WoWa

(i jeśli nie WoW to podajcie nazwe gry i niech wygra demokratyczne głosowanie)

Aktualnie jest nas około 10 i nie bójcie się o braki slotów w razie przepełnienia napewno znajdzie się jakieś środki na zwiększenie ilości użytkowników.

Pamiętajcie narazie głównie poszukujemy osób do MMORPG ponieważ w sumie jestem ja jeden sam lecz nie pogardzimy żadnym kompanem do wyżej wymienionych gier

Oczywiście nie zabraniamy grać w 3 gry klanowe im więcej tym lepiej ale nie trzeba też wszystkich.

Co do ZASAD:

- 16+ Lat

- Zakazujemy wszystko i nic, czyli nie chcemy was trzymać na smyczy ale też nas do tego nie zmuszajcie

Jak zauważyliście adminów jest trzech każdy pod inną z wymienionych wyżej gier i proszę się nie wstydzić i nie zwlekać z ważnymi sprawami tylko uderzać do pierwszego lepszego.

Narazie Ts-a mamy opłaconego 20 slotów na 23 dni lecz oczywiście go opłacimy za niedługo na dłużej.

Chętny Dołączyć? To pisz do mnie na priv!

Strona:

http://www.dots.hpu.pl

Oczywiście była robiona za czasów samego APB

GORĄCO ZAPRASZAMY !!!

PS: Nie trzeba koniecznie pisać priva możecie pisać tu a ja po prostu chętnym na privie wyślę namiary na TS

Tak reklamuję mój klan po raz drugi lecz teraz poprostu potrzebujemy w dużej mierze osób do mmorpg którego jeszcze nie ustaliliśmy, a powyżej macie informacje jakiego mmorpg szukamy.

Czyli krótkie wyjaśnienie do mmorpg jestem sam, a do innych już mamy trochę ludu

:D

Chętnych proszę o napisanie 1 mmo w poście

:)

warn_ico.png
Warn za Double Topic. Drugi temat ląduje do kosza. - crracked

GW2 moja propozycja na chwile obecną :P

Może WoW global ? Priv a Global to całkowicie 2 różne gry, prepaid jak i same dodatki nie są drogie :) no chyba ze chcecie tylko f2p to powodzenia.

GW2 moja propozycja na chwile obecną

Nie ma takiej opcji sory

@SaSkia

Gdybym miał pieniądze to był grał na globcu dlatego szukamy coś darmowego i dla przypomnienia jakiego mmo szukamy to macie to:

Oraz ja wasz Mnichu będę przewodził grupą od MMORPG.

I tu prośba do chętnych dołączenia jakie mmorpg gramy?

Oczywiście mam swoje upodobania i mam pewne zastrzeżenia co do gry

Ponieważ ciągnie mnie strasznie na WoWa to mam ochotę zagrać na Sunwellu

lecz privy mnie troszeczkę odstraszają więc tu do was prośba o podanie czy jednak byśmy zostali przy WoWie na sunwellu czy jednak wybieramy jakieś MMO w dużej mierze podobne do WoWa

(i jeśli nie WoW to podajcie nazwe gry i niech wygra demokratyczne głosowanie)

Ewentualnie można poczekać na TERE która startuje w lutym (prawdopodobnie) i tam zacząć grac.

potrzebne coś na szybko!!! i ma w większości przypominać lub udawać wowa >:( czyli np. allods w którego mogę pograć tylko zróbmy głosowanie !

Czyli ci chętni dołączenia do nas niech zadecydują wow sunwell, allods lub inne mmorpg w dużej mierze podobne do wowa!!!

Rom ?. Klon wowa :D. Mam 24 lata jak co :D, ale nie mam mikro.

Jak nie masz kasy na porządnego mmorpg to niech będzie Allods jak to ma być na już....

Rom ?. Klon wowa . Mam 24 lata jak co , ale nie mam mikro.

szkoda :(

Jak nie masz kasy na porządnego mmorpg to niech będzie Allods jak to ma być na już....

no niestety :( no ale chcę aby każdy mógł pograć :P a mam pytanie czy w allodsie jest przesadne IS? bo jesli tak to może jednak wow na sunwellu lub jeszcze inne cudo no ale to od was zależy jak uzbiera się minimum 5 osób i zagłosujecie wtedy powysyłam wam namiary na ts :D mam nadzieje na szybką współprace ;d

Szybko,szybko,szybko...... czyli widzę nie wazne w co nieważne z kim byle by grać najlepiej od wczoraj....

Szybko,szybko,szybko...... czyli widzę nie wazne w co nieważne z kim byle by grać najlepiej od wczoraj....

Poprostu nie lubię czekać i chciałbym narazie zrobić to głosowanie bo nawet nie wiadomo w co gramy :P i jak to nieważne z kim jeśli ma 16+lat po mutacji i ogólny ogar to wiadomo że takiego przyjmę niestety reszcie mówię papa :P

Mnichu,wow na chwilę obecną jest tani kupujesz BattleChesta za 20 zł masz WOTLK i 80 lvl Cap,po około 2 tygodniach osiągniesz ten lvl i za 20 zł kupisz Kluczyk z Cata.Jedyny wydatek to MoP'a. Ja gram na Globalu więc mogę wam pomóć server BL jedyna słuszna strona Ally ;). Jeśli zarejestrujesz się na inny kraj niż Polska masz 30dni gry za 15 zł (Tak tak blizz czuwa nad raf ale powiem wam jeśli ma się głowę na karku nic wam nie usną 2 miesiąc jadę na Raf a od tylu usuwają trzeci właśnie zakupiłem + dostajesz gwarancję nad odnowę w wrazie usunięcia Raf'a od sprzedawcy).

Ludzie skonczcie mowic jaki to wow jest tani, Skoro nie chce to nie.

Co do samego pomyslu. Pisze sie do WoW'a prywatnego serva.( czy to jakis Cata czy Wotlk nie problem Cata mam a Wotlk moge sciagnac)

Wiec w razie czego mozesz mnie dopisac juz do listy na WoW'a.

A może jednak tą TERA Online. Przecież można już grać na trialu nielimitowanym a potem przechodzi na F2P i nic nie tracisz a za free gra przednia.

@Nazgul pragnę powiedzieć, że teraz support jak i inni ludzie sprawdzają jak tankowałeś konto, więc to, że pograsz na rafie przez 1-5 dni nie jest fajne, a wiem co mówie bo mój kumpel ciągnął na rafach a teraz jedzie na pre-paidach.

Co do samego tematu chętnie się mogę przyłączyć, ale niech nie będzie to allods bo mi nie działa........Osobiście jestem za aionem ;) (o ile wam nie przeszkadza fakt, że dziennie nie gram więcej niż 2h, jedynie w weekendy coś więcej pogram).

Gruca potrafisz czytać ze zrozumieniem ja już 3 miesiąc gram na Rafie . . . poczytaj dokładnie a później komentuj :)

To może ty przeczytaj co ja napisałem ? Raf jest nielegalny i na przykładzie mojego kumpla, czasem grał 5h na rafie , a czasem 15 dni, poza tym zanim kupisz wowa musisz wydać ok.100-120 zł

Panowie koniec klotni kolega powiedzial ze global odpada wiec odpada. I tyle w temacie,

Jak juz mowilem ja jestem za WoW'em. Ale wsumie w Aiona tez bym mogl zagrac.

Proponuję Gamez Aion, a jak na EU wyjdzie patch 4.0 to się przenieść.

Też jestem za wowe i Aionem :D

Chciałem sam zacząć w którąś grać ale samemu sie nie mogę przemóc. Dlatego proponuję którą s tych 2gier :)