Potrzeba ludu do MMORPG!

Gruca nie unoś się ty napisałeś głupotę i się podniecasz ^^ , pozatym uważam że kupując stopniowo dodatki nie odczuję ubytku 120zł ;) , wracając do tematu jeśli WoW odpada poczekaj na Tere Online gdyż RoM i inne "Podobne" MMORPG nie mają sensu gdyż uwaga bez IS jesteś zerem,tak czytałem o RoM i Alldos więc nasuwa się pytanie drogi Mnichul czy nie lepiej zainwestować w WoW lub Tam Aiona(któy uważam nie ma sensu aktualnie grać),lub poprostu poczekaj na Tere Online a w oczekiwaniu pograj sobie na jakimś privie w WoW czy tam Aiona(oczywiście ja osobiście nie popieram priv no ale cóż).

Nazgul wybacz ale proponuje ci zaprzestac dalszego udzielania sie w tym temacie. Do ciebie nie dociera? Mowil gre podobna do WoW'a ... Tera nie jest podobna do WoW'a i na dodatek on juz wspominal ze Tera odpada. I ile razy on ma ci mowic ze chce grac ZA DARMO WIEC GLOBAL WOWA ODPADA. A w Aiona mozna na spokojnie grac za darmo i za walute w grze kupic sobie abonament.

A i jeszcze jedno ktos wspominal zeby grac na prywatnym serwerze Aiona dopoki nie wyjdzie patch 4.0 ... Jeszce nie ma 3.5 a co dopiero 4.0. Patch 4 moze bedzie za 3/4 roku.

A teraz do ciebie Mnichu - Wydaje mi sie ze jest juz grupka ludzi i na dodatek wiekszosc wytypowala WoW'a lub Aiona.

A ja dalej proponuje TERA Online :D Można na trialu już grać praktycznie normalnie a potem na F2P zostają postacie :)

Ludzie TERA ODPADA nie jest podobna do WoW'a.

Skoro chce Wowa to niech będzie, nie chce grac w Tere to nie......

TERA moge sie dolaczyc

@Nazgul, nie raffy są w 100% legalne w polsce oraz nie zabierają ich, jeżeli ktoś oszukuje na 20-30zł g/z, zresztą nie mam zamiarsu dalej z tobą pisać, bo widzę, że ty oczywiście musisz mieć rację, a sam mam 4 kumpli którzy jadą na pre-paidach bo rafy im zabierali;).

@Topic ja jestem tak jak już pisałem za aionem, ale wolałbym oddrazu zacząć na eu wersji ;).

Wiadomo ze jak aion to Eu xd(prywatne Aiona sa teraz bez sensu). Ale jeszcze brak ludzi jak dobrze policzylem.

I tak mnie nie przyjął do gildii dyskryminacja bo nie mam mikro dla pocieszenia zagram w tera online :).

Mikro nie bylo w wymaganiach :D

A mnie dyskryminują ze względu na ... Zagrałbym w TERA/Allods mam mikrofon itd.itp. itvp.

Na privach WoW to gra się tylko mając jedną z 3 rzeczy:

-nerwosol(może być w czopkach)

-alkohol(w czopkach raczej odpada)

-martwice mózgu;/

A mnie dyskryminują ze względu na ... Zagrałbym w TERA/Allods mam mikrofon itd.itp. itvp.Na privach WoW to gra się tylko mając jedną z 3 rzeczy:-nerwosol(może być w czopkach)-alkohol(w czopkach raczej odpada)-martwice mózgu;/

Twoja wypowiedz nie ma najmniejszego sensu. Mozna jeszcze by bylo ja wziasc pod uwage gdybys chociaz swoje teorie uzasadnil.

Twoja wypowiedz nie ma najmniejszego sensu. Mozna jeszcze by bylo ja wziasc pod uwage gdybys chociaz swoje teorie uzasadnil.
setki bugów ,zero zabawy?

Aktualnie nie ma serwera z tych znanych, na którym nie byłem gościem ,wiem co mówie;/

Pisze 90% worked to znaczy 30% worked

Jak sobie uwazasz. Ja gram na prywatnym i nie narzekam.

Jargam.es

Najlepszy priv wowa pod WOTLK .. xD masz ponad 900 graczy i prawie 0 bugów. W całości PL (ludność)

My szykujemy Sekcje Tery więc zapraszam na by się all dogadać ts3.cgem.pl

Jak sobie uwazasz. Ja gram na prywatnym i nie narzekam.
Hehe.Rozumiem;D Kiedyś ze mną było tak samo.Potem jedna wycieczka na globa i mało co a wyrwałbym z żalu ,włosy z głowy,brody i niżej też.

3 lata na privach(stracone lata):

Sunwell

DoF

HG

Night watch

Molten

Sangreal

Nexus i wiele innych których nazw już nie pamiętam;

Jargam.esNajlepszy priv wowa pod WOTLK .. xD masz ponad 900 graczy i prawie 0 bugów. W całości PL (ludność)
Chyba kpisz...bugg na buggu...

Nie wiem kiedy grałeś :) Teraz Jargam.es jest na nowym hostingu z nową administracją ; )

Nie wiem kiedy grałeś Teraz Jargam.es jest na nowym hostingu z nową administracją ; )
Haha...

Merry Christmas Everyone!

The Burning Crusade | Rate.XP: 7x | Rate.Drop: 5x

Wrath of the Lich King | Rate.XP: 15x | Rate.Drop: 15x

Cataclysm Coming Soon!

Astranaar | Duels zone | Transmogrification

slider_choose_left.pngslider_choose_right.png

7

styczeń

2013

gary

[Aktualizacja] Astranaar WoTLK 07.01.2013

Z powodu akutalizacji, serwer będzie wyłączony od 23:XX do 02:XX.

Patch Notes: http://forum.astranaar.com/topic/43072-update-astranaar-wotlk-07012013/post_bottom_line.png

27

listopad

2012

gary

[Aktualizacja] Astranaar WoTLK 27.11.2012

Z powodu akutalizacji, serwer będzie wyłączony od 16:00 do 18:00.

Patch Notes 27.11.2012:

- Core/Spells: Fix Unholy Blight not stacking correctly Note: As of patch 3.2.0: The damage supposed to accumulate similar to Ignite and Deep wounds.

- Core/Scripts/Quests: Implement The Battle for Crusaders' Pinnacle.

- Core/Dungeon Finder: Fix reward for last member of each group being disbanded to join new lfg group.

- Core/Spells: Corrected radius calculation.

- Core/Player: Fixed crashes happening when player logs in to a battleground which has ended and doesn't have valid return location stored in database.

- Core/Guilds: Fix bank money log.

- Script for Book "Soothsaying for Dummies", author elecyb. Not tested by me, just rewritten a year old commit.

- Shamans Earthgrab should not DR itself, author Emery-Josh.

- Core/Spells: Fixed combat log for spells that affect item durability.

- Core/Players: Logic fixes for tradeable soulbound items.

- Core/Items: Cloned items should not retain refundable/tradeable flags.

- Core/Spells: Removed selecting shapeshift model based on race and skin color for creatures.

- Fix Normal and Glyph of Eternal Water - Water Elemental.

- Fix Quests Argent Tournament.

- Core/Battlegrounds: Fixed loading StartMaxDist.

- Add [MOD] MultiKill.

- Honor among thieves correction, found on trinity issuetracker.

- Core/Dungeon Finder: Properly update Lfg Status (shouldn't lose 'eye' when changing maps or reconnect after disconnection).

- Core/Dungeon Finder: Properly save old state for LfgPlayerData.

- Core/Dungeon Finder: Old state should be saved, not the new one.

- Core/Pets: Pet "at rest" distance from owner is now closer as it should be.

- Implement Pilgrim's bounty, author Vincent-Michael

- Core/Battlegrounds: Add methods for determining the winner of a BG if it has ended due to not enough players.

- Scripts/Instances: Save Magister's Terrace door (and statue) state.

- Core/Calendar: Completely rewrite and fix most of the calendar system.

- Fix PetAI missing aggressive pet target select.

- Core/Entities: AoE spells should be able to hit invisible targets.

- Fix lowlevel pets cause big damage.

- Fix Warlock: Spell Lock.

- Core/Battleground: Fix arena battlemaster gossip.

- Core/Spells: Enslave Demon shouldn't be usable on player pets.

- Fix SMART_ACTION_SIMPLE_TALK for players.

- Script/Emerald Dragons: Fixed a couple of issues with emerald dragon world bosses and some cleanup.

No to są w 30% drogi...super!!

Jak ty porównujesz serwer prywatny do globala na punkcie aktualizacji to powodzenia :) Jak ktoś się na coś zdecyduje to pisać na gg