Potrzeba ludu do MMORPG!

To co w końcu bo przez 2 strony żadnych konkretów tylko wymieniamy tytuły :D. Aczkolwiek jest jeszcze PWI :D.

Stosunek tego co działa do tego co powinno działać na tym patchu.O to mi chodzi...

Mi nie chodzi o wowa bo też jestem przeciwnikiem prywatnych serwerów, co prawda to prawda bugi są i będę nie ma co ukrywać, że jest inaczej. Nawet prywatny server jakimś tam stopniu zachacza o piractwo. Tylko chodzi mi w jaką grę zamierzacie grać bo na razie nie ma niczego.

OK USTALONE!!!

WoW Sunwell wygrał ponieważ aion mi się nudzi na 10 lvl ponieważ mi się jakoś nie podoba.

Teraz chętni wysyłają PW z prośbą o namiary ts-a :P

PS: KONIEC OFFTOPU!!!

To ja sobię w Tera pogram :P. Koniec chyba tematu :P.

osobiście bardzo polecam gre mmorpg LOTRO ( The Lord of The Rings online ) Jest darmowa i bardzo rozbudowana. Nie ma problemu ze znalezieniem polaków do gry bo sam już jestem w jednej z polskiej gildii a jest na jednym serwie ponad 10 polskich gdzie jest dużo online graczy. Świat w grze jest bardzo rozwinięty i wielki, Jest pare ras i profesji. Gra wzgędem grafiki wygląda ładnie. Przyjemność z grania i rozwiązania item shopu. Za robienie misji i osiągnięcia dostajemy pk do item shopu za które możemy kupić różne rzeczy: konia czy specjalną postać która jest zablokowana dla darmowych graczy. Bardzo polecam jak co to serwer snowbourn gra tam najwięcej polaków i rasa Human. ;] Pozdrawiam.

PS: Jak co to pisać do mnie na PW

LOTRO jest nudne jak falki z majonezem ( tak tak chciałem być kreatywny ) gram 2 dzień w TERA i tak gra jest zaje. POLECAM

Jakby co to prośby na PW wysyłać mi na to konto ponieważ dostałem bana na 3 dni na tamtym xd

Nie chcę cię martwic ale double acc jest zakazane;/

Konta Mnichul, mnichul2 i mnichulx zostają zbanowane za Mullti account. Temat zamykam.

WITAJCIE!!!

Poszukujemy graczy do naszego nowo powstałego klanu DARK REAPERS.

Jesteśmy nastawieni na miłą rozgrywke jak i nie wykluczamy ciężkej charówki przed sparami lub meczami ligowymi.

Zajmujemy się na chwilę obecną:

APB: Reloaded (HaronNight)

------------

Call of Duty: Black Ops II (S*A*B*E*K*)

------------

Oraz ja wasz Mnichu będę przewodził grupą od MMORPG.

I tu prośba do chętnych dołączenia jakie mmorpg gramy?

Oczywiście mam swoje upodobania i mam pewne zastrzeżenia co do gry

Ponieważ ciągnie mnie strasznie na WoWa to mam ochotę zagrać na Sunwellu

lecz privy mnie troszeczkę odstraszają więc tu do was prośba o podanie czy jednak byśmy zostali przy WoWie na sunwellu czy jednak wybieramy jakieś MMO w dużej mierze podobne do WoWa

(i jeśli nie WoW to podajcie nazwe gry i niech wygra demokratyczne głosowanie)

Aktualnie jest nas około 10 i nie bójcie się o braki slotów w razie przepełnienia napewno znajdzie się jakieś środki na zwiększenie ilości użytkowników.

Pamiętajcie narazie głównie poszukujemy osób do MMORPG ponieważ w sumie jestem ja jeden sam lecz nie pogardzimy żadnym kompanem do wyżej wymienionych gier

Oczywiście nie zabraniamy grać w 3 gry klanowe im więcej tym lepiej ale nie trzeba też wszystkich.

Co do ZASAD:

- 16+ Lat

- Zakazujemy wszystko i nic, czyli nie chcemy was trzymać na smyczy ale też nas do tego nie zmuszajcie

Jak zauważyliście adminów jest trzech każdy pod inną z wymienionych wyżej gier i proszę się nie wstydzić i nie zwlekać z ważnymi sprawami tylko uderzać do pierwszego lepszego.

Narazie Ts-a mamy opłaconego 20 slotów na 23 dni lecz oczywiście go opłacimy za niedługo na dłużej.

Chętny Dołączyć? To pisz do mnie na priv!

Strona:

http://www.dots.hpu.pl

Oczywiście była robiona za czasów samego APB

GORĄCO ZAPRASZAMY !!!

PS: Nie trzeba koniecznie pisać priva możecie pisać tu a ja po prostu chętnym na privie wyślę namiary na TS

Tak reklamuję mój klan po raz drugi lecz teraz poprostu potrzebujemy w dużej mierze osób do mmorpg którego jeszcze nie ustaliliśmy, a powyżej macie informacje jakiego mmorpg szukamy.

Czyli krótkie wyjaśnienie do mmorpg jestem sam, a do innych już mamy trochę ludu

:D

Chętnych proszę o napisanie 1 mmo w poście

:)

warn_ico.png
Warn za Double Topic. Drugi temat ląduje do kosza. - crracked