Witam
jestem graczem, który ma zamiar niedługo pobrać i zacząć rozgrywkę a AION'a Miałem okazję zagrać już w ową grę, ale wiecie jak wygląda gra młodych jeszcze dzieci - robienie misji, robienie misji i jeszcze raz robienie misji... Tylko raz byłem w poważniejszym legionie, w których poznałem bardzo fajne osoby z którymi, niestety, w smutnych okolicznościach musiałem się rozstać Na tym mój AIONowy epizod się skończył... Niedawno coś mnie tchnęło, aby zapoznać się z tą grą od nowa. Mam do tej gry duży sentyment, co sprawia, że chęci na zagranie w nią wzrastają z każdym marzeniem o dołączeniem do legionu, poznaniem fajnych ludzi i dobrą zabawą... i tu właśnie sedno sprawy xD baardzo chciałbym na jakimś amerykańskim serwerze dołączyć do gildii składającej się z Polaków Dotychczas grałem na EU, ale chyba nie muszę tłumaczyć jak tam jest, wiele nie pochlebnych opinii ten region zebrał, więc sobie go odpuszczam Słyszałem, że serwer Grendal jest ciekawym pomysłem. Jestem dosć aktywnym graczem, lubię poznawać nowych ludzi etc. Co do wieku - 14, wiem, że niektórzy skreślają ludzi poniżej 16 bez zawahania, ale jestem... ogarnięty i swoim zachowaniem przewyższam stereotypy na temat ludzi w moim wieku Chciałbym też, żebyście doradzili na jakim serwerze polecacie grać (tak jak napisałem - chciałbym dołączyć do Polskiej gildii na NA) Na razie wstrzymam się z pobieraniem, bo chciałbym mieć pewność, że znajdą się osoby do (tak jak napisałem) wspólnej gry. Ah, preferuję grę po stronie Asmo, ale jeśli zajdzie taka potrzeba ogarnę konto skierowane na Ely
Podsumowując:
>Wracam do AIONA i szukam legionu z miłą atmosferą i ludźmi z poczuciem humoru itd.
>Wiek - 14
>Duża część ludzi preferuje ts'a, więc również go posiadam
>Jestem aktywny i pozytywny
>Gram tez w inne gry, więc możliwe, że nie będę poświęcał AIONowi 100% mojego wolnego czasu
>AIONA znam tak ogólnie, więc byłbym wdzięczny, żeby podczas gry ludzie wytłumaczyli mi bardziej ,,złożone' rzeczy niż wykonywanie misji xD
Chyba to tyle
Pozdrawiam
PS. To mój pierwszy post, więc jeśli zrobiłem jakiś błąd (w złym miejscu założyłem temat itp.) to przepraszam