Powrót do AION'a, czyli szukam Legionu :D

No i jeszcze nie zapytałem - Asmo czy Ely? :D

Asmo :)

Mam jeszcze jedno pytanie: używacie ,,steamowego'' AIONa, czy przez gameforge'a? jaka jest (o ile w ogóle jest) różnica?

Nie ma żadnej.

A jeszcze pytanie na temat przenoszenia postaci na inne serwery. Słyszałem coś o tzw. ,,konflikcie frakcji'' próbowałem zrozumieć t czytając FAQ, ale nic z tego nie wyszło xD byłbym wdzięczny, jakby ktoś mi to wytłumaczył ;)

To było możliwe tylko podczas łączenia serwerów. Obecnie nie ma takiej możliwości.

Jeśli by kiedyś laczyli barusa z mirien to wtedy może będzie taka możliwość

mamy już własny serwer na discordzie -> https://discord.gg/HVVVx5 serdecznie zapraszam do wspólnej gry :D

też chętnie pogram :) Ale ten dscord nie działa

mamy już własny serwer na discordzie -> https://discord.gg/HVVVx5 serdecznie zapraszam do wspólnej gry 

Trzeba mieć swoje konto czy można wejść jako gość jak na tsie?

zakladasz tam konto na discordzie 2 min i gotowe. ale ten kanal nie działa

https://discord.gg/wt4HMd -> ten powinien działać :D

Gdyby ktoś chciał to właśnie sprzedaje swoje konto VETERAN z całą zawartością, to świetny start dla kogoś nowego a Aion zdecydowanie Ci polecam.

Link do aukcji: http://allegro.pl/aion-veteran-konto-grendal-200-mln-zloto-gold-pack-i7017600805.html

Gdyby ktoś chciał to właśnie sprzedaje swoje konto VETERAN z całą zawartością, to świetny start dla kogoś nowego a Aion zdecydowanie Ci polecam.

Link do aukcji: http://allegro.pl/aion-veteran-konto-grendal-200-mln-zloto-gold-pack-i7017600805.html

Tylko trochę przekłamane albo się nie znasz albo celowo tak napisałeś.

Jest to konto VETERAN z całą zawartością w grze Aion, tak więc nie musicie kupować Gold Packów aby świetnie i bez ograniczeń się bawić ponieważ specjalne konto Veteran

To przecież nie prawda konto Veteran ma ograniczenia wejść na instancję które zdejmuję tylko GP. Poza tym jak się sprzedaje konto to zawsze się pisze ile GP już było użytych na koncie.

To raczej bonusy GP niż usunięcie blokad. Jak kto woli. Dopisałem veteran nagrody (33/80), już ci lepiej? Polecam.

To raczej bonusy GP niż usunięcie blokad. Jak kto woli. Dopisałem veteran nagrody (33/80), już ci lepiej? Polecam.

Mi to ryba ja też mam konto Veteran nawet dwa. Ogólnie nie dałbym więcej niż 100zł.

Po pierwsze żeby normalnie grać i tak trzeba kupować GP po drugie 200 baniek to teraz grosze. Więc co szczególnego jest na tym koncie żeby za nie płacić?

Ja wiem że byś chciał dostać jak najwięcej bo włożyłeś w to dużo czasu itd. bla bla bla a ja Ci tylko mówie jakie są realia. Ja ponad rok temu sprzedałem konto Veterana za 150zł to teraz analogicznie jest tańsze. Łatwiej o kinahy, łatwiej o serumki, allpowerfulle itd. Poza tym to co masz na sobie w lutym będzie do wyrzucenia.

Mi to ryba ja też mam konto Veteran nawet dwa. Ogólnie nie dałbym więcej niż 100zł.

Po pierwsze żeby normalnie grać i tak trzeba kupować GP po drugie 200 baniek to teraz grosze. Więc co szczególnego jest na tym koncie żeby za nie płacić?

Konto veteran to rarytas, którego sie juz nie dostanie, to bardzo fajna sprawa w porównaniu z normalnym kontem, nie pasuje ci i masz to nie komentuj skoro ci to ryba... kolejna cebula? Skąd cena? Wartość 1 GP - sprawdz cene na allegro, do tego ponad 200 mln = 3 GP na serwerze + itemy + rzeczy z item shopa i czas na zbieranie itemów i lvl. 33/80 też nie wbiło się samo. Chcesz to sprzedawaj swoje za 10zł albo nawet rozdawaj za darmo, nie interesuje mnie to, za ile sprzedam za tyle pójdzie, jest 30zł na razie i nawet za tyle oddam bo nie mam czasu grać a komuś się z pewnością przyda, wszystko z mojej strony.

Konto veteran to rarytas, którego sie juz nie dostanie, to bardzo fajna sprawa w porównaniu z normalnym kontem, nie pasuje ci i masz to nie komentuj skoro ci to ryba... kolejna cebula? Skąd cena? Wartość 1 GP - sprawdz cene na allegro, do tego ponad 200 mln = 3 GP na serwerze + itemy + rzeczy z item shopa i czas na zbieranie itemów i lvl. 33/80 też nie wbiło się samo. Chcesz to sprzedawaj swoje za 10zł albo nawet rozdawaj za darmo, nie interesuje mnie to, za ile sprzedam za tyle pójdzie, jest 30zł na razie i nawet za tyle oddam bo nie mam czasu grać a komuś się z pewnością przyda, wszystko z mojej strony. 

Nie płacz, ja tylko napisałem to do szerszej publiczności żeby każdy przeczytał. Żeby przypadkiem nikt nie kupił za nie wiadomo ile. Mówie 100 to dobra cena. Cenię sobię użytkowników tego bloga i nie chce ich narażać na zbędne koszta. Powodzenia w sprzedaniu konta może spróbuj na mpc forum.

Konto veteran to rarytas, którego sie juz nie dostanie

jednocześnie nie jest ono nikomu potrzebne, nie daje korzyści praktycznie, jednocześnie Weteran to bardzo stare konta za czasów NC Soft.

to bardzo fajna sprawa w porównaniu z normalnym kontem

to jest stara tabelka, teraz początkujący może czatować (robić pt na lfg), głównie różnice to czas resetu instancji, ilość wejść oraz czy są z takim kontem nagrody za siege. Więc w tych sprawach nie wiele różni się Weteran z Początkującym, oboje muszą kupić GP prędzej czy później.

aionek.jpg

Skąd cena? Wartość 1 GP - sprawdz cene na allegro

33/80

Czyli masz wbite 3 GP obecnie :) dlaczego? Bo dawno dawno temu usunęli 1-30lvl, Więc cena na allgro 3gp to jakieś 45zł tylko TY masz je "użyte" i nie masz na nich "czasu" tylko 21 dni więc nie są warte tyle ile GP na allegro. (Z Twoich wyliczeń wychodziło by że moje konto warte jest 1200zł 80/80, nie licząc postaci jakie tam są :P kupisz?)

do tego ponad 200 mln = 3 GP na serwerze

Obecnie cena GP to około 150kk więc, jak dobrze trafisz i dozbierasz to może będziesz miał 2!

Poza tym taki gracz który je kupi może dostać bana.

#Cebula