Powrót do AION'a, czyli szukam Legionu :D

Witam :D

jestem graczem, który ma zamiar niedługo pobrać i zacząć rozgrywkę a AION'a ;) Miałem okazję zagrać już w ową grę, ale wiecie jak wygląda gra młodych jeszcze dzieci - robienie misji, robienie misji i jeszcze raz robienie misji... Tylko raz byłem w poważniejszym legionie, w których poznałem bardzo fajne osoby z którymi, niestety, w smutnych okolicznościach musiałem się rozstać :( Na tym mój AIONowy epizod się skończył... Niedawno coś mnie tchnęło, aby zapoznać się z tą grą od nowa. Mam do tej gry duży sentyment, co sprawia, że chęci na zagranie w nią wzrastają z każdym marzeniem o dołączeniem do legionu, poznaniem fajnych ludzi i dobrą zabawą... i tu właśnie sedno sprawy xD baardzo chciałbym na jakimś amerykańskim serwerze dołączyć do gildii składającej się z Polaków :D Dotychczas grałem na EU, ale chyba nie muszę tłumaczyć jak tam jest, wiele nie pochlebnych opinii ten region zebrał, więc sobie go odpuszczam ;) Słyszałem, że serwer Grendal jest ciekawym pomysłem. Jestem dosć aktywnym graczem, lubię poznawać nowych ludzi etc. :D Co do wieku - 14, wiem, że niektórzy skreślają ludzi poniżej 16 bez zawahania, ale jestem... ogarnięty i swoim zachowaniem przewyższam stereotypy na temat ludzi w moim wieku ;) Chciałbym też, żebyście doradzili na jakim serwerze polecacie grać (tak jak napisałem - chciałbym dołączyć do Polskiej gildii na NA) ;) Na razie wstrzymam się z pobieraniem, bo chciałbym mieć pewność, że znajdą się osoby do (tak jak napisałem) wspólnej gry. :D Ah, preferuję grę po stronie Asmo, ale jeśli zajdzie taka potrzeba ogarnę konto skierowane na Ely ;)

Podsumowując:

>Wracam do AIONA i szukam legionu z miłą atmosferą i ludźmi z poczuciem humoru itd. :D

>Wiek - 14 ;)

>Duża część ludzi preferuje ts'a, więc również go posiadam

>Jestem aktywny i pozytywny :D

>Gram tez w inne gry, więc możliwe, że nie będę poświęcał AIONowi 100% mojego wolnego czasu ;)

>AIONA znam tak ogólnie, więc byłbym wdzięczny, żeby podczas gry ludzie wytłumaczyli mi bardziej ,,złożone' rzeczy niż wykonywanie misji xD

Chyba to tyle :D

Pozdrawiam ;)

PS. To mój pierwszy post, więc jeśli zrobiłem jakiś błąd (w złym miejscu założyłem temat itp.) to przepraszam :D

A przyjmiecie może takiego nooba jak ja? Bo od 2 lat gram w aiona jak jakiś 6- latek (bez obrazy dla 6-latków :)) wbijając tylko levele i nie ogarniam nic z ulepszania broni i chodzenia na instancje (od razu mówie, że nastawiam się bardziej na pve)

To coś ty robił przez te 2 lata na grze skoro w tydzień robi się 66 lvl, w kolejny tydzień robi się 70, przy slabym graniu w rok zrobisz 75 lvl. Jak nie chodzisz na pvp, to zbierasz tylko na set pve i go ulepszasz. Chyba że grasz godzinkę na tydzień no to wtedy lepiej sobie odpuscic granie albo grałeś każda postacią po trochu to wtedy wiadomo że nic się nie wie o grze