Powrót do lola

Nie robisz antyreklamy? Rozpowiadasz na prawo i lewo, że w item shopie w Docie 2 można kupić przedmioty dające jakieś premie, co nie jest prawdą. Ja przynajmniej nie podaję nieprawdziwych faktów.

Alpha nie marnuj klawiatury na Ariasa. O nie ma zielonego pojęcia o czym piszę i w temacie LoLa i Doty.

Nie robisz antyreklamy? Rozpowiadasz na prawo i lewo, że w item shopie w Docie 2 można kupić przedmioty dające jakieś premie, co nie jest prawdą. Ja przynajmniej nie podaję nieprawdziwych faktów.

Ciekawe, ale już ktoś pisał iż aby otworzyć skrzyneczke potrzebuje klucza. Więc trzeba zakupić, z is - ktoś już o tym wspominał. Próba hejta lola na blogu pay to win, kto napisał ja ?. Próba jedyne udowodnienia iż rito jest gorsze bo daje możliwość wykupienia skinów.

.

Raczej nie czytam smiesznych, niedopracowanych blogow, wiec prosze o opisanie na czym polega p2w w lolu ? Ze twoja postac ma zmienione pare pikesli i to oslepia przeciwnikow ? Czy po prostu te skorki wydzielaja jakas aure zajebistosci, ktora zmniejsza morale przeciwnikow? Wytlumacz mi, bo chetnie bym to tutaj zobaczyl.

A w skrzyneczce masz itemki które nic ci nie dają ot zmieniają wygląd postaci. Poza tym nikt cię nie zmusza do kupowania klucza. Wszystko można tradować na stronie dota2lounge nawet klucze. Tak więc Arias zamknij tę stronę i idź dalej uczyć ludzi w LoLu.

Przemusilem sie i przeczytalem kawalek o twoim p2w w lolu. Moge ci pogratulowac miana najglupszego czlowieka swiata, aplaus za 3..2..1.. Jedyna rzecza, ktorej nie mozna kupic za RP sa skorki, ktore nic nie daja. Wszystkie runy, postacie mozesz kupic za walute, ktora zdobywasz grajac. Gdzie tu jest p2w ? Rozumiem twoj bol poniewaz jest gra moba, ktora ma kilkukrotnie wieksza popularnosc od twojej doty. Mam dla ciebie dobra rade, zamknij tego bloga, bo wiekszych glupot nigdy nie czytalem.

To samo moge powiedziec o smiesznej docie. Mozesz grac 40 gier, zeby wydropic item, ktory sie chce, a mozesz isc i wylozyc z portwela na ten item z IS. W lolu jest dokladnie to samo, mozesz grac 40 gier zeby kupic championa, runy albo mozesz wylozyc prawdziwa kase na to.

Oj nie zapomnij o kupowaniu biletow za prawdziwa kase, zeby jakis truniej ogladac, haha.

A w skrzyneczce masz itemki które nic ci nie dają ot zmieniają wygląd postaci. Poza tym nikt cię nie zmusza do kupowania klucza. Wszystko można tradować na stronie dota2lounge nawet klucze. Tak więc Arias zamknij tę stronę i idź dalej uczyć ludzi w LoLu.

Powiedz kogo uczyłem grać nikogo, to ja się nadal uczę, i na pewno nie od ciebie ;). Nigdzie też nie napisałem iż dota 2 jest gorsza od lola, więc jak ktoś chce niech gra nic mi do tego. Jednak jak ktoś próbuje marnie hejtować lola, na co liczyłeś ?. Chyba nie na pochwałę ;)

To samo moge powiedziec o smiesznej docie. Mozesz grac 40 gier, zeby wydropic item, ktory sie chce, a mozesz isc i wylozyc z portwela na ten item z IS.

W Docie 2 możesz wymieniać się itemami z innymi graczami, więc aby zdobyć upragniony item, nie musisz wcale rozgrywać kilkudziesięciu gier ani wykładać pieniędzy z własnej kieszeni.

I dziękuję za nazwanie mnie najśmiejszniejszym człowiekiem świata i probę wejścia mi na ambicję na zasadzie "napiszę, że jej blog jest śmieszny, to się poczuje głupio". Wszystko, co napisałam w swoich wpisach na temat p2w w LoLu jest prawdą i tego nie podważycie, spekulować co najwyżej można tylko na temat skórek. Odnieście się do innych kwestii, które poruszyłam i czytajcie ze zrozumieniem. Tyle mam do powiedzenia w temacie, a jeśli zamierzajcie go kontynuować to zapraszam na PW.

co do tych zaje...świetnych bonusów które dają skórki i przez to gra jest imba - ta, niektóre dają bonusy, np:

-postacie które są ninjami, jezeli w drużynie jest wiecej niz jeden ninja mają oni po prostu o 1 pkt hp mniej, przez to gra jest IMBA, JEDEN PIEPRZONE HP TWORZY TE GRE NIEZBALANSOWANĄ.

-jak wejdziesz jakaś postacią do krzaków to widać jej gacie pod płaszczykiem

-i podobny smaczek jak do pierwszego, postacie ze skinami które mają okulary mają +1 hp kiedy w przeciwnej drużynie jest coś co wali ze światła (jakos tak to szło, nie pameitam dokladnie)

+ wiele wiele innych typu interakcje miedzy roznymi postaciami ze skinami

RUN NIE KUPISZ ZA PRAWDZIE PIENIĄDZE.

Wybacz Alpha, lubie Cie tylko ze względu na to ze jestes dziewczyną i jeszcze nie pokazałaś swojego zdjęcia, ale to co mowisz to w większośći bzdury. I nie gniewaj sie że ktoś przypadkiem nie zauważył że jesteś dziewczyną, przynajmniej założył że masz resztki oleju w głowie <3

Jeżeli grasz w lola, nie bede Cie pouczał, pograsz więcej, i zobaczysz sama, przejrzysz że 3/4 tego co napisałaś na blogu to kłamstwo, i uczucie wstydu które będzie Cie nękać bedzie wystarczające.

edit: jakby nie patrzeć magnum w pierwszym poście zjadł Cie jak solar laika w pierwszym dissie, mam wrażenie ze po prostu olałaś mój wcześniejszy post to powtórze - nie szukaj teorii spiskowych i psychologicznych zagrać w zwykłym MARKETINGU

A ja jestem za zamknięciem tematu. Jak chcecie kłócić się które Moba jest lepsze to nie wiem, PW? Modzi nie śpimy tylko zamykamy. Twórca tematu już dostał masę odpowiedzi.

Down@-PES lepszy.

Popieram wyżej jak ktoś będzie chciał zagra w dotę, jak ktoś lubi coś prostego to lol. Obie gry są warte uwagi, obie gry tego samego gatunku. To jak porównywać pesa i fifę, albo fifę i psa :). Więc można zamknąć, niech każdy gra w jaką moba jakie chce. Mam tylko prośbę nie flamcie w moba, bo to nie ma sensu :).

Cześć.

Ostatnio, wysłuchawszy niezliczonej ilości opowieści moich kolegów o lolu, postanowiłem, po dwóch latach przerwy, powrócić do tej gry.

Zrobiłem nowe konto (serwer EUNE), no i jakoś idzie, z tym wyjątkiem, że póki co gram jedynie przeciwko SI z powodu słabego łącza.

No i już na 'meczach' przeciwko SI spotkało mnie coś, czego obawiałem się przed powrotem: wszędzie hejt, flame i trolling. Dla przykładu: zaznaczam smoka i piszę, że jest mój, ale Darius uparcie musi go bić ze mną. Albo płacz o ks nawet, gdy sam ubiję championa.

I tutaj w końcu moje pytanie (niepotrzebnie się rozpisywałem wiem): czy na normalach i rankedach w brązie też tak jest? Bo w sumie to nie widzi mi się grać normali, skoro co druga gra ma być stracona przez leavera albo trolla. Wolałbym już dobić ten 30 lvl na SI i potem grać rankedy (wiem, będę wtedy lamił).

Z góry dzięki za odp.