Powrót Veteranów z ArcheAge

Witam

Jako że trion podał info że mają otworzyć nowe serwery myślałem nad tym aby weteranami ArcheAge powrócili na nowy serwer i zdominowali go. Ogólnie jestem w kontakcie z kilkunastoma graczami który chętnie wrócą do tego bardzo dobrego MMO. Większość z nas grała na Kyrpsoie i zrezygnowała po wprowadzeniu Archeum Rumburing Tree do Cash Shopu.

Chciałbym zebrać naprawdę elitę graczy, którzy opuścili ArcheAge, ludzi którzy wiedzą z czym się ta gra je, co i jak robić bez zbędnych pytań do przodu gonimy.

Jeśli jest tutaj ktoś kto ma doświadczenie w grze, jest pro graczem a nie uważającym się za pro ale pada na 3 strzały na arenach, to zapraszam do kontaktu ze mną tutaj bądź na email: press@blackdesert.com.pl

Co myśle mówiąc o pro graczu?
NP coś takiego co mi udało się zrobić :)

https://youtu.be/RYTAsYKIK0k?t=38

Mile widzini ludzie z doświadczeniem od Alpha, BETA, Aktywni i Ci którzy opuścili grę ze względu na Politykę TRIONU.

Myślałem nad zrobieniem Gildii PK, Bijemy wszystkich wszędzie i zero litości.

Serio?Chcecie grać z botami...? Wczoraj pobrałem klienta gry by zobaczyć czy coś się zmieniło niestety ^ ^ bot na bocie..

Serio?Chcecie grać z botami...? Wczoraj pobrałem klienta gry by zobaczyć czy coś się zmieniło niestety ^ ^ bot na bocie..

az tak zle?, pobieram klienta teraz aby zobaczyć jak wygląda sytuacja na serwerach

na Kyprosa stracha nie postawisz....mam dwa duże i jednego małego nawet małego trudno postawić : / niestety TRION nie potrafi bądź nie chce sobie z tym poradzić xD ... grałem za czasów wszystkich testów Beta wtedy grało się fajnie...ale potem ta cała akcja z tym,że nie szło się wejść do gry bez kupienia APEXU za 40$ ... a potem powolne niszczenie gry...A bez apexu.. nie na Labora...więc nic nie da się zrobić ^^ więc cała gra to ciągłe zapierdalan**** na apexa

warn_ico.png
Wulgaryzm ~ NS
na Kyprosa stracha nie postawisz....mam dwa duże i jednego małego nawet małego trudno postawić : / niestety TRION nie potrafi bądź nie chce sobie z tym poradzić xD ... grałem za czasów wszystkich testów Beta wtedy grało się fajnie...ale potem ta cała akcja z tym,że nie szło się wejść do gry bez kupienia APEXU za 40$ ... a potem powolne niszczenie gry...A bez apexu.. nie na Labora...więc nic nie da się zrobić ^^ więc cała gra to ciągłe zapierdalanie na apexa

Ja nie kupiłem żadnego APEXa od początku gry. Dobrzze wiedziałem na co postawić i jak zacząć.

Postawiłem dużego stracha po 8h od startu gry, w między czasie udało mi się na koronach postawić 3 domki tak aby zablokować sobie 48x48 powierzchnię.fuqyeah.gif

Kolejnym korkiem była tylko hodowla. Przez 20h na dużej farmie zbierałem jajka oraz hodowałem na małym strachu zboże na ziarno. I tak w kółko przez 20h, nie obyło się bez dopalaczy, bo ciężkie było to zadanie. mhpf.gif

Po 40h miałem już możliwość robienia pierwszych klatek z zwierzętami na których dorobiłem się dziesiątki tysięcy złota.

Potem postawiłem na fishing i tak do końca moich dni w ArcheAge.

Nie kpiłem żadnego APEXA, wszystkie poty skupowałem z AH, a kasę miałem sprzedając jajka na AH oraz mięso przerobione, a potem sprzedawałem klatki ze zwierzętami. Dopiero po 2 miesiącach od startu gry miałem konkurencje na tym rynku dość mocną.

Dorobiłem się całego setu Delphi wraz z bronią i tarczą, dlatego że grałem blighterem.

Da się nie inwestować kasy w grę i być top, wystarczy tylko wiedzieć co robić i w jaki sposób.

Miałem też 4 postacie na koncie, dokładnie o 10,11,12 i 13 resetowały mi się poty na Labor na postaciach i dokładnie co 12h je odpalałem z zegarkiem w ręku.

Dobrze się złożyło że akurat miałem urlop jak startował AA :)

Może to potwierdzić każdy z kim grałem, na start AA byłem pod banderą ix kohorty, szkoda tylko że ludzie opierdzielali Ci tyłek, bo Ty coś miałeś a oni byli daleko w tyle muhahaha.gif

Ja skupiłem się na pancerzach skórzanych dało się na tym zarobić lecz kolegą Mieliśmy domek dwie farmy nawet dorobiliśmy się dwóch statków i ciągników xD i tak robiliśmy paczki by kupić apex na labora. Kaito zajmował się Wykuwaniem broni a ja tym co powyżej.

A my pod dowodzeniem Kornasia w Gildii non compos mentis ^^

Wiesz u nas tak nie było.... Gildia około 14osób...także więc po co?

Gdy coś gildia potrzebowała wszyscy się na to zrzucaliśmy np na statek Handlowy ^ ^.

Byłeś taki bogaty, że od każdego pożyczałeś hajs, a jak komuś trzasnął piorun w drzewo to byłeś pierwszy do "kupienia", tylko, że kasę dawałeś po tygodniu :). Dobrze kombinujesz i tylko tyle. Nikt d*py nie obrabiał, ale ciągłe gadanie "jestem najlepszy, nie znasz się, ja wiem najlepiej, dobra zamknij się" wyprowadza z równowagi, dlatego byłeś odpychany. Zapomniałeś też wspomnieć, że sporo osób pracuje, naprawdę pracuje, więc z zegarkiem w reku to schodzili z kompa spać, a nie odpalać potki na tysiącach postaci :). Bez ataku, ale jak już coś opowiadasz, to mów wszystko, albo nic.

Byłeś taki bogaty, że od każdego pożyczałeś hajs,

No to masz błędne informacje, to był obrót gotówką. Ja pożyczałem komuś, ktoś pożyczał mi i tak naprawdę gotówka w obrocie była cały czas.

A każdy z mojej ekipy miał własny dochód. Ja obracałem hodowlą, Nazgh zarabiał na armorach a Rumbur na Fishingu.

Ja skończyłem przygodę z AA, jak wyszły Archeum Rumburing Tree z licznikiem 100k Golda w plecaku, A Ty ile miałeś golda, pochwal się :) Piszę to nie dlatego żeby być PRO, a żeby Ci pokazać że kłamiąc na mój temat, coraz bardziej zniechęcam się do kohorty po całe tej akcji. Wystarczająco już nakłamaliście na mój temat.

a jak komuś trzasnął piorun w drzewo to byłeś pierwszy do "kupienia", tylko, że kasę dawałeś po tygodniu

Przepraszam, ale jak pojawiły się pierwsze ThuderStrucki na AH, to ja kupiłem wszystkie, a potem sprzedałem wam Logi żebyście mogli zrobić sobie traktorek.

A teraz chcesz mi mówić że po tygodniu kasę oddawałem? You are kiding me bro?

Szczerze? Jakbym wiedział jak będzie, to bym skupował wszystkie thunderstrucki z AH, i sprzedawał 3x drożej na początku serwera. Ponieważ mnie na to było stać, bo miałem pomysł, plan i dokładnie wiedziałem co robić aby wybić się ze wszystkim. I tą wiedzą dzieliłem się ze wszystkimi, a to że grałem wtedy w AA od czasów KR, to moja sprawa była.

Nikt d*py nie obrabiał, ale ciągłe gadanie "jestem najlepszy, nie znasz się, ja wiem najlepiej, dobra zamknij się" wyprowadza z równowagi, dlatego byłeś odpychany.

Kochany, czytałem to co napisali w zamkniętym kohorty na mój temat. Pretorianie którzy nie mieli zielonego pojęcia o AA, pisali że odszedłem w złotych gaciach, że kohorta mnie ubrała .... Czytając to uśmiałem się po pachy.

Odpychany byłem? Że co? Pół gildi przychodziło do nas na kanał Fifa15 i pytało się,, dosłownie wszystkiego. Jak zarabiać, jak fishing jak to jak tamto, bo ludzie wiedzieli że grupka 4 graczy z którą grałem po prostu była najlepsza. Jak my dorobiliśmy się już Eferumów to 90% kohorty biegało dalej w Questowych przedmiotach, więc skoryguj swoją wiedzę proszę.

Zapomniałeś też wspomnieć, że sporo osób pracuje, naprawdę pracuje, więc z zegarkiem w reku to schodzili z kompa spać, a nie odpalać potki na tysiącach postaci

A przepraszam, ja nie pracuje? Jako że prowadzę własną działalność mogłem sobie sam zrobić urlop na kiedy mi się podoba. Tak samo pozostała grupa moich graczy, z którą od początku dominowaliśmy rynek. A to że ktoś pracuje na Etat 8h/5 dni w tygodniu, to czy ja się o to czepiałem? Jego sprawa. Moja ekipa była ustawiona na Hardcore progress i wszyscy o tym wiedzieli od samego początku HeadSTartu.

Niestety, przykro było słyszeć, głupie gadanie na nasz temat. Staraliśmy się jak mogliśmy wszystko tłumaczyć, pomagaliśmy.

Jak było z Fishingiem? Wszyscy tylko że Tamci to tylko na Ryby chodzą, PvP nie znają. A prawda jest taka że nikt z kohorty nie był w stanie zabić mnie,Nazgha czy Rumbura. Mam odgrzebać filmik jak dla Fanu sprawdzaliśmy z Nazgiem nowe sety i bronie. 10 z kohorty vs ja i nazgh, 10vs2. Walka trwała 40 sekund. Poem wszyscy dorabiali się setów, bo zobaczyli jakie to jest dobre.

A potem po 3 tygodniach 50% kohorty, na fishingu nagle się znalazło, bo kasę na sety zbieraliście, przypadek?

Tak samo było ze startem, dla gildii z szacunku robiliśmy plany na stracha, co sadzić jak w jakich ilościach, aby każdy nowy gracz wiedział co robić aby być efektownym. Jednak wszystkie te starania były na nic, ponieważ zawiść polaka jest zbyt wielka.

Sorry, ale szanuje Kohortę jako gildie, ale to jak potraktowaliście moją grupę jest niewybaczalne. Wiem że do tej pory macie urazę na mój temat, jednak nie mój problem że wtedy w gildii było 4/5 Hardkorowych graczy, którzy byli nastawieni na progress a reszta to były casuale. Przykro mi z tego powodu było, a jak się to skończyło chyba wiesz.

@Edit

I dodam od siebie jeszcze, napisałem zbieram ELITĘ graczy, a nie graczy myślących że są PRO. Sorry, ale ta grupa będzie international, mamy już około 35 graczy którzy naprawdę znają ArcheAge od A do Z.

A za przeproszeniem, Akurat IX Kohorta, była pionkami na serwerze. Mówiło się tak o Kohorcie w Dragonsach, BS czy Butcherach. Przykro było mi tego słuchać. Dlatego Kohorta opuściła kolejną grę, w której uważali się za PRO, a byli tylko pionkami, to was zgubiło.

"Veterani" to mocne słowa, jak na graczy gry która jest na rynku stosunkowo krótko (1-3 lata) :P Veterani są m.in. w L2, Tibi, WoW-ie itp.

"Veterani" to mocne słowa, jak na graczy gry która jest na rynku stosunkowo krótko (1-2 lata) Veterani są m.in. w L2, Tibi, WoW-ie itp.

To stwierdzenie, dotyczyło doświadczonych graczy. :) Ale znam kilka osób którzy grali w AA od czasów KR i szykują się na ten nowy serwer. Czyli można nazwać ich Weteranami :)

Nie rozumiałeś mojego posta, a szkoda. "Zdjem klapki jak i wyciąg kija z pupy". Może ten język do Ciebie trafi. Ja odbiłem dość szybko, jak zaczął robić się syf w grze, sprzedałem gold i swoje farmy.
Problem w tym, że Ty szufladkujesz ludzi na jakiś "pro" i tak jak piszesz tymch zwykłych ludków. Mi jak i innym, gra miała sprawiać przyjemność. Co do pracy, też nie zrozumiałeś. Piszesz jak do wszystkiego doszedłeś bla bla bla, ale czy ktoś deklarował "ścigam się z Tobą, zobaczymy kto pierwszy się ubierze". Twój post nie był obiektywny, raczej wygląda na próbę wyśmiania. Bądź fair i tyle. Nie pykło w gildi, tak jak sam piszesz,grałeś i tak z kumplami, no to wynik jest prosty. Ta gildia nie była dla Ciebie, byłeś zbyt dobry by w niej być, trzeba było pójść gdzie indziej. Nie jestem nawet Kohortowiczem, po prostu miałem okazje grać z nimi w paru grach. Dla mnie liczy się znajomość, wspólny język. A nie pier... "jacy wy jesteście słabi". Po prostu po przeczytaniu takiego tematu zastanawiałbym się, czy warto wchodzić w ten układ. Więcej miłości "kochany"
Po doświadczeniu, szczerze powiem Ci, że dłużej przeżyje gildia z graczami którzy się wspólnie wypełniają i pomagają wzajemnie, bo po prostu łączy ich więź. Tacy jak Ty, pro, to zwykle chorągiewki, bez obrazy :).

DeSkA. Większość ludzi wie jaki jesteś ogarniety w grach. Często lądujesz na topkach, więc w sprawach AA jesteś chyba stąd najbardziej ogarnięty, ale nie musisz się tych AŻ tak chwalić i chlubić.. Trochę głupio to wygląda, bo chyba jesteś dojrzały na tyle, żeby skończyć te przechwałki..

"Szczerze? Jakbym wiedział jak będzie, to bym skupował wszystkie thunderstrucki z AH, i sprzedawał 3x drożej na początku serwera. Ponieważ mnie na to było stać, bo miałem pomysł, plan i dokładnie wiedziałem co robić aby wybić się ze wszystkim."
Taki przykład

Wydaje mi się, że bardziej napisał to nie po to, żeby się przechwalać, tylko coś w stylu "dorobiłem się samemu, bo miałem plan, a oni mi zazdrościli". Ale w sumie się nie wypowiadam, bo sprawa mnie nie dotyczy.

Żeby nie było, że offtop, czy coś, to napisze, że zagrałbym, ale jestem za mało doświadczony :v

DeSkA. Większość ludzi wie jaki jesteś ogarniety w grach. Często lądujesz na topkach, więc w sprawach AA jesteś chyba stąd najbardziej ogarnięty, ale nie musisz się tych AŻ tak chwalić i chlubić.. Trochę głupio to wygląda, bo chyba jesteś dojrzały na tyle, żeby skończyć te przechwałki.."Szczerze? Jakbym wiedział jak będzie, to bym skupował wszystkie thunderstrucki z AH, i sprzedawał 3x drożej na początku serwera. Ponieważ mnie na to było stać, bo miałem pomysł, plan i dokładnie wiedziałem co robić aby wybić się ze wszystkim." Taki przykład

Może faktycznie przesadziłem, jednak zawiść ludzi którym pomagało się jak tylko się da, a potem ścierką w pysk dostajesz....trochę się wyżaliłem, mniejsza o to. Po prostu nie szukam ludzi, którym znowu trzeba tłumaczyć co i jak, jak krowie na granicy, dlatego że mam złe doświadczenia z tym związane, na przykładzie kohorty.

Niestety do tej pory te kłamstwa krążą wokół mojej osoby, co potęguje ten smutek, jak zawiść, zazdrość potrafi uprzykrzyć życie.

Co do rekrutacji, jeśli masz doświadczenie, wiesz co do czego służy i chcesz być w TOP gildii na nowym serwerze, to zapraszamy :)

Gildia będzie international, jednak będzie grupa Polaków i to całkiem okazała :)

Witam,

1 Destrojer dorobiłeś się, bo wykorzystywałeś farmy innych (w tym moją) dlatego szybciej Ci się to udało.

2.Gdy Kohorta sadziła drzewa na farmach, by pomagać ludziom bez headstartu cokolwiek wybudować Ty już zwietrzyłeś interes z jakimiś kratkami, gdy inny member Kohorty wystawił na AH to przyszedłeś do niego "z Mordą" jak śmie tak robić, po czym przyszedłeś do mnie, żebym coś z tym zrobił. "ELITA ELIT"

3.Poradniki robiłeś, bo byłeś na warnie (za obrazę guru na tym portalu, tylko na innym koncie chyba "Mati3464"), jedna Twoja wpadka i wyleciałbyś, już nie pamiętasz jak prosiłeś Vumna, żeby Cię nie wywalał?

4.Kilka razy zostałeś wywalony z raidu na PvP, bo nie słuchałeś się i leciałeś sam na 20 ziomków... wg mnie to nie jest "Elita"

Kohorta w ArcheAge-u nigdy nie była nastawiona na HCProgres, jedynym wymogiem było udzielanie się na eventach, lecz "Twoja Grupa" wolała fishing a co za tym idzie wzbogacanie się. Nic nie czytałeś na zamkniętym Kohorty, więc przestań kręcić i oszukiwać.

5.Poradniki robiłeś, bo byłeś na warnie (za obrazę guru na tym portalu, tylko na innym koncie chyba "Mati3464"), jedna Twoja wpadka i wyleciałbyś, już nie pamiętasz jak prosiłeś Vumna, żeby Cię nie wywalał?

Pomagałeś innym to jest fakt, kilka razy nawet mi chyba kasę pożyczyłeś.

Jak wspomniałem wyżej nie twierdzę, że nie pomagałeś, bo poradniki dużo dały, ale nie możesz też wmawiać, że do wszystkiego doszedłeś sam, bo to zwykłe oszustwo.

Co do Dragoonsów i innych, niedawno rozmawiałem z liderem, który wypowiadał się na Twój temat i dla Twojej wiadomości nie były to pozytywne oceny, a w niektórych momentach miałem wrażenie, że miesza Cię z błotem.

Teraz już do końca życia będziesz grał skrzywdzoną deseczkę?

Czekam na Twoją gildię pod banderą "Nova Shitciety" jeśli masz na tyle duże przyrodzenie, by wybrać ten sam serwer w BD.

Kolega zbiera ludzi do ekipy a zamiast tego zrobił się shitstorm XDDDDDDD

giphy.gif

Nie zaczynajcie tutaj rozkręcać niepotrzebnych przepychanek. Co było to minęło.

Sama chętnie zagram znowu w AA, ale z tego co czytałam cały nowy content i servery będą dopiero na jesieni;/ Mimo to chętnie dołączę do ekipy. Jakimś tam super pro nie jestem, ale wbiłam maksymalny poziom, brałam udział w raidach na world bossa i w guildiowym handlu.

Nie zaczynajcie tutaj rozkręcać niepotrzebnych przepychanek. Co było to minęło.Sama chętnie zagram znowu w AA, ale z tego co czytałam cały nowy content i servery będą dopiero na jesieni;/ Mimo to chętnie dołączę do ekipy. Jakimś tam super pro nie jestem, ale wbiłam maksymalny poziom, brałam udział w raidach na world bossa i w guildiowym handlu.

Ja napisałem, jak to wyglądało z 2 strony medalu, choć raczej wątpię, że destrojer na to nie odpowie... taki człowiek.

1 Destrojer dorobiłeś się, bo wykorzystywałeś farmy innych (w tym moją) dlatego szybciej Ci się to udało.

Z tego co pamiętam, to Twoja farma było koło mojej, i stała pusta więc sadziłem na niej drzewa i było to przez około tydzień? Może mnie, nie pamiętam dokłądnie. Każdy kto mi udostępniał farmę na 2 koronach, miał z tego zarobek i to nie mały. Więc deal był dobry.

2.Gdy Kohorta sadziła drzewa na farmach, by pomagać ludziom bez headstartu cokolwiek wybudować Ty już zwietrzyłeś interes z jakimiś kratkami, gdy inny member Kohorty wystawił na AH to przyszedłeś do niego "z Mordą" jak śmie tak robić, po czym przyszedłeś do mnie, żebym coś z tym zrobił. "ELITA ELIT"

Po pierwsze nie koloryzuj. Po drugie, była to tylko 1 osoba z gildii, wystawiałem klatki od dłuższego czasu, owy typ zobaczył że jest na tym zarobek więc zrobił sobie po 3 tyg. hodowle. Gdy już mógł robić pierwsze klatki potrafił z bić na starcie cene o 30%, gdzie nie było konkurencji na rynku, tylko ja i on.

Czy to było mądre? Chyba nie, poszedłem do niego i mu powiedziałem prosto, chcesz wystawiaj, ale rób to z głową i wystawiajmy w tej samej cenie a nie zbijaj cenę, bo dopóki tylko my to robimy na serwerze można zarobić. Temat został zakończony wtedy i nie było problemu.

I do uściślenia, pierwsze carty w kohorcie były stworzone, dlatego że chłopkom wykupowałem thunderstrucki i oddawali mi kasę po jakimś czasie, jak się dorobili. Pomagałem każdemu kto tylko przyszedł z pomocą, czy materialnie czy radą. Tego mi nikt nie zarzuci ale o tym już wspomniałeś.

3.Poradniki robiłeś, bo byłeś na warnie (za obrazę guru na tym portalu, tylko na innym koncie chyba "Mati3464"), jedna Twoja wpadka i wyleciałbyś, już nie pamiętasz jak prosiłeś Vumna, żeby Cię nie wywalał?

Kto jak kto ale fałszywym człowiekiem tutaj jesteś ty. Poradniki robiłem, bo lubiłem to robić, a jak byście mnie wywalili to co? Phi szkoda że wtedy tego nie zrobiliście, kupę problemów mniej i przynajmniej nie zrobilibyście sobie opinii kłamców i gildii bez honoru.

Jak wspomniałem wyżej nie twierdzę, że nie pomagałeś, bo poradniki dużo dały, ale nie możesz też wmawiać, że do wszystkiego doszedłeś sam, bo to zwykłe oszustwo.

A kto mi pomógł, kto, powiedz kto? NIKT, użyczanie farmy za kasę to był zarobek. A wam tyłek ściskał że moja ekipa była znacznie dalej niż 99% gildii i mieliście o to żal.

Zawiść ludzka nie zna granic muhahaha.gif

Co do Dragoonsów i innych, niedawno rozmawiałem z liderem, który wypowiadał się na Twój temat i dla Twojej wiadomości nie były to pozytywne oceny, a w niektórych momentach miałem wrażenie, że miesza Cię z błotem.

A ja ostatnio rozmawiałem z barakiem obamą, i powiedział mi że Hecco, który był optio w kohorcie dostał tą rangę za to że robił grafiki, a na rajdach PvP to się znał jak krowa na malowaniu obrazu, a w niektórych momentach miałem wrażenie, że miesza Cię z błotem.]

Rajy PvP ???? muhahaha.gifmuhahaha.gifmuhahaha.gif

Chyba rajdy oddaj fraga czerwonym za darmo muhahaha.gif

Jak to było?

aaaaa już wiem....

Za gwiazdką, za krzyżykiem nie przede mną gdzie idziesz, wracaj się, przegrupowanie bo lider padł bo był słaby jak patykmuhahaha.gifmuhahaha.gifmuhahaha.gif

Pamiętaj do tej pory tą sytuację na Wyspie. Wszyscy z rajdu padli tylko ja zostałem i pchałem środek z Black Swans i włochami, a Ty mi ze środka wyspy kazałeś wracać do repsawnu bo przegrupowanie jest ..... ja Ci mówię że pcham tutaj z Black Swans a Ty dalej każesz mi wracać, dowódco PvP za tworzenie Grafik. Po czym mnie wywaliłeś z Rajdu.

I to była jedyna sytuacja kiedy mnie wywaliłeś, nie moja wina że byliście słabi i padaliście na 3 strzały, jak ktoś uważał się za PRO, a był uczniem tak jak TY, to nie moja w tym wina była.

Dlatego na Eventy nie chodziłem. Zrobiliśmy burze do trybuna, że oficera mają ludzie którzy nie mają zielonego pojęcia o tej grze. Wtedy cały sztab się zmienił, warto też o tym wspomnieć?

Sekcja miała naprawdę możliwości, ale prowadzona była przez niekompetentne osoby i przyzna to każdy kto od was odszedł.

A przepraszam, jestem na czarnej liście muhahaha.gif

A pochwal się Hecco, jak to było z zamkami? Mieliście jako pierwsi dostać zamek? I co nic nie dostaliście. Ja tedy byłem w BS i słyszałęm jakie są opinie na wasz temat.

Powiedz mi jak to jest możliwe, że z ponad 200 graczy po 3/4 miesiącech sekcja została zamknięta?

Już Ci odpowiem, bo nieudolnie była ona prowadzona. Prawda boli, ale cóż czas sę z tym pogodzić.

Dobra koniec spamu, było śmiesznie :)

A ekipie mamy już 42 osoby, które zaczynają przygotowania do nowego serwera. Każdy kto jest zainteresowany, proszę o kontakt PW lub na email: press@Blackdesert.com.pl

Składy:

Polacy - 10 osób

Team Butchers (RUS) - 12 osób

Dawni Italians - około 7 osób

Black SWans ( ci którzy odeszli ) - powraca około 10 osób

Stan na 19.07.2015

Ns ma rację, w sumie usunęła mój post może to i dobrze :)
Po co przepychać się z Tobą, pokazałeś swoje zdolności jako oficer, a w sumie :)

Zapraszam wszystkich chętnych w nasze szeregi :)

Aktualnie mamy ekipę około 10 polaków + osoby z innych państw.

My już od poniedziałku zaczynamy przygotowania do przejścia na nowy serwer. Zaczynamy to teraz aby na spokojnie wszystko robić a nie na ostatnią chwilę.
Szczegóły na PW