Tutaj wklejajcie screeny z gościami którzy pod jakimiś względami są wyjątkowi.
Wiec zaczynam , oto pierwszy prawdziwy pro
Tutaj wklejajcie screeny z gościami którzy pod jakimiś względami są wyjątkowi.
Wiec zaczynam , oto pierwszy prawdziwy pro
MUSZE SIE WAM POCHWALIC MOIM NAJLEPSZYM REZULTATEM
Odnalazlem go przeszukując screeny z CA
a idź i tak imo głupota że za runde sie dostaje tak mało gp :<
nie moge pobrac : ( nie mozesz dawac linkow ?
Sry że robie z tego dział humor ale przeczytajcie to ( ze strony głownej) :
Nick: ~Inhis 03-09-2009.r 13:07
Jak dla mnie to bardzo słaby produkt. Twórcy zrobili ładną grafikę ale reszta... Granaty jak już ktos wspomniał robią masakrę. Bronie mają taki rozrzut że nie ma szans na trafienie ze sporej odległości. Podczas biegu broń rozkalibrowywuje się niemiłosiernie więc więc jeśli chcesz kogokolwiek ustrzelić musisz w odległości większej niż 3 m to musisz stać w miejscu. Mamy do dyspozycji sporo snajperek które można sobie dać jako drugą broń. I tak oto powstaje gra dla kamperów. Jeśli ktoś coś takiego lubi to polecam. Ja jednak po 3 dniach odpuściłem - wole bardziej dynamiczne gry gdzie można pokazać skilla.
Ocena: Słabe
Znaczy, że nie moge mieć swojego zdania ?
Zdanie możesz mieć ale te zarzuty są wyssane z palca. Rozumiem hasła o przegiętych specjalistach , o przewadze BM , o sporej liczbie haxów ale tu to stek bzdur - Broda
Sry że robie z tego dział humor ale przeczytajcie to ( ze strony głownej) :Nick: ~Inhis 03-09-2009.r 13:07Jak dla mnie to bardzo słaby produkt. Twórcy zrobili ładną grafikę ale reszta... Granaty jak już ktos wspomniał robią masakrę. Bronie mają taki rozrzut że nie ma szans na trafienie ze sporej odległości. Podczas biegu broń rozkalibrowywuje się niemiłosiernie więc więc jeśli chcesz kogokolwiek ustrzelić musisz w odległości większej niż 3 m to musisz stać w miejscu. Mamy do dyspozycji sporo snajperek które można sobie dać jako drugą broń. I tak oto powstaje gra dla kamperów. Jeśli ktoś coś takiego lubi to polecam. Ja jednak po 3 dniach odpuściłem - wole bardziej dynamiczne gry gdzie można pokazać skilla.Ocena: Słabe
Uśmiałem się
Znaczy, że nie moge mieć swojego zdania ?Zdanie możesz mieć ale te zarzuty są wyssane z palca. Rozumiem hasła o przegiętych specjalistach , o przewadze BM , o sporej liczbie haxów ale tu to stek bzdur - Broda
Grałem w tę grę 3 dni. Powiedz co konkretnie jest wyssane z palca lub po prostu nazwij mnie noobem, który przez te 3 dni dostawał ostre baty. Jeśli pasuje Ci bardziej ten drugi scenariusz to zapraszam na 1v1 w et albo chociażby cs.
Podstawowe granaty były przesadzone i zmniejszyli ich obrażenia w jednym z patchy. Niemniej jednak z tymi karabinami snajperskimi to mnie rozłożyło na łopatki
To moze odrazu idz na calosc? 1na1 w realu!!!
Po czym wy niby poznajecie raal pro? Po score? To jest smieszne. Kazdy noobek moze przy odrobinie szczescia nabic dobry score. Wystarcza sprzyjajace warunki: dobry team vs nubki. Oczywiscie wystarczy trafic do tych dobrych. Prawdziwych pro poznaje sie na klanowkach:).
A te screeny mi nie wchodza:(.
PKt1) Granaty za mocne? Zobaxcz sobie zasieg realnych granatów odłamkowych , mów dalej że za mocne
Pkt2) Broń rozkalibrowuje sie w czasie bieu . To chyba dobrze ?? Jak ci sie nie podoba to zawsze mozesz chodzić powoli, coś za coś
Pkt3) Strzelanie z dystansu . Jak sie ma smg albo mg to na co liczysz? Na head shoty ? Na dalekie dysnanse masz sniperki lub kilka broni z dobrym celownikiem , na poldystans praktycznie kazdy mg i czesc smg na bliski dystans pompy i smg , tak ciezko to zrozumiec? O staniu w miejscu nawet sie nie wypowiadam.......
pkt4 ) Gra dla kamperów? Wave Raider i Snow Valley na tym koniec camperskich map , zresztą jest opcja no sniper rifles , ciezko grać na takich roomach?
Co do twojego poszukiwania dynamicznej gry: Cs jest dynamiczny??????????????????????? Bo do niej mnie zapraszasz . Wobec tego jeśli CS jest dynamiczny to CA jest demonem szybkości............
Ostatnia sprawa: po 3 dniach grania w dowolnego fps-a to mozesz sie na jego temat wypowiadać ...... ale na Onecie.
PO miesiącu grania w CA miałem ratio około 0.60 , ale w końcu coś zaczeło mi wychodzić , no ale skoro z każdej broni strzela sie inaczej to musi być syf.................
Pozdro
Można się uśmiać z tych zarzutów o CA. Ja jakoś gram w to i potrafię biegając trafić z 3m.
Wszystko już zostało powiedziane, a więc koniec spamu! - Kubox
PKt1) Granaty za mocne? Zobaxcz sobie zasieg realnych granatów odłamkowych , mów dalej że za mocne
A to ma być fajna gra czy odzwierciedlenie rzeczywistości?
Pkt2) Broń rozkalibrowuje sie w czasie bieu . To chyba dobrze ?? Jak ci sie nie podoba to zawsze mozesz chodzić powoli, coś za coś
Jak dla mnie za bardzo przez co gra traci na dynamice
Pkt3) Strzelanie z dystansu . Jak sie ma smg albo mg to na co liczysz? Na head shoty ? Na dalekie dysnanse masz sniperki lub kilka broni z dobrym celownikiem , na poldystans praktycznie kazdy mg i czesc smg na bliski dystans pompy i smg , tak ciezko to zrozumiec? O staniu w miejscu nawet sie nie wypowiadam.......
Co ja poradzę na to poradzę, że nie przypadło mi to do gustu. Lubię wsadzać hs nawet gdy przeciwnik tworzy 4 pixele na ekranie. To chyba nie jest bardzo złe.
pkt4 ) Gra dla kamperów? Wave Raider i Snow Valley na tym koniec camperskich map , zresztą jest opcja no sniper rifles , ciezko grać na takich roomach?
Tu nie chodzi o snajperki, a o styl gry. No ale mniejsza o to.
Co do twojego poszukiwania dynamicznej gry: Cs jest dynamiczny???????????????????????
A tego nigdzie nie napisałem.
Ostatnia sprawa: po 3 dniach grania w dowolnego fps-a to mozesz sie na jego temat wypowiadać ...... ale na Onecie.
Przeglądnąłem regulamin i nie znalazłem nigdzie takiego punktu.
Reasumując. Zjechałem grę, którą tak wiele osób tu lubi. Wszystko o czym pisałem oparte jest o moje osobiste upodobania. Raczej w tym poście nie sprawisz, że nagle polubie te grę i zmienie zdanie. Od kilku lat gram w ET i zdecydowanie bardziej pasuje mi taki typ fps. Nie zależy mi na niesamowitym odzwierciedleniu rzeczywistości ale na dobrej zabawie, którą tam znajduję. Jeżeli uważasz się za rasiste to spoko A jeżeli nie to postaraj się szanować opinię innych.
to były tylko porównania do rzeczywistości, a jak nie zauważyłeś CA nie jest grą realistyczną... pozatym broń się nie rozkalibrowuje tylko podczas biegu się bardziej ruszasz i trudniej trafić, easy? pozatym w uber pro ce es ssie też jest takie coś... pozatym strzelanie z kałacha gdy widzisz 4 piksele jest nierealne... chyba że na aimbocie.
Jak dla mnie za bardzo przez co gra traci na dynamice
Latam z Mac10 skacząc i biegając, a i tak zbieram kille. Więc raczej to ty nie potrafisz grać.
Co ja poradzę na to poradzę, że nie przypadło mi to do gustu. Lubię wsadzać hs nawet gdy przeciwnik tworzy 4 pixele na ekranie. To chyba nie jest bardzo złe.
Od tego jest taka broń G36C
Tu nie chodzi o snajperki, a o styl gry. No ale mniejsza o to.
Camper, noob itd. = osoba która cie zabiła, wiem to. Lamisz i zrzucasz na kampy, też tak robiłem.
Mówiłem koniec spamu! Nie podziałało?! Trudno... @ZAMYKAM
otworzę kiedy ochłonięcie...
~Kubox
Ale ze co... Ja tez mysle ze CA jest smieszne... ale wlasnie przez brak realizmu... Koles go obraza bo mysli ze tam jest realizm...... WTF? Inhis to w jakiego FPSa grasz... Quake3?
Granat odlamkowy jak sama nazwa wskazuje, razi odlamkami.... sama fala wybuchu nie przekracza sily odrzutu 5G... czyli jakies 3m odczuwalne... NIestety odlamki raza na odleglosc nawet do 60m ... znaFcy i dzieci ogladajace rambo...
- Spawn
O_O Brodaa widzę, że ty w Combat Arms to wymiatacz jesteś. Za niedługo też tam będę. Tylko mi jeszcze trochę brakuję do tego
JESTEM Z TEGO DUMNYhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/56d23995633679fe.html
Mi sie wydaje czy tam jest flaga watykanu?
JESTEM Z TEGO DUMNYhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/56d23995633679fe.html
Hahahaha, nazwałeś postać Amarena ?! Na zdroowie !
Ja nazwę sobie kiedyś Keleris. :>