A potem..
Nie kierujcie się tym co napisałem, ale wyzywali mnie nawet od j**anych świń i hackerów
Nie mam za dużego KD, a to moje pierwsze konto, w łapce mam famasa, bo go dostałem na 7dni z free.
A potem..
Nie kierujcie się tym co napisałem, ale wyzywali mnie nawet od j**anych świń i hackerów
Nie mam za dużego KD, a to moje pierwsze konto, w łapce mam famasa, bo go dostałem na 7dni z free.
Dzisiaj jestem PRO. Fajnie mi dzisija wyszło. Kij, że na flagi ale pierwsze miejsce we flagach i zabijaniu .
Screen:
Dzisiaj jestem PRO. Fajnie mi dzisija wyszło. Kij, że na flagi ale pierwsze miejsce we flagach i zabijaniu .Screen:
ladnie poszło:)_
Nom ładnie ci poszło ja zawsze mam 2 flagi i ponad 20+ fragów
niema to jak snajpera. Przerzucam się na innego typu bronie.
Znowu moje staty. Ostatnie które wklejam. Właśnie przed chwilą je zdobyłem.
O kurde. To ty wymiatacz jesteś. Masz lepsze staty ode mnie.
Spoko mi poszło. Mam dzisiaj dobry dzień w CA. Junk Flea
nie mozecie *kocham Was* normalnie wstawic ssa ?
aaa *kocham Was* 2x fantastica z granata jebnalem na tej mapie jestem z tego dumny
spojrzcie na pana nademna ^^
a tutaj power surgee <33
i wkoncu snow valley.
Salek a może przed 2 minutami wszedł dopiero na grę? Czas zabrać się do roboty.
gral od poczatku
O lol Salek ja to nie mogę dociągnąć 20/20
Ale w Cross "Fajerze" miałem 54/23 x] zapodał bym screena , ale to o CA ;p
Wiesz Salek jak mam dobry dzień i wbiję 40+ / 10-15 to odrazu wyzywają od hackerów ponieważ mam niską rangę tak samo modki....
ja to juz nawet nie zwracam uwagi na to ze mnie od hackow wyzywaja, zauwaz ze teraz doslownie wszyscy maja wallhacka
jeszcze staty to pol biedy, ale jak walniesz ultra to juz hacker, a jak walniesz ultra na elit'cie to juz masz kicka
Ultra?? Z tego co wiem to Ultra to są 3 kille i za takie coś masz kicka?? Już jakbyś fantastica zapodał to ok , ale ultra ...
multi to 3
ultra 4
fant. 5
unbelievable 6
unb. + 7
za fant. tez nie powinni kickowac, gralem kiedys z ogarnieta elitka, to dalem 2x z najda fantastica i mnie nie kicknal, a teraz to co sie dzieje w CA to kabaret
Taa salek racja a jak już walłem unb+ to już mnie od hacków wyzywali xD all mówili że raporta zdadzą...zal