Prawdziwi pro

A potem..

Nie kierujcie się tym co napisałem, ale wyzywali mnie nawet od j**anych świń i hackerów ;)

Nie mam za dużego KD, a to moje pierwsze konto, w łapce mam famasa, bo go dostałem na 7dni z free.

Dzisiaj jestem PRO. Fajnie mi dzisija wyszło. Kij, że na flagi ale pierwsze miejsce we flagach i zabijaniu :D.

Screen: cmombatarms.png

Dzisiaj jestem PRO. Fajnie mi dzisija wyszło. Kij, że na flagi ale pierwsze miejsce we flagach i zabijaniu .Screen:

ladnie poszło:)_

Nom ładnie ci poszło :) ja zawsze mam 2 flagi i ponad 20+ fragów :P niema to jak snajpera. Przerzucam się na innego typu bronie.

Znowu moje staty. Ostatnie które wklejam. Właśnie przed chwilą je zdobyłem. ;)

99131368.png

mata i sie jarajta ;p

combatarms01kj.th.jpg

combatarms03ir.th.jpg

power surge <3

O kurde. To ty wymiatacz jesteś. Masz lepsze staty ode mnie. :D:P

combatarms100.jpg

Spoko mi poszło. Mam dzisiaj dobry dzień w CA. Junk Flea <3

nie mozecie *kocham Was* normalnie wstawic ssa ?

aaa *kocham Was* 2x fantastica z granata jebnalem na tej mapie :D jestem z tego dumny :D

spojrzcie na pana nademna ^^

combatarms07u.th.jpg

a tutaj power surgee <33

combatarms05r.th.jpg

i wkoncu snow valley. ;)

combatarms06i.th.jpg

Salek a może przed 2 minutami wszedł dopiero na grę? :) Czas zabrać się do roboty.

gral od poczatku ;)

tralalalalalal :D

combatarms08x.th.jpg

O lol Salek ja to nie mogę dociągnąć 20/20 :D

Ale w Cross "Fajerze" miałem 54/23 x] zapodał bym screena , ale to o CA ;p

Wiesz Salek jak mam dobry dzień i wbiję 40+ / 10-15 to odrazu wyzywają od hackerów ponieważ mam niską rangę :) tak samo modki....

ja to juz nawet nie zwracam uwagi na to ze mnie od hackow wyzywaja, zauwaz ze teraz doslownie wszyscy maja wallhacka ;)

jeszcze staty to pol biedy, ale jak walniesz ultra to juz hacker, a jak walniesz ultra na elit'cie to juz masz kicka ;)

Ultra?? Z tego co wiem to Ultra to są 3 kille :D i za takie coś masz kicka?? Już jakbyś fantastica zapodał to ok , ale ultra ...

multi to 3

ultra 4

fant. 5

unbelievable 6

unb. + 7

za fant. tez nie powinni kickowac, gralem kiedys z ogarnieta elitka, to dalem 2x z najda fantastica i mnie nie kicknal, a teraz to co sie dzieje w CA to kabaret ;)

Taa salek racja a jak już walłem unb+ to już mnie od hacków wyzywali xD all mówili że raporta zdadzą...zal

nie ma to jak elite + 100% expa :)

combatarms13h.th.jpg

combatarms12q.th.jpg