Prawdziwi pro

A jak wejść na tą elite?

A jak wejść na tą elite?

elite moderator, mi chodzilo ;)

A co to :D

Skończcie ten spam! - Kubox

Salek powróciłeś do gry? :) może też zacznę.

ja to ciagle gram, jak zly :D

Nie wiem czemu ale dzisiaj przyszedłem z szkoły wszedłem na kompa włączyłem CA to po 5 minutach gra się wyłącza. Ma ktoś podobny problem?

ale jestem k**wa dumny z tego :D

beztytuuxh.th.png

Nie martw się jutro już cię tam nie będzie :)

bedzie na innej mapie ;d

traaaa.th.png

jej to miał być temat o PRo a tutaj takich nie widzę.. broda myśli że jest Pro a na scenie CA o tobie nigdy nie słyszałem teraz się przerzucił na AVA i też nie bardzo ... Prawdziwi Pro to są gracze z już byłego cefo [ speed, ziutek, h0rnet, jaca87 ] gracze 1stCav'u Ratpl, KFC, Galendor, gracze UHPS [thebiker,VisMayor] a także kilku innych jak apollo ... więc się nie chwalcie wynikiem 60:20 na elimce bo to jest nic ... chcesz być pro graj na esl'u na S&d ...

jej to miał być temat o PRo a tutaj takich nie widzę.. broda myśli że jest Pro a na scenie CA o tobie nigdy nie słyszałem teraz się przerzucił na AVA i też nie bardzo ... Prawdziwi Pro to są gracze z już byłego cefo [ speed, ziutek, h0rnet, jaca87 ] gracze 1stCav'u Ratpl, KFC, Galendor, gracze UHPS [thebiker,VisMayor] a także kilku innych jak apollo ... więc się nie chwalcie wynikiem 60:20 na elimce bo to jest nic ... chcesz być pro graj na esl'u na S&d ...

bywa ;)

Być może chodzi tutaj o bycie "PRO inaczej...?"

"Pro inaczej" to już połowa graczy w CA... tzn. cheaterzy.

Wczoraj zaczęłam grać, ale odbiłam się z w/w powodu. Dzisiaj podeszłam drugi raz i coś tam pograłam.

Jak już ma być z humorem, to "pochwalę się" swoimi wypocinami:

combatarms67b.jpg

combatarms73y.jpg

Z Combat Arms robi się drugi Warrock (w którego grałam 1 dzień, również przez oszustów), a szkoda bo gra ma potencjał, którego nie dostrzegają ani gracze ani Nexon. Chyba jednak nie znajdę dla siebie jakiegoś w miarę łatwego MMOFPS'a, w którym mogłabym postrzelać sobie z ludźmi w uczciwej walce.

"Pro inaczej" to już połowa graczy w CA... tzn. cheaterzy. Wczoraj zaczęłam grać, ale odbiłam się z w/w powodu. Dzisiaj podeszłam drugi raz i coś tam pograłam.Jak już ma być z humorem, to "pochwalę się" swoimi wypocinami:Z Combat Arms robi się drugi Warrock (w którego grałam 1 dzień, również przez oszustów), a szkoda bo gra ma potencjał, którego nie dostrzegają ani gracze ani Nexon. Chyba jednak nie znajdę dla siebie jakiegoś w miarę łatwego MMOFPS'a, w którym mogłabym postrzelać sobie z ludźmi w uczciwej walce.

I właśnie dlatego przestałem w CA grać...

Jakieś 2 miesiące temu :P

Tak moje granie w CA już się zakończyło przez czity. A gra na początku była bardzo fajna, ludzie mili (byli też inni) a potem to już odzywki "Cheater, KICK !" No i tak CA wylądowało w koszu.

Po pierwsze w CA juz długo nie gram bo to gra stworzona dla haxów . Po drugie to był remat do chwalenia sie wynikami lub ciekawymi screenami . Po trzecie w takich grach słychać tylko o takich nołlajfajch . PO czwarte już mi sie nie chce pisać a SD w CA po prostu ssie . Wogole tu zawsze znajdzie sie znawca wszystkiego , najwiekszy z prosów . Bez odbioru

Takich polaczków jak Chenge jest od groma. Mnie osobiście to dziecko rozbawiło:

http://img337.imageshack.us/i/combatarms82.jpg/

http://img692.imageshack.us/i/combatarms79k.jpg/

http://img691.imageshack.us/i/combatarms80.jpg/

http://img252.imageshack.us/i/combatarms81.jpg/

Grałem w tę grę jakoś tak przez sierpień/wrzesień. Wtedy jeszcze wszyscy mówili, że jest mało cziterów, a co wszedłem na grę to się każdy wyzywał od hackerów itp. i gdzieś 1/5 (albo mniej, ale jednak trochę ich było) z nich faktycznie była cziterami. Najlepszy był dyskretny pan, który bardzo dyskretnie latał i walił same headshoty.

Straszny Spam się zrobił w tym temacie, a więc @ZAMYKAM - Kubox

Tutaj wklejajcie screeny z gościami którzy pod jakimiś względami są wyjątkowi.

Wiec zaczynam , oto pierwszy prawdziwy pro