Priv z ludźmi na dungeony

Siemka. Szukam dopracowanego priva na WOD z dużą populacją by było z kim robić dungeony. Istnieje taki?

tak

Jaki?

Nie wiem

hahaahaah priv...dopracowany...i jeszcze na WoD no to myślę ze taki się zowie global ogólnie nawet chyba z Pandziakami nie ma dopracowanego priv'a a ty chcesz już WOD

Może być na lich kingu nawet. Bez różnicy praktycznie

Wod najgorszy dodatek Kappa

Nie ma prywatnych serwerów na cata, nawet te na wotlk nie sa w pełni oskryptowane. Idz lepiej na vanile jak naprawdę chcesz mieć ludzi do grania. Nie popieram, śmieszy mnie sam fakt ze szukasz ludzi na "najgorszy" dodatek gdzie wszyscy płakali ze przez słaby dodatek wola grać na privach (xD), no ale jak juz nie kryjesz sie z tym ze nie chcesz płacić to chociaż graj na vanili i zobacz jak bardzo nieprzyjazna to gra była

Czym się różni Vanilla od zwykłych?

Vanilla to wow taki jaki wyszedł, czysty bez dodatków.

Wod najgorszy dodatek 

Nie ma prywatnych serwerów na cata, nawet te na wotlk nie sa w pełni oskryptowane. Idz lepiej na vanile jak naprawdę chcesz mieć ludzi do grania. Nie popieram, śmieszy mnie sam fakt ze szukasz ludzi na "najgorszy" dodatek gdzie wszyscy płakali ze przez słaby dodatek wola grać na privach (xD), no ale jak juz nie kryjesz sie z tym ze nie chcesz płacić to chociaż graj na vanili i zobacz jak bardzo nieprzyjazna to gra była

WoD był najgorszym dodatkiem ale pod względem całości.

To nie tak, że wszystko z automatu było złe.

Np. same raidy są uważane jako najlepsze do tamtej pory, dungeony też były świetne.

Same questy też były jak do tamtej pory najlepsze.

Świetne krainy.

Dlaczego o tym piszę? Bo głównym problemem WoDa był garnizon, który był zbyt opłacalny a jednocześnie wymagał minimum zaangażowania. Dostarczał praktycznie wszystko bez wychodzenia z niego.

Jest Serw na Cata. Atlantiss. Moze nie jest full wszystko ale jest grywalny. Grałem tam 3 miechy i gdyby nie to ze cata jest nudne jak falki z olejem to bym może grał. Ale nie powiem "polecam". Mówie że jest :D Ale chyba na każdym dodatku Dungeony sie nudzą juz po 2 tygodniach. W końcu nie są jakieś super opłacalne. No chyba że teraz na Legion

wlasnie z wodrm bylo tak , ze krainy byly ladne i fajne. Story bylo wciagajace, dungi wymagaly wysilku a raidy byly bardzo miodne. Zastapienie miasta garnizonem oraz brak pozniekszego contentu sprawil , ze ludzie hejtujo. Btw wiekszosc haterow to ludzie, ktorzy nigdy woda nie grali.

Wotlk - Sunwell
Cata - Atlantiss

MoP, WoD, Legion - Warmane chyba..

Według mnie grac na privie WoDa to jak podcinanie sobie żył. Za to na privie Legionu to już chyba własnoręczne odrąbywanie kończyn. Coś takiego nie ma prawa być grywalne, jak Blizz sam męczy się jeszcze z bugami. Najbardziej dopracowane będą privy Vanilla, TBC.

Twórz gildie/klany, zapraszaj znajomych, umawiaj się na rozgrywki i korzystaj z dodatkowych funkcji. Dołącz do nas na www.needparty.eu

Wotlk = Warmane, średnio 12k graczy. - Poziom dopracowania, działa wszystko. W 100%

Cataclysm - Atlantiss. - Nie mam pojęcia, co działa, nie lubię Caty. Ponoć w niemalże 100%, poza Firelands.

Pandaria - Wowfreakz. - Działa perfekcyjnie, nawet Legendary quest line. Kończą scriptowanie SoO.

WoD - Możesz spróbować Gul'Dana od Firestorma, ale nie polecam. - Bardzo słabo dopracowany.

Legion - Firestorm, średnio 5-6k graczy. (Niedługo wyjdzie Legion od Freakza, którego bardziej polecam) Firestorm średnio działa, działa pare dungeonów na heroicu, artefakty, class order hall, 100% Azsuny, 40% Val'Sharah, skryptują Emerald Nightmare. Jestem jednak pewien, że Freakz wypuści Legion o lepszej jakości.

Wotlk = Warmane, średnio 12k graczy. - Poziom dopracowania, działa wszystko. W 100%

Cataclysm - Atlantiss.  - Nie mam pojęcia, co działa, nie lubię Caty. Ponoć w niemalże 100%, poza Firelands.

Pandaria - Wowfreakz. - Działa perfekcyjnie, nawet Legendary quest line. Kończą scriptowanie SoO.

WoD - Możesz spróbować Gul'Dana od Firestorma, ale nie polecam. - Bardzo słabo dopracowany.

Legion - Firestorm, średnio 5-6k graczy. (Niedługo wyjdzie Legion od Freakza, którego bardziej polecam) Firestorm średnio działa, działa pare dungeonów na heroicu, artefakty, class order hall, 100% Azsuny, 40% Val'Sharah, skryptują Emerald Nightmare. Jestem jednak pewien, że Freakz wypuści Legion o lepszej jakości.

A ilu ludzi na Wowfreakz Pandaria? Są dungi i ludzie na nie?

A ilu ludzi na Wowfreakz Pandaria? Są dungi i ludzie na nie? 

Oczywiście, dungeon finder jest cross faction, więc nie czeka się więcej niż 5 minutek, szczególnie jako tank/healer.

Średnio ludzi jest 2k w normalnych godzinach, w Weekend do 3k. W Alliance masz Aztakama Gaming, za to w Hordzie Raid Academy, obie Polskie gildie, bardzo aktywne, rajdują w każdy piątek o 19.

na tauri MoP jako blizzlike 90% dzialaja q all ale narazie teraz jest pre-mop w marcu bedzie full pozdrawiam

Nie lepiej na prawdę kupić sobie za 20 zł BH zamiast pizzy czy fajek, i przeznaczyć 1 zł dziennie na jeden dzień gry bo tyle około wychodzi za WoWa dziś, taka moja sugestia ja długo zwlekałem ale wyboru nie żałuje, przynajmniej nie narzekam że nie mam w co grać i nie szukam co chwile idealnego tytułu, gram tylko w WoWa mimo że nie jestem jakimś super graczem progresowym ale za to sprawia mi radość gra w niego, mam nadzieje że jakoś pomogłem i tym jako tako komuś dałem iskierkę (co do priv to polecam Elysum bo jest sporo graczy i nie poczujesz się jak w single, Hellground mam sentyment jest tam super, Sunwell jak uwielbiasz Wlotk)