Aktualnie zacząłem na WowFreakz i jestem zadowolony. Boli mnie tylko, że po dungu nie przenosi Cie do miejsca z którego dołączyłeś. Trzeba wyjść z dunga i stać przed nim (a nie rzadko jest się w przeciwnej frakcji niestety)
Priv z ludźmi na dungeony
To jest jednak mało, gdy w "konkurencji" mamy i po 12k, bądź nawet 6k graczy.
Kek. Nie porównuj Atlanitssa na którym jest dodatek cata do innych realmów na starszych dodatkach. Cataclysm na prywatnych serwerach nigdy nie był popularny i nigdy nie będzie. [Już sama ilość serwerów to potwierdza] Sam wynik gdzie stale utrzymuję się u nich wynik w okolicach 1,9k -2k jest świetny.
Może i jest świetny, ale nie oszukujmy się, nie na tyle świetny, by się bawić.
Tsubaki, na to jest "myk", ale nie pamiętam już jaki. Bodajże zrobić reloga pierw? Nie, nie, nie! Zaznaczaj lidera, bądź liderem, i wtedy, po dungu, zakończ dungeona, no wiesz, leave dungeon, opcja lidera, tego z zieloną flagą. Ktokolwiek kto to ma, może to zrobić. Przerzuca graczy po dungu tam, gdzie byli przed wejściem.
Mam nadzieję, że pomogłem. c:
Serio mają taki problem z teleportowaniem po dungeonach? Mam rozumieć, że to tylko chwilowy problem a nie trwający x czasu, bo skoro ponoć wszystko maja tak pięknie oskryptowane to tak trochę żenua Już raz na jednym privie wylądowałam po dungeonie na środku oceanu (swoja drogą był to nasz Atlantiss) i GM musiał mnie ratować bo bym się utopiła xD
@Edit: Jeszcze od siebie polecam obejrzeć sobie ten filmik, jesli kogoś interesuje granie w Legion na privie:
Ludzie wyrazili, że nie obchodzi ich ten problem, bo każdy głupi potrafi kliknąć jeden guziczek. Aktualnie Freakz skupiony jest na Legionie.
Na moje, firestorm ma najgorszy legion, ale cóż.. Ma dużo graczy.
Wiecie, szukam priva gdzie gra dużo ludu, nie czeka się 20min w kolejce na dunga i nie ma jakiejś "Legionalnej" ilości bugów. Najlepiej pod WOD'a.
Zbyt duże masz wymagania jak na priva, polecam jak już po Wlotka prędzej znajdziesz coś z DF, z resztą prywatne serwery są po to bo ktoś chce czasy świetności wowa, w sumie te czasy wróciły wraz z Legionem no a WoD nie był udanym wydatkiem, fajnie by było gdyby na nostarlrius dodali Dungeon Findera jakimś cudem albo osobne oprogramowane do tego jak to miało miejsce kiedyś w gw 2.
Jeżeli chcesz dużo graczy - Wotlk
WoD i dużo graczy? Te zbudowane coś? Najnowasza ekspansja jaka działa to Pandaria, reszta to szkoda słów.
To tyle.
Siemka. Szukam dopracowanego priva na WOD z dużą populacją by było z kim robić dungeony. Istnieje taki?