Szukam ludzi na priv DragonNesta( aktualnie szukam 1 osoby ,ale jak będzie więcej osób to jeszcze lepie( powód - jeszcze jedna osoba do famienia ,więcej na ts ) ) , wszystkie informacje dotyczące servera znajdziecie na stronie http://index.dragonnest.me/. Więcej konkretów na ts (adres ip ts podam na prywatnej wiadomości ).
PrivateServerDragonNest
A czym on się różni od nie priv ? Tj mniejszy p2w pewnie ale coś innego do tego ?
Ups zaglądnąłem na stronkę i widzę że w shopie mają całe zestawy po 600 dolców do kupienia xD
to co jest w item shopie morzna wydropić
Z chęcią sprawdzę !
Sprawdze serwer, tylko ciekawe czy pusty jak reszta
Pewnie to pytanie dla grających wyda się oczywistą oczywistością , niemniej czym różni się ten server od normalnego nie pirackiego skoro i tu i tu są opłaty ?? Nie krzyczeć laik pyta
Na jakim patchu stoi ta wersja.
93lvl
Jakis discord albo cos ? Fajnie byloby z kims pograc i pogadac
A może tak jakie są raty serwera bo na stronie kompletnie nic nie jest podane a nie widzi mi się granie na kolejnym serwie LOW z azjatami w ilościach większych niż plemników w wytrysku .
1 ROBISZ POSTACI
2 WCHODZISZ DO PIERWSZEGO MIASTA
3 PISZESZ LITERE A I MASZ 93LVL
4 CO DO DROPU TRUDNO POWIEDZIEĆ ,BO GOLDA DROPI SIĘ NA NESTACH
5 WBIJ NA DISCORDA TO OPOWIEM
1 ROBISZ POSTACI 2 WCHODZISZ DO PIERWSZEGO MIASTA 3 PISZESZ LITERE A I MASZ 93LVL 4 CO DO DROPU TRUDNO POWIEDZIEĆ ,BO GOLDA DROPI SIĘ NA NESTACH 5 WBIJ NA DISCORDA TO OPOWIEM
Mozna wiedziec jaki Discord ?
to pytanko naprawdę tutaj się nie expi od 1 lvla?
nie\
Na start otrzymuje się 93lvl i pkt żeby wbić całe drzewko na full. Potem farma solo i w grupie nesty nesty i nesty. Poziom trudności zróżnicowany. Na początku łatwo, potem jak chcesz mieć lepsze eq musisz mieć ekipe i robić cieżkie nesty dla rare dropów. Tyle wiem po 3 dniach grania ;D
a ktoś kto kiedyś dobił tylko 20 lvl w dn da rade ogarnąć to jakoś?
Ogólnie to server jest bez sensu, nie ma tam żadnego celu oprócz wbijania coraz to wiekszych cyferek na EQ i bicia coraz to trudniejszych bosów. Jest tam zerowy poziom trudności do wszystkiego, jedynie co musisz robić to farmić.
lol jeżeli grind ci nie pasuje to czemu grałeś w DBO , B and S i GW 2 .Normalnie bez sensu lol.