Problem z Guild Wars II

Witam mam problem z zalogowaniem sie do gry guild wars II

zaczelo sie dzis rano gdy wyskoczylo mi ze ktos zalogowal sie z Warszawy wyswietlilo sie jego IP

a ja sam jestem z Olsztyna, ok wiec staram sie wpisac haslo i email na ktory sie zawsze logowalem i wyskoczylo ze zle haslo

wiec gdy biore Forgot your password?

wyskakuje

Account Recovery

i nalezy wpisac tam email , serial key, i nazwe i gdy to wpisze wtedy wywala mi error!

a gdy biore reset hasla to wyskakuje to :

Failure

We weren't able to change your password. Try following the link from your e-mail again.

ale na emaila nic nie dostaje

wiec doradzcie co to moze byc bo juz nie mam sily na to

dodam ze wymienilem sie za klucz heartstone z ageoforton1991 wiec on dal mi konto za heartstone

Proste, dał Ci konto by potem je zabrać :)

wypiera sie ze to nie on

Bez obrazy, jesteś naiwny :) nikt nie odda Ci gry za którą zapłacił. Będziesz miał nauczkę na przyszłość, jak już się wymieniać to wołaj dane jako pierwszy, wszystkie dane, nie tylko login i hasło.

Nie istnieje coś takiego jak wymiana/sprzedaż konta w GW2, dlatego praktycznie nikt tych kont nie kupuje.

Właścicielem jest tylko ta osoba, która jako pierwsza klucz zakupiła i akceptowała regulaminy, nikt inny.

Nawet jeżeli konto się straci (czy właśnie sprzeda/wymieni), to potem wystarczy wysłać mail do Anet z kluczem i innymi informacjami, a Ci je odzyskują.

Gdyby gość nie odzyskał konta, to bardzo możliwe, że byłoby i tak zbanowane.

Po 1. E-mail był zmieniony na jego.

Po 2. Tłumaczyłem mu jak osłowi jak to wszystko pozmieniać.

Po 3. 2x podawałem mu cd-key'a od GW 2

Po 4. Nie moja wina, że próbuje on wyłudzić konto i to nie tylko moja opinia, zobaczcie sobie 2 inne komentarze na jego profilu.

Po 5. Nie mam na niego siły ze względu na to, że chciałem dobrze, a ten człowiek jest bardziej uparty niż osioł...

Po 6. Nie chcę mieć nic wspólnego z tym kontem.

Po 7. Nie wchodziłem na strone GW 2, ani do Klienta GW 2 od czasu wymiany.

#Silus

Dostał passy jako pierwszy, tak zaryzykowałem na nim.

Witam mam problem z zalogowaniem sie do gry guild wars IIzaczelo sie dzis rano gdy wyskoczylo mi ze ktos zalogowal sie z Warszawy wyswietlilo sie jego IPa ja sam jestem z Olsztyna, ok wiec staram sie wpisac haslo i email na ktory sie zawsze logowalem i wyskoczylo ze zle haslowiec gdy biore Forgot your password?

Po 8. Nie jestem z Warszawy, nie jestem w ogóle z województwa mazowieckiego, więc po pierwsze ustal skąd ja jestem, a potem możesz pisać czy to ja czy nie ja. Moja miejscowość zwie się Wolsztyn i znajduję się na zachodnim krańcu województwa wielkopolskiego. Dziękuje sam się udupiłeś tym co napisałeś o lokalizacji.

Dziękuję

Pozdrawiam

to powiedz mi dlaczego nie moge sie zalogowac :) ? sam sobie wszystko zmienilem tak zebym nie mogl grac ? nawet wyskakuje ze jest zly klucz jak chce pisac do supportu

rownie dobrze ja moge napisac ze jestem ze slaska i sobie w profilu ustawic ..

warn_ico.png
Warn za doublepost. Używaj opcji "edytuj". - Avitus

Możesz poprosić administratorów/moderatorów mmorpg.org.pl o moją lokalizację.

#Admin/Moderator

Zezwalam na ujawnienie tylko mojej lokalizacji (czyt. miejscowość)

ah tak kolego:

Dz. U. z 1997 r. Nr 88, poz. 553 z późniejszymi zmianami - "Kto, przed organem powołanym do ścigania lub orzekania w sprawach o przestępstwo, w tym i przestępstwo skarbowe, wykroczenie, wykroczenie skarbowe lub przewinienie dyscyplinarne, fałszywie oskarża inną osobę o popełnienie tych czynów zabronionych lub przewinienia dyscyplinarnego, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2."

czlowieku z czym ty mi tu wyskakujesz jestes oszustem i jeszcze jakimis paragrafami sie zaslaniasz

"Jakimiś" - Ty jako policjant, powinieneś znać ten punkt KK. Sam się zasłaniasz paragrafami Panie Policjancie to i ja mogę. Więc czekam na Twoją Policję na Twój sąd.

bez sensowna drama .... problemu by nie bylo jak bys sam kupil gw2 a nie sie zamienial ( btw. zmieniac to sie mozesz jak kogos znasz a nie z obcym, a i to nie gwarantuje Ci ze bedzie wszystko dobrze).

co do miejscowosci to mozesz miec IP skad chcesz. ale nie w tym rzecz, to nie miejsce na dramaty .. chciales sie zamieniac, mogles sie spodziewac zagrozenia, nawet jesli on CIe oszukal czy tez nie .... tyle na ten temat.

ja stawiam ze cos zjebales albo wkrecasz "TheDziks21"

co mialem zj***c ? nawet nie wchodzilem na strone do dzis az sie nie moglem zalogowac zazwyczaj odpalalem gre wpisywalem login i haslo i gralem

Nie chcę nikogo obrażać, ale może prywatne kłótnie załatwiajcie na privie a nie w tematach

#Rumcajs

Ten człowiek zablokował konwersację na prywatnych więc...że tak stwierdzę nie idzie do niego dotrzeć...

a trzeba było kupić gw2 odemnie ^.^ na takiego crapa to nawet szkoda czasu by mi było zeby spowrotem zabierac ;p

przepraszam, że się wtrącę ale nie mogę patrzeć jakie tu bzdury wypisujecie. Ludzie nie sprzedają kont? Człowieku zapraszam na allegro - pełno jest aukcji jak i ofert kupna. Jak nie wiesz to się na ten temat nie wypowiadaj. Sam poprzez allegro zakupiłem konto do guild wars 2 i jakos żadnych problemów nie mam. Owszem na samym początku były jedynie ze zmianą e-maila bo do supporta trzeba było pisac, potem on musiał na swoim emailu potwierdzic zmianę jak i na koncie udostepnic ip, z ktorego ja moglem sie juz zalogowac na te konto. Wiec reasumujac po zmianie emailu na koncie ustawia sie ip, z ktorego mozna zalogowac sie do gry badz nie chciane usunac - wiec aby ktos z nieudostepnionego ip mogl sie polaczyc najpierw wlasciciel emaila musi wyrazic na to zgode. I skoro nie macie zielonego pojecia o tym to nie piszcie glupot bo sam klucz nawet nic nie daje

Ale zwróć uwagę że transakcje na allegro są bezpieczniejsze.

A tu mowa o zwykłej wymianie... gdzie w takiej sytuacji nie ma możliwości ocenić kto zawinił.

Wyczuwam przekręt :D

Nie łatwiej było opykać kluczyk na allegro a potem pójść do sklepu i kupić orginał ? Albo chociaż na keye.pl ?

Nie wydaje mi się aby ageoforton miał coś do ukrycia. i tak jak była mowa wcześniej to nie jest miejsce do kłótni.

Sprawa jest prosta ktoś Ci zajumał konto a tak naprawdę to nie jest problem bo cała masa takich kutangów grasuje po sieci ...

Więc ja uprzejmie proszę administratorów o zamknięcie tematu bo sprawa może tylko iść w gorszą stronę :)

Prawda jest taka, że gdy mamy skan klucza, to jesteśmy bogiem tego konta. Poproś użytkownika ageoforton1991 o ten skan (jeśli jeszcze Ci nie wysłał) i wyślij ticketa z prośbą o reset danych dostępowych do konta.