Problem z Guild Wars II

Xardunek owszem masz racje, ale tak naprawde jesli wszystkie dane do konta zostaly pozmieniane - bo tylko piszac do supportu mozna zmienic email to przy tym takze trzeba podac poprawny klucz a jak sprzedawca zatwierdzi na swoim emailu twoje ip to juz tak naprawde jest po ptakach i nawet posiadanie klucza nic nie da jakby chcial spowrotem te konto.

Chyba, że kupujący zapomniał usunąć ip sprzedawcy z konta to wtedy inna bajka

Na moim koncie często pojawia sie informacja, że logował się ktoś z Chin, łodzi itd , ale po kontakcie z areną wyszło na to, że jest to jakiś błąd systemowy. I po tym jak to zgłosiłem już praktycznie tego nie ma.

Podczas wymiany lub kupna tego tupu gier nie ma wgl opcji by nie zażądać pudełka, karty z kodem itd bo jak tego nie masz to konto nie jest twoje. To tak jak bym koledze pozwolił się zalogować na moim koncie, a on nagle by gadał, że zmieniłem pasy i próbował walczyć

nie mam zadnego pudelka nie mam skanu klucza i jestem w czarnej d*pie

https://guildwars2.zendesk.com/entries/27697643-Trouble-Logging-In jedyne co ci mogę doradzic to sprawdz każdą z tych opcji; jezeli zadna nie poskutkuje to wtedy piszesz do nich ticket napewno ci odpowiedza na konto forumowe( zakladam ze takowe masz - przy zmianie emaila pisales do supportu?

Dla mnie sytuacja prosta gosc od ktorego wziales / wymieniles konto pogral sobie w hs , stwierdzil ze znajdzie jeszcze jednego "barana" i odzyskal konto gw2 piszacz do suportu . Nikt poza wlascicielem klucza nie moze zmieniac maila ( bo trzeba wyslac keya do areny zeby zmienic mail ) a jak sam napisales na skrzynke nic nie dostajesz. To ze dal ci klucz dla areny nic nie znaczy bo oni sprawdzaja skad "po nr ip " konto bylo rejstrowane i logowane. Wystarczylo ze on napisal o kradziezy konta i klucza czy hacku i to tyle .

też kiedyś zostałem oszukany przez pewną osobę nie będę tutaj sypał nickami ale ma ponad 300 postów i jest aktywną osobą ale mniejsza o większość. Niestety w moim przypadku posiadałem klucz nazwę konta ....#3244 itp datę urodzin pudełko oraz paragon zakupu odzyskałem w ciągu 12h. W twoim przypadku masz bardzo ale to bardzo małą szansę niestety. Co do kar szczerze wam powiem że wiele słyszałem o kradzieżach kąt ale żeby ktoś za to był ukarany przez policję lub sąd to już nie dodatkowo jest to mała szkoda społeczna i wiem że to jest tak na prawdę karane. Ktoś ci ukradnie samochud to dostaje mandat i tyle a co dopiero konto warte hmmm 100zł.

ale on sie nie przyzna .. jeszcze napisal " Ale od odpowiedzialności karnej się nie wywiniesz. "

pisz do nich podasz wszystkie niezbedne informacje i sie okaze o co tak naprawde chodzi. Jezeli odpisza, ze odebrali ci konto iz uznali cie za oszusta i te konto nie nalezy do ciebie bedziesz wiedziec czy cie oszukal tyle w temacie

nie moge napisac bo gdy wysylam wiadomosc do wskakuje ze zly key

a jak zmieniałeś e-mail to wtedy pisząc do supportu klucz był dobry?

on zmienial emaila na moj

No to 100000 % masz po koncie :) Podał ci złego ( wymyslonego ) keya lol ..... a pozniej na spokojnie odzyskal konto. Wiec sie nie dziw ze ci nie chce wjesc ten key skoro jest fake ... Sam sie o to prosiles tym ze on ci zmienil maila ... Zamias zrobic to samemu mial bys pewnosc ze key jest prawdziwy . A tak chlopak sobie zmienila mail na twoj , podelsal ci zmyslony key ( ty go nawet nie sprawdziles ) i tlye ... A pozniej prawdziwym keyem odzyskal konto.

takze panie ADMINISTRATORZE prosze bana na IP dla tego pana ageoforton1991 zeby wiecej nikogo nie oszukal

no to mozesz zapomniec o koncie, nie wiem jakim cudem wogole na to sie zgodziles? W sumie jezeli ten klucz do hearthstone byl dla ciebie malo wazny to zaduzo nie straciles. Ale na przyszlosc juz lepiej sprzedac taki klucz a potem jezeli zalezy ci na oszczedzeniu pieniedzy to kupno konta przez sprawdzony portal aukcyjny jak allegro - masz pewnosc ze cie tam nikt nie oszuka ( tzn moga ale jest ochrona konsumenta i przed kupnem zawsze sie sprawdza komentarze sprzedajacego).

i to wlasnie przez takich idiotow polska jest jaka jest :)

TheDzikus21 naiwny jesteś. Powinno Cie to czegoś nauczyć na przyszłość. Nie handluj z nieznajomymi, gdy nie masz 100% pewności. Co do użytkownika ageoforton199... gdybyś podał prawdziwy klucz na pewno nie byłoby żadnego problemu. Klucz jest w tej sprawie wszystkim, więc skoro się wymieniałeś to wyczuwam oszustwo. Dzikus masz prawdopodobnie po koncie, ale pisz do supportu gry może uda się jakoś bana załatwić na to konto :) Jeśli gościu oszukuje to nikt nie będzie miał tego konta i tyle.

Jak wspomniałem key jest tu wszystkim. Gościu podał Ci fake'owy kod skoro nie możesz tego odzyskać.

Próbuj odzyskać konto w poprzedniej grze. A jak się nie będzie dało to też spróbuj doprowadzić do zbanowania również w tamtej gierce :)

staram sie odzyskac mojego heartsone za ktorego sie wymienilem mam klucz z bety

ageoforton1991 - CIACH!

warn_ico.png
Nie podajemy danych osobowych innych użytkowników.

~AlphaWolf

GW2 nie jest jakimś arcydziełem, ale nie jest też aż tak słaba, żeby wymieniać ją za karciankę w fazie beta. Czy naprawdę nie mogłeś włączyć myślenia?

I skan klucza nic ci nie da. Jeśli on ma klucz, to może go zapisać/zeskanować (w końcu zrobi to tobie), a skoro 2 osoby mają klucz (te same, prawidłowe klucze), to znaczy że konto było kupione = ban.

dobra olac to kupie sobie nowy tylko chce zeby tego goscia ukarali i aby tu nie wchodzil okrada ludzi tylko tego chce :)