Pamiętaj o tym, że tacy ludzie mogą jeszcze zrobić multikonto :/
Problem z Guild Wars II
jak dostana bana na ip to nie:)
No to 100000 % masz po koncie Podał ci złego ( wymyslonego ) keya lol ..... a pozniej na spokojnie odzyskal konto. Wiec sie nie dziw ze ci nie chce wjesc ten key skoro jest fake ... Sam sie o to prosiles tym ze on ci zmienil maila ... Zamias zrobic to samemu mial bys pewnosc ze key jest prawdziwy . A tak chlopak sobie zmienila mail na twoj , podelsal ci zmyslony key ( ty go nawet nie sprawdziles ) i tlye ... A pozniej prawdziwym keyem odzyskal konto.
Zmieniłem na taki jaki chciał, a to,że on się pomylił podając mi maila z interii, a nie z gmaila co wyszło potem na rozmowie na gg to już nie moja wina. Key'a podawałem mu kilka razy. Pytałem się czy chce skan czy mam normalnie podać cd-keya.
ageoforton1991 - Przemysław Pietruszyński 5.10.1991 Wolsztyn uczęszczał do ZSZ Wolsztyn rocznik 2011 no proszę i wszystko wiem
No więc masz moje imię, nazwisko, datę urodzenia, miejscowość, moją dawną szkołę. Wow. Jesteś taki fajny, a teraz cofnijmy się kilkanaście postów do tyłu.
Ktoś logował się z WARSZAWY, a nie z WOLSZTYNA. i Skończ już mnie oczerniać na tym forum...
Nie tylko ja mam incydent z tym użytkownikiem, 2 innych ludzi z tego forum miało to samo. Minimum 2 osoby, bo tylko 2 osoby opisały ten problem na jego profilu (czyt. thedziks21) Sprawa za fałszywe oskarżenie jest już zgłoszona do moderatorów, która w późniejszym czasie będzie doniesiona do administratorów. Muszę tylko porobić screeny z rozmów gg.
I tyle z mojej strony więcej z tym użytkownikiem nie mam zamiaru dyskutować, bo to nie ma sensu.
a gdzi skan klucza hmm ? czytales wczesniejsze posty? wyslales mi takie cos , otóż nie ! wiec jesteś oszustem ! staram sie o bana dla ciebie zlodzieju
chwal się tym na lewo i prawo... stało się i tyle, i czy on ma te konto czy nie on to masz nauczke i koniec... człowiek uczy się na własnych lub cudzych błędach
ja prosze o zamkniecie tego dramatu. chca ? - niech koncza rozmowy na priv.
ok ale dlaczego ja mam dostac bana ? za to ze zostalem oszukany a on bedzie sobie dalej hasał bez kary
Ageoforton, współczuję Ci takich klientów. Też miałem takiego, na szczęście mieszkał ode mnie o kilka kilometrów. Przyjechałem do niego i wyjaśniliśmy sprawę. Zamiast O, pisał 0 (wysłałem mu skan klucza) i jeszcze w czymś się mylił. Ale też wyzywał mnie od złodziei, przez 1-2 tygodnie.
Ageoforton, współczuję Ci takich klientów. Też miałem takiego, na szczęście mieszkał ode mnie o kilka kilometrów. Przyjechałem do niego i wyjaśniliśmy sprawę. Zamiast O, pisał 0 (wysłałem mu skan klucza) i jeszcze w czymś się mylił. Ale też wyzywał mnie od złodziei, przez 1-2 tygodnie.
naprawdę urocza bajka ale zbedna czyli zrobiles przekret bo odrazu mu nie wyslales
jest oszustem i staram sie o bana dla niego nie chce mi sie juz pisac wam czego mi nie wyslal itp wystarczy ze administratorzy wiedza
Zmieniłem na taki jaki chciał, a to,że on się pomylił podając mi maila z interii, a nie z gmaila co wyszło potem na rozmowie na gg to już nie moja wina. Key'a podawałem mu kilka razy. Pytałem się czy chce skan czy mam normalnie podać cd-keya.
a gowno prawda nic takiego nie pisales czy mi wyslac dales tylko twoj zmyslony key tak kolego
wyslij mi screna z rozmowy gdzie jest cos wspomniane o skanie keya no prosze czekam

~AlphaWolf
Proponuję zawieszenie działań wojennych do czasu wyjaśnienia sprawy. Zainteresowanych proszę o podsyłanie dowodów rzekomo obciążających drugą osobę i proszę, by to były screeny, a nie dokumenty sporządzone w Wordzie. Jeżeli wersje się potwierdzą, postaramy się rozstrzygnąć problem na korzyść poszkodowanego.
Moglibyście to załatwić między sobą najlepiej na skypie i to przy kamerce...a nie na forum o grach mmo obrzucacie się błotem...
nie potrzebuje takiego gównianego programu jak skype przypominam ze sprawa stoi w miejscu i nic kompletnie nic sie nie ruszylo ... ;/
Gościu wyluzuj trochę, kolega proponuje Ci jakiś pomysł, rozwiązanie, a Ty od razu wyskakujesz z "gównami"
To forum nie jest forum prawnym więc nikt nie musi nikogo banować, wyraznie napisane jest że każdy wymienia się na własną odpowiedzialność. Jeśli chcesz kogoś ukarać to udaj się na policje.
Tyle kłótni o 100 zł ....
Moim skromnym zdaniem było tak, że Pan który to kupił coś przekręcił (np. podał źle maila) lub coś innego czego skutkiem był brak dostępu do konta.
Natomiast teraz próbuje cofnąć transakcję, niezbyt sprytne. Jakby nie było to życzę powodzenia.
Żadnych sądów tutaj nie będzie bo nic sobie żadna ze stron nie udowodni, natomiast propozycja dla administracji - zamknijcie ten temat, nic ciekawego poza hejtem, pretensjami z tego topicu nie płynie.
Proponuję zawieszenie działań wojennych do czasu wyjaśnienia sprawy. Zainteresowanych proszę o podsyłanie dowodów rzekomo obciążających drugą osobę i proszę, by to były screeny, a nie dokumenty sporządzone w Wordzie. Jeżeli wersje się potwierdzą, postaramy się rozstrzygnąć problem na korzyść poszkodowanego.
Supcio, tylko spreparowanie jakichkolwiek screenów z komunikatorów głosowych/pisemnych itd. to zabawa dla 12-14 latka == żaden dowód.
@PanieOszukany
Jak się wymienia przez społeczności internetowe to ma się takie same gwarancje jak przy wymianie 50zł za "pudełko" z czymś na przejściu w metrze.
Tyle kłótni o 100 zł .....
ciekawe co ty bys zrobil jakby cie ktos oszukal ..
wiec srasz i podcierasz sie pieniędzmi ze dla ciebie 100zl to nic ?
poza tym nie chodzi o pieniądze tylko o to zeby został ukarany
a i @PanieMądryWInternecie
dla twojej wiadomości i zaspokojenia ciekawości raczej niczego nie spieprzyłem pograłem tydzień i dziwnym trafem nie mogłem się zalogować po tygodniu na konto wiec jak moglem pomylic emaila ?
Jestem chamski bo nie czytasz ze zrozumieniem od poczatku posta tylko przechodzisz do sedna nie wiedzac nic o sprawie wyraznie bylo napisane na początku w czym tkwi problem
To kup nowe konto i tyle i po sprawie z igły robicie widły jak chcesz ja nawet mogę ci sprzedać za jakoś tańszą cenę. Ludzie sądami straszą na tym forum na prawdę znajdują się totalne gimbusy(nie tylko osoby chodzące do gimnazjum). A ja głupi dziwiłem się co się działo 11.11.13
niech admin albo moderator zamknie juz ten temat.
Witam mam problem z zalogowaniem sie do gry guild wars II
zaczelo sie dzis rano gdy wyskoczylo mi ze ktos zalogowal sie z Warszawy wyswietlilo sie jego IP
a ja sam jestem z Olsztyna, ok wiec staram sie wpisac haslo i email na ktory sie zawsze logowalem i wyskoczylo ze zle haslo
wiec gdy biore Forgot your password?
wyskakuje
Account Recovery
i nalezy wpisac tam email , serial key, i nazwe i gdy to wpisze wtedy wywala mi error!
a gdy biore reset hasla to wyskakuje to :
Failure
We weren't able to change your password. Try following the link from your e-mail again.
ale na emaila nic nie dostaje
wiec doradzcie co to moze byc bo juz nie mam sily na to
dodam ze wymienilem sie za klucz heartstone z ageoforton1991 wiec on dal mi konto za heartstone