Problem z nowym procesorem

80 zl mowil ze jesli ich nie wyprostuje to po plycieWysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

wyprostuje??? czyli tak jak od początku mówiłem wygięte piny..... -.-

wyprostuje??? czyli tak jak od początku mówiłem wygięte piny..... -.-

oj tam oj tam XD :wub:

co nie zmienia faktu że powinne być jakieś dzwięki z "sys beepera"

oj tam oj tam XD co nie zmienia faktu że powinne być jakieś dzwięki z "sys beepera"
no w tym problem że nie. Jak pisałem na początku. Mój klient też tak miał i beeper wewnętrzny jak i zewnętrzny. Nic nie sygnalizowały.

u mnie akurat jak i na moim jak i na klienta wył strasznie :) dlatego się zapytałem :D

nie zmienia to faktu że po wywaleniu cepa ze slota odrazu widać czy piny są pogięte czy ich jest brak

Może zależy od producenta płyty głównej i jego czujników. Bo płyty to były gigaszajsy (gigabyte)

To chyba wezme do kumpla kompa i mi zrobi bo koles chyba w kulki leci. Robil wczoraj a teraz mowi ze w pon zacznie robic. Parodia

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

Powodzenia w prostowaniu PINów w LGA. Nie mówię, że sie nie da, ale operacja do łatwych nie należy. Swoją drogą nie wiem gdzie mieszkasz, ale 80zł za prostowanie pinów to trochę się ceni, chyba, że ma zamiar się z tym pierdaczyć 2 godziny.

Tak generalnie się zastanawiam, jak to możliwe, że jeżeli PINy były zagięte to jeden procek Ci działał a drugi nie? Przecież PINy są w gnieździe a nie na procesorze. Mogą być pogięte ale od momentu kiedy przestał Ci działać stary, albo od momentu kiedy wyszedłeś z tego serwisu xD .

W Zawierciu mieszkam. Na wstepie powiedzialeem o pinach wiec moze wymyslil ze sa zepsute. No dzialal a tera nie dziala. Biore kompa z tego smiesznego srrwisu i ide do kumpla informatyka go zaniesc.

Panoeie moze znalazlem rozwiazanie. Zrobilem kompa starego i mialem lekko odpieta karte grsf w nim. I zachowywal sie dokladnie jak tamten. Dziala all zero obrazu i usb nie dzialalo. Podpialm dobdze reset i dziala. Moze to jest rozwiazanie. Bo wczesniej sie z karta nie bawilem.

Witajcie dzisiaj doszedł mi nowy procek no i mam z nim problem. Wkładam go normalnie zamykam odpalam kompa i karta graficzna nie włącza się to samo z ekranem i portami usb. Czym to może być spowodowane ? Płyta główna Asusteck P5B. Jak chcecie resztę parametrów walić śmiało. All mi działa na starym procku.