Projekt: Poradniki do LoL-a

Przydasz się. A więc 7 osób tym jedna programująca. Ok jest ale liczymy na więcej.

Namaga a chcesz nam pomóc?... to nie temat dyskusja tylko temat projektu gdzie nie ma miejsca na głupie uwagi... jest tylko miejsce na zapisy do teamu tworzącego.

Pomogę wam. W lol'a już nie gram ale za swoich czasów miałem elo ok. 2000 więc ogarniam. :) Mogę stworzyć opisy postaci, + i -, buildy itp. więc do usług :)

P.S. te nowe też w miarę ogarniam :))

8 osób w tym jeden programista... Jeszcze 2 -3 osoby i można zaczynać zabawę.

Ja gram na US. Nick: UnknownPL

Ja mogę coś graficznie pomóc jak coś.

Ja też jestem chętny do pomocy. W LoLa długo nie grałem ale mogę wykombinować to "coś" jako stronę, bez flasha.

Moje GG: 4624360

Ja też mogę stronę itd. ale nie lubię LoL'a i mam już zajęty czas więc lipa :P jedynie mogę komuś pomóc :]

Zgłaszam się do pomocy w pisaniu

Serwer US nick Majsteros

10 osób w tym 2 graficznych. Jeszcze kilku i zaczynamy.

Ja już robię oddzielną wersję poradnika :) Oczywiście Wam również pomogę :) Nick in LoL: Grb

ok.

Gram w LoL'a od wczoraj, myślę że mogę ocenić przydatność oraz powiedzieć czego mi brakuje, wątpliwości itp

gg : 5939536

ingame : DaPikPL

Myślę, że skoro grasz w LoLa od wczoraj to się raczej nie przydasz ;)

Ja sprawdzę jutro z rana - statystyki osób, które się zadeklarowały do pisania i napiszę osoby zakwalifikowane. Te, które nie napisały nicku - wciąż czekam :) Uwierzcie mi, że aby pisać o czymś trzeba mieć o tym pojęcie:)

Unknown nie warto wykluczać wszystkich z powodu ich gry.... Dlatego zapisałem w temacie iż można korzystać z każdych źródeł aby ułatwić pracę nawet tym najbardziej zielonym ale nadal chętnym.

Nie napisałem że będę pisać, tylko że spojrzę na to okiem odbiorcy i powiem czego mi brakuje i jakiego info potrzebuje, czy to jest zrozumiałe itp. Taki ktoś zawsze się przydaję lepiej mieć wszystko w porządku niż wypuścić suchara i zniechęcić wszystkich

Aha ok.. testera mamy. Prace rozpoczniemy niebawem.

Jeżeli ja się jeszcze zmieszczę chętnie się przyłączę. Gram w Lola od ponad pół roku i sporo już wiem. Moje buildy są dość niekonwencjonalne i poddane wszelkim opiniom. Myślę że mógłbym się przydać, mój nick to tombpl :rolleyes: , jak by co nie znam się ani na programowaniu ani na grafice komputerowej <_<

Ja mogę oceniać buildy i powiedzieć czego mi tutaj jeszcze brakuj , to samo z zaletami i wadami postaci i runkami.Mogę też sam pomyśleć nad jakimiś buildami do postaci.Gram w lola około 2 miesięcy , w miarę ogarniam postacie pod ap , także jak coś mogę sie też przyłączyć , ale oczywiście w miarę możliwości , gdyż sam teraz będę miał sporo nauki i szkołę...

Nie napisałem że będę pisać, tylko że spojrzę na to okiem odbiorcy i powiem czego mi brakuje i jakiego info potrzebuje, czy to jest zrozumiałe itp. Taki ktoś zawsze się przydaję lepiej mieć wszystko w porządku niż wypuścić suchara i zniechęcić wszystkich

Bardzo przepraszam. Źle cię zrozumiałem ;)

Dobra jest nas już sporo.. licze na jeszcze 2 max osoby i rozdaje postacie do opisania.