Ja nadal uwazam ze przydzielanie champow jest glupota i nie wiem czemu k**wa skoro tyle osob tak mówi to ty nadal robisz swoje Xaorus ..... to jest naprawde zabieranie sie od d*py strony.
Narazie na tym etapie rozumiem ze jesli mam cokolwiek pisac to tak "na sucho" co bedzie do edycji , tak ?
@Grotik
Drogi kolego, rankedy naprawde mowia o wiele, wiele wiecej, dlaczego ? bo ty te swoje winy mozesz miec z 1 KDA albo mniej, wbic na normalach przewage 70-100 winow nad przegranymi to nie jest wielka sztuka, bo na normalach poziom jest naprawde slaby.
Nie rozumiem jak ktos unranked sie moze wypowiadac o tym jaki jest poziom na rankedach xD
"Gram z kumplami zawsze, od bardzo dawna ten sam squad. Odwalamy różne rzeczy, np full support team, albo insta random pick. Rankedów nie gramy bo nam się nie chce."
doskonale znam takich ludzi jak ty, TROLOLO gramy sobie full supportami na normalach hue hue myslimy ze jestesmy dobrzy a wszyscy unranked. Wbij te 1500 elo jak ja to POGADAMY o tym jaki jest poziom na rankedach.
I btw, mam troche ponad 50 rankedow i 4/5 gier wygranych, dodatkowo mam 4 KDA na rankedach, wiec nie wiem jakim prawem mowisz o poziomie mojej gry samemu pokazujac unrankeda
powiedz kolesiom jak Seloth co po 70-80 winach mieli 2000 elo ze jest ch*jowy bo zagral malo rankedow, siema
@edit
wlasnie patrze na twoj profil
zagrales 7 rankedow w zyciu!11111
niesamowity znawca tematu musi byc z ciebie, na tych 3 rankedach wyciagnales gorsze KD i KDA niz ja na 50, hmm ciekawe, i ty cos mowisz o moim poziomie gry?