Promocje Humble Bundle

Hej, chciałbym wszystkich zaprosić na stronkę

https://www.humblebundle.com/

Jest to akcja charytatywna, dzięki której, w zamian za pomoc, dostajemy gierki na platformach Origin i Steam. Płacąc 1$ można dostać kody do gier:

Dead Space, Dead Space 3, Crysis 2 Maximum Edition, Burnout Paradise Ultimate Box, Mirrors Edge, Medal of Honor.

Jeśli damy powyżej 4.80$ (jakieś 16zł) dostaniemy dodatkowo The Sims 3 z 2 dodatkami oraz Battlefield 3.

Polecam, naprawdę warto - nie dość, że pomagamy, to jeszcze dostajemy oryginalne gry za grosze...

Zeby nie było, że to jakies oszustwo:

Mój Origin:

2w1xpqb.png

Mój Steam

Ja również polecam - fajne gry za fajne pieniądze, a na dodatek pomagamy :)

Czy to dead Space, dead Space 3, crysis 2 maximum edition, burnout paradise ultimate Box, mirrors edge, medal of Honor jest za 1 zł czy za 16 zł?

@Edit Dobra już wiem , wcześniej źle przeczytałem .

Czy to dead Space, dead Space 3, crysis 2 maximum edition, burnout paradise ultimate Box, mirrors edge, medal of Honor jest za 1 zł czy za 16 zł?@Edit Dobra już wiem , wcześniej źle przeczytałem .

Minimalna kwota jaką trzeba zapłacić to 1 dolar, czyli jakieś 3,30zł. Dostajemy wtedy podstawowy pakiet - dead Space, dead Space 3, crysis 2 maximum edition, burnout paradise ultimate Box, mirrors edge, medal of Honor. ALE JEŚLI chcemy dać na cele charytatywne więcej niż 1 DOLAR, a dokładniej 4,80$ - dostajemy w pakiecie DODATKOWO The Sims 3 z dodatkami oraz BF3.

Super, że nie mam jak kupić :/

@UP Poproś mamę, tatę.. Nie sądzę, żeby nie chcieli Ci dać tych 3.30zł na gry(na dodatek na cele charytatywne).

Załóż konto Paypal i sobie wyślij poprzez błyskawiczną wpłatę... zajmuje to 20 minut

Ja to cały czas walczę z myślami, głównie przekonuje mnie BF3 w którego chciałbym zagrać. Kiedyś kupywałem na humble jak było metro, company of heroes i coś jeszcze.

jak to wysłać?

@Sheitah

Walczysz z myślami czy wydać 16zł na gry o wartości 250-300zł? D:

EDIT:

Sorki podliczyłem wszystkie giery na podstawie allegro i stronki ultima.pl. Za wszystkie te pozycje zapłacilibyśmy około 450 złotych.

A ja sobie poczekam pare dni, najczęściej parę dni przed końcem do tego średniego celu dodają dodatkowe gry :).

@Silrind

Wiem, wiem... Liczę, że wrzucą Dead Space 2 do kompletu, lol :P

Jak kupujesz pakiet, to wszystkie kolejne gry dostajesz bez względu na to ile zapłaciłeś, więc nie ma co czekać. ; )

Kupując teraz także dostajesz te dodatkowe gry- dlatego warto jest zapłacić dokładnie 5$- bardzo rzadko kiedy cena pod koniec przekracza tą kwotę.

Kusi za taka cene ale jakos te tytuly srednio do mnie przemawiaja

Ktoś wie po zapłaceniu co zrobić dalej? Przychodzi kod na email i co? Gdzie go wpisać, skąd pobrać grę? Będę wdzięczny za odp.

Na poczte przychodzi ci kod do potwierdzenia, czasami w spamie. Wchodzisz w niego. Potem przychodzi 2. link i tam masz liste kodów. Musisz kliknąć Reedom key czy jakoś tak i obok pojawia się klucz :)

Akurat Weekend i bank closed :< jakby ktos byl zainteresowany wymiana :> konto w lolu za pakiet :P prosze PW ;D btw. ile to moze trwac ? :D ta promocja ?

Ja jeszcze dodam, że jest osobna akcja Humble Weekly - w niej na platformę Steam za 1$:

- Botanicula

- McPixel

- Thomas Was Alone

- The Showdown Effect

https://www.humblebundle.com/weekly

W Humble bundle orgin kupując teraz za 1$ w późniejszym czasie dostaniecie dodatkowe gry dodane do powyżej średniej.

Najprawdopodobniej dodadzą gry:

Dead Space 2, Bulletstorm, Medal of Honor: Airborne i Command & Conquer Red Alert 3: Uprising.

Kurde, gdyby się dało płacić Paysafecardem ;/. Chyba że da się PayPlaya załadować paysafecardem xD.