Promocje Humble Bundle

I poważnie nie jest to scamem ? :huh: 16zł to grosze przecież

Nie to legalne jest i w pełni prawdziwe. I chyba jednak kupie za pomocą paypala, bo chce BF3! :F

U mnie taki ból d*py że nie mam karty kredytowej

przelewacie 6zł na paypala trwa to jakieś 5 min czasem mniej i w następne 2 min macie już wszystkie kody. wystarczy konto w banku albo wykonać zwykły przelew w oddziale jakiegos banku

Zalezy od banku. Btw jakie banki polecacie na konto internetowe mam w pocztowym ale regulamin zmienili i czas mi uciekac.

Ja mam w iPKO. Kasa doszła, kolejno, w 6 i w 12 minut :)

za bardzo sie podekscytowales w trakcie wyjscia humble po pierwsze gry traca na wartosci po drugie, jakie 450 ? na allegro i innych stronach max do 100zl

To może troche wam to rozjaśnie.

Od niedawna na humblu jest takie coś że jeśli kupisz humbla za 1$ PRZED pojawieniem sie bonusów to po tygodniu nasz link który dostaliśmy po zakupie "aktualizuje się" w klucze do tych bonusów.

Jeśli minął tydzień i ujawnili już bonusy, to wtedy trzeba zapłaćić średnią kwotę humbla (przeważnie 4,50-5$).

A bonusy w bundlu Origina to:

Bulletstorm

Medal of Honor: Airborne

Command & Conquer Red Alert 3: Uprising

Dead space 2

Jak na razie to "plotka", ale takie plotki sprawdzały się w 99,99%. Taka sama sytuacja była z bundlem od deep silver.

@swiatloplis

Jakiś ty mądry... Skompletuj mi cały ten zestaw za max 100zł. GL HF. Podliczyłem hipotetyczną wartość wszystkich gier, gdyby kupowano je na platformach Steam/Origin za kody z allegro/ultima.pl. ZROBIŁEM TO Z ZUPEŁNEJ CIEKAWOŚCI. Musiałeś mieć naprawdę ch*jowego nauczyciela matematyki, a twoje umiejętności korzystania z kalkulatora muszą równać się z poziomem osranego betonu skoro wyszło ci max 100zł. Pozwól, że sprostuję(podam same ceny ze Steama oraz Origina):

Steam :

- Dead Space - 10 euro

- Burnout - 15 euro

- Mirrors Edge - 10 euro

- Crysis 2 - 36 euro

- MoH - 30 euro

Origin:

- BF3 - 55zł / 43 zł na keye.pl

- Sims 3 Starter pack - 150zł / 72 zł na keye.pl

- Crysis 2 Max Ed. - 60zł

- Mirrors Edge - 30zł

- MoH - 55zł

- Burnout - 30zł

- DS3 - 80zł

- DS - 40zł

Chętnie bym kupił, ale nie mam konta w banku i nie mogę doładować PayPala... :(

Bez sensu te płatności robią, że nie można przelewem.. nie mam karty i nie mam jak zapłacić, pff. Na allegro od razu kieruje na stronę banku i robi się przelew a tam jakieś debilne karty chcą.

Nie wiem jak Ty to robisz, ale na dole jest opcja btn_xpressCheckout.gif

To kieruje Ciebie na stronę PayPal- czyli płatność przelewem...

EDIT:

Jeśli kogoś interesują takie inicjatywy to zachęcam do odwiedzenia strony

http://www.indiegamebundles.com/

tam można sprawdzić jakie "paczki" za kilka Euro/Funtów/Dolarów się pojawiają w internecie. Strona jest aktualizowana codziennie około godziny 22.

Kupione! Już się BF3 pobiera <3. MoHa sprzedaję pewnie za klucze na steam XD i Simsy też :)

Nie wiem jak Ty to robisz, ale na dole jest opcja To kieruje Ciebie na stronę PayPal- czyli płatność przelewem...

No i każą podawać numery karty, której nie mam.. -_-

Tam w profilu jest coś takiego jak rejestracja rachunku bankowego. Nie musisz karty.

Ey,powiedzcie mi,czy będę mógł np. z kimś powymieniać się kodami których nie użyłem (Origin) za np jakieś klucze w docie czy coś ? Czy to jest zakazane może ?

Napiszę tak: Oficjalnie jest to zabronione, chociaż nie wiem czy mają jakiś sposób sprawdzenia tego.

Do wszystkich, którzy mają problemy z PayPal i humblebundle. Zrobiłem poradnik:

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/51034-poradnik-konfiguracja-paypal-oraz-platnosci-internetowe/#entry360642

Dobra, ja jestem całkiem zielony w te klocki. Jeśli mam iPKO to mogę zrobić przez to, a nie bawić się na PayPal? I tak w poniedziałek dopiero zapłacę bo mamy weekend, ta promocja jak długo będzie trwać?

na głownej stronie jest licznik, około 10 dni do końca chyba. Nie, nie da się przez konto bankowe, trzeba k.kredytową lub PayPalem.