Promocje Humble Bundle

Chyba, że kupisz na allegro od kogoś.

I zapłacisz jakieś 30 zł ;] Raczej warto założyć konto PayPal i przelać tam te 20 zł- to jest max 1 godzina roboty (w tym 55 minut czekania na przelew)

Na PayPala przelałem dokładnie 17zł i zostało jeszcze 41gr. Wiec opłaca się bardziej. Pieniądze doszły po jakichś 2 minutach nie więcej. Konto na Paypalu zakładasz szybko i darmowo, więc nie ma czego się bać. Długość operacji to maksymalnie 5 minut.

Akurat Weekend i bank closed :< jakby ktos byl zainteresowany wymiana :> konto w lolu za pakiet prosze PW ;D btw. ile to moze trwac ? ta promocja ?

pisz pw ja chętnie przygarne konto lol eune

Dodali 2 dodatkowe gry;]

" Musze miec bo BF3 tam jest a mam po rusku :) "

Poszukaj na google spolszczenia.

Co do tematu.

Wiecie może ile trzeba czekać między tymi promocjami?

No jest tam licznik na górze :) Zdaje mi się, że po tych 4 dniach i 20 godzinach, które zostały będzie nast. promocja.

Są 2 bundle na tej stronie- jeden co 2 tygodnie, jeden co tydzień. Bywa tak, że są przerwy kilku godzinne lub też dniowe, albo Bundle z serii Android/książki- wszystko zależy od tego, co uda się wynegocjować twórcom inicjatywy.

Hej, chciałbym wszystkich zaprosić na stronkę

https://www.humblebundle.com/

Jest to akcja charytatywna, dzięki której, w zamian za pomoc, dostajemy gierki na platformach Origin i Steam. Płacąc 1$ można dostać kody do gier:

Dead Space, Dead Space 3, Crysis 2 Maximum Edition, Burnout Paradise Ultimate Box, Mirrors Edge, Medal of Honor.

Jeśli damy powyżej 4.80$ (jakieś 16zł) dostaniemy dodatkowo The Sims 3 z 2 dodatkami oraz Battlefield 3.

Polecam, naprawdę warto - nie dość, że pomagamy, to jeszcze dostajemy oryginalne gry za grosze...

Zeby nie było, że to jakies oszustwo:

Mój Origin:

Mój Steam