Witajcie!
Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że jest to tylko propozycja, więc konstruktywna krytyka i opinie są mile widziane.
Mianowicie zauważyłem ogromną wręcz ilość komentarzy i wyzwisk pod adresem Guru, zarzucających mu hejt, nierzetelność i ogólnie brak profesjonalizmu. Nie ukrywam, że z większością jego opinii się nie zgadzam, co nie oznacza że są złe. Do czego piję?
Ano do tego, że mam propozycję rozwinięcia portalu i częściowego przekazania jego chyba najważniejszej funkcji, czyli pisania swoich tekstów. Zanim ktokolwiek się oburzy: nie chcę, żeby teksty typowych trolli trafiały na główną stronę. Chodzi mi raczej o danie czytelnikom czegoś w rodzaju osobistego bloga, na którym mogliby pisać swoje teksty i poruszać tematy gier, mmo choć nie tylko. Dać możliwość wyrażenia siebie samego i swojego zdania na każdy temat.
Nie uważam, że dzięki temu pozbędziemy się trolli i komentarzy nie stroniących od przekleństw i ogólnego hejtu. Bardziej liczę na to, że inteligentniejsza część czytelników będzie miała miejsce na napisanie np. swojej własnej recenzji lub przedstawienie swojego punktu widzenia dotyczącego choćby najbliższego patcha czy aktualizacji do któregoś z wielu mmo.
Mam nadzieję że mój pomysł spodoba się, choć liczę się i z negatywnymi opiniami. Jeżeli ktoś chciałby, żebym rozwinął wizję tego tematu, niech nie boi zadawać się pytań pod tym postem, postaram się na nie jak najlepiej odpowiedzieć